Hungerspelen

____._DATUM: 2012-06-27 | KLOCKSLAG: 19:11:37
 
Har varit och köpt denna bok (plus de två andra i triologin) då jag har hört väldigt mycket bra om såväl bok som film. Har skyhöga förväntningar så hoppas att dem är lika bra som alla säger! :)

En sjukling lagom till midsommarhelgen

____._DATUM: 2012-06-20 | KLOCKSLAG: 20:10:10
Igår började mitt huvud värka och jag började ana vad som skulle komma. Imorse när jag vaknade kändes det som att någon hade stått bredvid mig när jag sov och slagit mig i huvudet hela natten. INTE OK. Har haft feber hela dagen, halsen är inte heller helt bra. När klockan var 16.00 hade jag endast stigit ur sängen för att äta frukost/lunch samt sett ett avsnitt Game of thrones, annars har sängen idag varit min säng. Efter fyra bytte jag ut sängen mot soffan istället. Har tryckt i mig ipren men det tycks inte vilja hjälpa.
 
På fredag är det midsommarafton. Otippat att jag har blivit sjuk..
 
Hur som helst åker jag och Jocke ner till Leksand tillsammans med min fina familj för midsommarfirande i "gropen" i Leksand. Sveriges största midsommarfirande med Sveriges längsta midsommarstång. Jag ser framemot helgen! 
 
 
 

Right now

____._DATUM: 2012-06-18 | KLOCKSLAG: 11:18:37
AAAAAAAHHhhhhh. Blöööööööööhhhhhhhh.. ..... Lite så känner jag just nu! puss

Välkommen till familjen

____._DATUM: 2012-06-13 | KLOCKSLAG: 21:44:50

Mitt senaste inköp i skoväg, från bugdetmärket citybird. 199kr var dom väl värda? Jag tycker dom är alldeles underbara!


Surprise

____._DATUM: 2012-06-12 | KLOCKSLAG: 20:02:40

Tröttheten har hängt med mig hela dagen. Sov ett tag när jag kom hem efter jobbet, vilket gjorde susen! Nu har jag precis kommit hem från Coop. Skulle bara handla grönsaker typ, men kom därifrån med två fulla kassar med mat. Det var ju iof bra för mina svaga armmuskler ;)

Nu ska jag laga mat, tänkte överraska Jocke med tacos lagom tills han kommer hem från fotbollsträningen :) Väldigt sen middag men bättre sent än aldrig, I guess.

(har för övrigt inte druckit mjölk som jag skrev att jag skulle i förra inlägget. Köpte bara laktosfria produkter idag!! Vilket också märktes på kvittot.. dyrt det är med laktosfritt!!)


Tröttluva

____._DATUM: 2012-06-12 | KLOCKSLAG: 07:26:56

Finner inga ord för hur trött jag var när klockan ringde för 30 minuter sedan. Känns inte som en bra dag. Sjukt sugen på mjölk är jag också. Måste nog skippa laktosfritt idag och dricka lite mjölk, det är man ju värd.. eller?


En fin dag, med en fin vän

____._DATUM: 2012-06-11 | KLOCKSLAG: 22:38:14
Underbar dag, typ.. eller iallfall ett bra avslut på dagen. Har utbildning på jobbet denna vecka, digital-TV. Verkar hyffsat enkelt och roligt. Skönt med variation i arbetet! När jag slutade mötte jag upp Maria på stan. Vi kikade på skor. Åt en "Nacho De Luxe" på Tacobar, mycket gott! När vi hade ätit färdigt var det såklart dags för efterrätt så vi traskade vidare till Barista för en fika. Kom hem hit för drygt en timme sedan och har suttit och tittat på resor.. men kom fram till att vi väntar med att boka då priserna troligast sjunker framöver. Vi tänker hur som helst åka till Cypern 14 september :D OM JAG LÄNGTAR??!!!!

Nickelback

____._DATUM: 2012-06-09 | KLOCKSLAG: 20:24:03

Jag och lillebror åker till Stockholm 12/9 för att se Nickelback!!!!!!! :D awesome!


Lullaby

____._DATUM: 2012-06-09 | KLOCKSLAG: 14:23:55
Historian om en bikini

____._DATUM: 2012-06-07 | KLOCKSLAG: 14:34:15


Nu tänkte jag berätta historian om när jag skulle köpa denna bikini.

För drygt en månad sedan gick jag in på HM och råkade få syn på denna. Provade den fast i hallonröd då den lila på bilden ovan inte fanns i butik ännu. Det var ingen snack om saken, jag älskade den (på ett sånt sätt som bara tjejer kan älska materiella ting). Jag har inget svar på varför jag inte köpte den vid detta tillfälle. Någon dag senare surfade jag in på HM:s hemsida och fick syn på samma bikini, fast nu i färgen ovan. Bestämde mig att efter jobbet denna dag skulle jag springa in på HM och kolla om den fanns där. När jag kommer dit inser jag att den hallonröda är helt slut i storlekar. Den lila, där finns endast underdelen i min strl. Kommer på den brilljanta iden att jag kan beställa den på nätet istället. Plockar upp min iphone och surfar in på deras hemsida. Där finns överdelen i min strl men underdelen är slut. Lägger en beställning på överdelen på nätet och köper underdelen i butik. Nöjd går jag därifrån. Bikinin är nu min.. trodde jag.

Överdelen till bikinin skulle komma mellan 11-15/6. Jag vet inte hur det kom sig att jag loggade in på mitt konto på HM:s hemsida, men igår gjorde jag det. Vet ni vad jag får syn på? att dom har ändrat leveransdatum till 30/7. Kort och gott: JAG FICK DAMP. 30/7.... då är ju sommaren snart slut. Kul.

I förtvivlan gick jag idag ner på HM och höll tummen för att den eventuellt skulle finnas i butik. Och det var med glädje jag gick därifrån med bikiniöverdelen i HM-påsen. När jag kom hem ringde jag HM ktj och tog bort min beställning från nätet.

Ja, jag är omständig! Men nu är både underdelen och överdelen min.

Ja tack

____._DATUM: 2012-06-06 | KLOCKSLAG: 21:29:05
Skulle för övrigt så himla gärna vilja ha en alldeles egen bil! (helst utan att slippa betala ett enda öre)

Sommaren

____._DATUM: 2012-06-06 | KLOCKSLAG: 11:27:26

Har en känsla av att detta kommer bli en grym sommar.  Jag är ledig två veckor, en i juli och en i augusti. Förhoppningsvis blir det ett trevligt midsommarfiriande om ett par veckor. Takida ska spela på gatufesten. Jag ska gå på bröllop. Jag ska på konsertfesten på norrporten arena(!!). Jag fyller 21! Jag ska jobba, men när jag inte jobbar och det är bra väder ska jag sola. Fuck vad jag ska bli brun. När den svenska sommaren är slut, förlänger jag den med att åka till Cypern!!!

Jag älskar sommaren!


Mitt namn är Jessica och jag är en 22 årig tjej från en liten by i sveriges mitt. Numera bor jag i Sundsvall tillsammans med min pojkvän. Jag har ett stort intresse för foto och design (även om det för tillfället ligger lite på hyllan). När jag har pengar över lägger jag gärna dem på skor eller nagelprylar. I min blogg får du följa min vardag genom bokstäver och pixlar.. (även om uppdateringarna bli alltmer sällan än tidigare) Enjoy!

KONTAKT: jessicasjostrom91@gmail.com _________________________________