En dag med farmor

____._DATUM: 2012-03-17 | KLOCKSLAG: 21:55:46
Har haft en fantastiskt trevlig dag tillsammans med min älskade farmor. Vi har spenderat större delen av dagen på Birsta. Jag köpte lite småsaker till badrummet samt två ramar. Så kvällen har jag spenderat med att städa och organisera om i badrummet - blev skitbra! Hittade även supersnygga gardiner som jag inte köpte, men MÅSTE köpa en annan gång!


En massa jobb

____._DATUM: 2012-03-14 | KLOCKSLAG: 20:48:25
Jobb, jobb och ännu mera jobb. Huvudet blir pumpat med ny information hela dagarna. Nu är vi inne på vecka fyra på utbildningen och på måndag börjar vi med praktik. Det är superkul än så länge, men svårt!!! När jag kommer hem på eftermiddagarna är jag helt slut och när det är dags att lägga sig då somnar direkt när jag lägger huvudet på kudden. Så min ständiga frånvaro skyller jag på jobbet. Men jag lever iallafall.

Hemma i flickrummet

____._DATUM: 2012-03-03 | KLOCKSLAG: 23:33:34

Befinner mig just nu i sängen i flickrummet hos mamma och pappa. Pappa fyller hela 43 år idag så vi har firat honom. Kom hit igår och tar tåget hem någon gång imorgon. Har kelat med min älskade katt hela dagen(hon var på goshumör idag... vilket inte änder allt för ofta)! Nu har jag lagt mig i sängen och ska strax stänga mina blåa.

På återseende :)


Mitt namn är Jessica och jag är en 22 årig tjej från en liten by i sveriges mitt. Numera bor jag i Sundsvall tillsammans med min pojkvän. Jag har ett stort intresse för foto och design (även om det för tillfället ligger lite på hyllan). När jag har pengar över lägger jag gärna dem på skor eller nagelprylar. I min blogg får du följa min vardag genom bokstäver och pixlar.. (även om uppdateringarna bli alltmer sällan än tidigare) Enjoy!

KONTAKT: jessicasjostrom91@gmail.com _________________________________