Stockholm med lillebror

______ DATUM: 2012-09-24 | KLOCKSLAG: 20:38:00
För 12 dagar sedan vad jag och lillebror i Globen på Nickelbacks konsert. Det var en magisk och alldeles alldeles underbar tillställning. Jag kan inte sluta le när jag tänker tillbaka på det. Jag minns när jag var mindre och man i skolan skulle välja ett band eller artist som man allra helst ville se live - Nickelback blev mitt svar. Och nu har jag äntligen fått se dem!
 
 
Förutom Nickelback så hann vi även med endel turistande, shopping på stockholms gator, god mat och ett besök på Gröna Lund. Väl på gröna lund blev vi som små barn igen och sprang omkring bland karusellerna. En fin vistelse i huvudstaden med finaste lillebror.
 

Kommentarer
Els-Marie (svärmor) säger

Vilka fint kort på dej och lillebror (hihi):-) Kram

2012-09-25 / 12:36:12

Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Jessica och jag är en 22 årig tjej från en liten by i sveriges mitt. Numera bor jag i Sundsvall tillsammans med min pojkvän. Jag har ett stort intresse för foto och design (även om det för tillfället ligger lite på hyllan). När jag har pengar över lägger jag gärna dem på skor eller nagelprylar. I min blogg får du följa min vardag genom bokstäver och pixlar.. (även om uppdateringarna bli alltmer sällan än tidigare) Enjoy!

KONTAKT: jessicasjostrom91@gmail.com _________________________________