Ett års studier

______ DATUM: 2014-06-05 | KLOCKSLAG: 11:12:00
Idag har jag skrivit terminens sista tenta. Min magkänsla säger att det ska mycket till om jag inte klarar den - vilket är en jäkligt skön känsla.
 
Jag har nu avklarat ett års studier på universitetet och jag är så jäkla stolt över mig själv. Det har gått upp och ner (men mestadels upp). I mars fick jag jobb på nordea och gick utbildning där i tre veckor samtidigt som jag även pluggade på heltid. Det var en tuff tid med mycket tårar - men jag klarade det och det var såhär i efterhand helt klart värt det.
 
Jag har under dessa två terminer utvecklats och lärt mig så otroligt mycket och framförallt har jag lärt känna väldigt fina människor. Jag ser framemot att fortsätta utbildningen till hösten, och då väntar främst statistik och juridik. 
 
Nu tar jag sommarlov i tre dagar innan jag börjar jobba på måndag. 
 
Ha en fantastisk sommar!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Jessica och jag är en 22 årig tjej från en liten by i sveriges mitt. Numera bor jag i Sundsvall tillsammans med min pojkvän. Jag har ett stort intresse för foto och design (även om det för tillfället ligger lite på hyllan). När jag har pengar över lägger jag gärna dem på skor eller nagelprylar. I min blogg får du följa min vardag genom bokstäver och pixlar.. (även om uppdateringarna bli alltmer sällan än tidigare) Enjoy!

KONTAKT: jessicasjostrom91@gmail.com _________________________________