Full fart

______ DATUM: 2013-10-08 | KLOCKSLAG: 17:33:13
Första kursen, Organisation och Ledarskap, är nu avklarad. Igår påbörjade vi kurs nummer två, nämligen Externredovisning. Det är hittills ärligt talat skitsvårt. Debet, kredit, ingående och utgående moms, osv osv. Det är dock jätteintressant och jag ser framemot att lära mig alla dessa begrepp och kunna löpande bokföring, göra bokslut m.m. 
 
Ahh. Jag ska fasiken inte göra annat än att räkna på detta nu under dessa veckor! Fritid, vad är det? Tydligen är det en skitsvår kurs som ofta mer än hälften inte klarar tentan på. Men jag ska räkna och återigen räkna.. för jag ska minsann göra allt för att klara den!! 
 
 
Önska mig lycka till, känner på mig att det kan behövas!

Kommentarer

Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Jessica och jag är en 22 årig tjej från en liten by i sveriges mitt. Numera bor jag i Sundsvall tillsammans med min pojkvän. Jag har ett stort intresse för foto och design (även om det för tillfället ligger lite på hyllan). När jag har pengar över lägger jag gärna dem på skor eller nagelprylar. I min blogg får du följa min vardag genom bokstäver och pixlar.. (även om uppdateringarna bli alltmer sällan än tidigare) Enjoy!

KONTAKT: jessicasjostrom91@gmail.com _________________________________