En sjukling lagom till midsommarhelgen

______ DATUM: 2012-06-20 | KLOCKSLAG: 20:10:10
Igår började mitt huvud värka och jag började ana vad som skulle komma. Imorse när jag vaknade kändes det som att någon hade stått bredvid mig när jag sov och slagit mig i huvudet hela natten. INTE OK. Har haft feber hela dagen, halsen är inte heller helt bra. När klockan var 16.00 hade jag endast stigit ur sängen för att äta frukost/lunch samt sett ett avsnitt Game of thrones, annars har sängen idag varit min säng. Efter fyra bytte jag ut sängen mot soffan istället. Har tryckt i mig ipren men det tycks inte vilja hjälpa.
 
På fredag är det midsommarafton. Otippat att jag har blivit sjuk..
 
Hur som helst åker jag och Jocke ner till Leksand tillsammans med min fina familj för midsommarfirande i "gropen" i Leksand. Sveriges största midsommarfirande med Sveriges längsta midsommarstång. Jag ser framemot helgen! 
 
 
 

Kommentarer

Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Jessica och jag är en 22 årig tjej från en liten by i sveriges mitt. Numera bor jag i Sundsvall tillsammans med min pojkvän. Jag har ett stort intresse för foto och design (även om det för tillfället ligger lite på hyllan). När jag har pengar över lägger jag gärna dem på skor eller nagelprylar. I min blogg får du följa min vardag genom bokstäver och pixlar.. (även om uppdateringarna bli alltmer sällan än tidigare) Enjoy!

KONTAKT: jessicasjostrom91@gmail.com _________________________________