Ytterligare en bikini

______ DATUM: 2012-07-13 | KLOCKSLAG: 15:46:11
Alltså ibland älskar jag verkligen mig själv. Så himla grym jag är! Har suttit var och varannan dag inne på HM:s onlineshop och kikat om bikinin (som jag berättade om i tidigare inlägg) har kommit in i min storlek i hallonröd. Ofta har den funnits i den färgen men inte i min storlek. Idag hade den kommit in i min storlek, dock bara överdelen. Skyndade mig att beställa den alldeles nyss och förhoppningsvis kommer den nästa vecka!! Underdel kör jag på en vanlig svart till. Blir perfekt!
 
Pricken över i:et idag är att jag upptäckte även att fritidsresor har sänkt priset ytterligare lite på hotellet jag och Maria funderar på att boka! Läääääängtar till vi är där
 
 
 

Kommentarer
Els-Marie (svärmor) säger

Den var snygg, passar säkert bra med svart nederdel :-) Kram

2012-07-14 / 12:48:03

Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Jessica och jag är en 22 årig tjej från en liten by i sveriges mitt. Numera bor jag i Sundsvall tillsammans med min pojkvän. Jag har ett stort intresse för foto och design (även om det för tillfället ligger lite på hyllan). När jag har pengar över lägger jag gärna dem på skor eller nagelprylar. I min blogg får du följa min vardag genom bokstäver och pixlar.. (även om uppdateringarna bli alltmer sällan än tidigare) Enjoy!

KONTAKT: jessicasjostrom91@gmail.com _________________________________