Historian om en bikini

______ DATUM: 2012-06-07 | KLOCKSLAG: 14:34:15


Nu tänkte jag berätta historian om när jag skulle köpa denna bikini.

För drygt en månad sedan gick jag in på HM och råkade få syn på denna. Provade den fast i hallonröd då den lila på bilden ovan inte fanns i butik ännu. Det var ingen snack om saken, jag älskade den (på ett sånt sätt som bara tjejer kan älska materiella ting). Jag har inget svar på varför jag inte köpte den vid detta tillfälle. Någon dag senare surfade jag in på HM:s hemsida och fick syn på samma bikini, fast nu i färgen ovan. Bestämde mig att efter jobbet denna dag skulle jag springa in på HM och kolla om den fanns där. När jag kommer dit inser jag att den hallonröda är helt slut i storlekar. Den lila, där finns endast underdelen i min strl. Kommer på den brilljanta iden att jag kan beställa den på nätet istället. Plockar upp min iphone och surfar in på deras hemsida. Där finns överdelen i min strl men underdelen är slut. Lägger en beställning på överdelen på nätet och köper underdelen i butik. Nöjd går jag därifrån. Bikinin är nu min.. trodde jag.

Överdelen till bikinin skulle komma mellan 11-15/6. Jag vet inte hur det kom sig att jag loggade in på mitt konto på HM:s hemsida, men igår gjorde jag det. Vet ni vad jag får syn på? att dom har ändrat leveransdatum till 30/7. Kort och gott: JAG FICK DAMP. 30/7.... då är ju sommaren snart slut. Kul.

I förtvivlan gick jag idag ner på HM och höll tummen för att den eventuellt skulle finnas i butik. Och det var med glädje jag gick därifrån med bikiniöverdelen i HM-påsen. När jag kom hem ringde jag HM ktj och tog bort min beställning från nätet.

Ja, jag är omständig! Men nu är både underdelen och överdelen min.

Kommentarer
Malin - Malins liv och bravader säger

Superfin bikini. Tur det löste sig, finns inget värre än när man spanat in något som man verkligen gillar och så har det hunnit ta slut i rätt storlek. Svårt att ställa om till att ha något annat sen. Hoppas sommaren blir solig och varm så att bikinin får användas flitigt. Kram

2012-06-07 / 15:32:58 / http://malinslivochbravader.blogg.se/

Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Jessica och jag är en 22 årig tjej från en liten by i sveriges mitt. Numera bor jag i Sundsvall tillsammans med min pojkvän. Jag har ett stort intresse för foto och design (även om det för tillfället ligger lite på hyllan). När jag har pengar över lägger jag gärna dem på skor eller nagelprylar. I min blogg får du följa min vardag genom bokstäver och pixlar.. (även om uppdateringarna bli alltmer sällan än tidigare) Enjoy!

KONTAKT: jessicasjostrom91@gmail.com _________________________________