Surprise

______ DATUM: 2012-06-12 | KLOCKSLAG: 20:02:40

Tröttheten har hängt med mig hela dagen. Sov ett tag när jag kom hem efter jobbet, vilket gjorde susen! Nu har jag precis kommit hem från Coop. Skulle bara handla grönsaker typ, men kom därifrån med två fulla kassar med mat. Det var ju iof bra för mina svaga armmuskler ;)

Nu ska jag laga mat, tänkte överraska Jocke med tacos lagom tills han kommer hem från fotbollsträningen :) Väldigt sen middag men bättre sent än aldrig, I guess.

(har för övrigt inte druckit mjölk som jag skrev att jag skulle i förra inlägget. Köpte bara laktosfria produkter idag!! Vilket också märktes på kvittot.. dyrt det är med laktosfritt!!)


Kommentarer

Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Jessica och jag är en 22 årig tjej från en liten by i sveriges mitt. Numera bor jag i Sundsvall tillsammans med min pojkvän. Jag har ett stort intresse för foto och design (även om det för tillfället ligger lite på hyllan). När jag har pengar över lägger jag gärna dem på skor eller nagelprylar. I min blogg får du följa min vardag genom bokstäver och pixlar.. (även om uppdateringarna bli alltmer sällan än tidigare) Enjoy!

KONTAKT: jessicasjostrom91@gmail.com _________________________________