200%, om dygnet ändå hade 48 timmar

______ DATUM: 2014-03-26 | KLOCKSLAG: 22:06:18
Att plugga på heltid och att samtidigt gå en utbildning för ett jobb på heltid är inte helt enkelt. Imorgon har jag tenta i nationalekonomi och jag tror inte att det med ord går att beskriva ångesten som just nu infinner sig i min kropp. Hur mycket jag än intalar mig själv att det inte är hela världen att göra omtenta så ligger ångesten ändå kvar där.
 
Djupt ingrott i min hjärna: duskaintemisslyckas - duharaldrigkuggatettprov - fortsättså.
 
Jag vet att det är mänskligt att misslyckas. Kanske speciellt om man vid sidan av skolan går en utbildning à 40 timmar i veckan. Den här ångesten tar kol på mig. I helgen ska jag vila. Imorgon efter tentan ska jag äta en kebabtallrik. 
 
 

Kommentarer

Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Jessica och jag är en 22 årig tjej från en liten by i sveriges mitt. Numera bor jag i Sundsvall tillsammans med min pojkvän. Jag har ett stort intresse för foto och design (även om det för tillfället ligger lite på hyllan). När jag har pengar över lägger jag gärna dem på skor eller nagelprylar. I min blogg får du följa min vardag genom bokstäver och pixlar.. (även om uppdateringarna bli alltmer sällan än tidigare) Enjoy!

KONTAKT: jessicasjostrom91@gmail.com _________________________________