Efter regn kommer solsken (fast tvärtom)

______ DATUM: 2012-10-11 | KLOCKSLAG: 22:29:13

I lördags hade jag en heldag med fina vänner. Vi började på relaxen på himlabadet och avslutade med nattmat hemma hos mig. Däremellan hann vi med mycket skoj som tex dans hemma och dans på krogen. Jag hade jätteroligt . Såhär i efterhand kan jag tycka att jag borde ha dansat lite lugnare och tagit på mig en fet dunjacka. Har dragit på mig en förkylning som jag aldrig verkar bli av med. Sjukskrev mig mån-ons. Idag torsdag tyckte jag att nu är jag ju frisk och traskade glatt iväg på jobbet. Ganska på en gång när jag kom på jobbet kände jag hur jag lurat mig själv. JAG ÄR JU INTE ETT DUGG FRISK!!! Jag orkar inte vara sjuk. Jag vill vara på jobbet och umgås med fina arbetskamrater. Men några dagar till hemma i soffan får jag nog räkna med..

Hur som helst. Jag ville inte på något sätt framställa det som att jag ångrade att jag umgicks med mina vänner och hade en grym kväll. Kvällen var awesome. Det var med andra ord lätt värt en förkylning såhär i efterhand.

Tack för en fin helg! PUSS!


Kommentarer

Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Jessica och jag är en 22 årig tjej från en liten by i sveriges mitt. Numera bor jag i Sundsvall tillsammans med min pojkvän. Jag har ett stort intresse för foto och design (även om det för tillfället ligger lite på hyllan). När jag har pengar över lägger jag gärna dem på skor eller nagelprylar. I min blogg får du följa min vardag genom bokstäver och pixlar.. (även om uppdateringarna bli alltmer sällan än tidigare) Enjoy!

KONTAKT: jessicasjostrom91@gmail.com _________________________________