Cypern

____._DATUM: 2012-07-26 | KLOCKSLAG: 14:31:31
 
Den 14 september åker jag och Maria till Cypern, till hotellet ovan. Jag längtar!

Filmtajm

____._DATUM: 2012-07-21 | KLOCKSLAG: 21:42:40
Har precis intagit titta-på-film-i-sängen position. Efter filmen stänger jag igen mina blåa för natten. Imorgon väntar jobb, lika så alla andra dagar fram till och med 3:e augusti. Precis så spännande är mitt liv just nu, så vänta er inga smaskiga uppdateringar!
 

Provanställning

____._DATUM: 2012-07-16 | KLOCKSLAG: 15:15:02

Idag fick jag veta att jag får jobba kvar på mitt jobb efter provanställningen!! Känns ju väldigt grymt om jag får säga det själv! :)


Ytterligare en bikini

____._DATUM: 2012-07-13 | KLOCKSLAG: 15:46:11
Alltså ibland älskar jag verkligen mig själv. Så himla grym jag är! Har suttit var och varannan dag inne på HM:s onlineshop och kikat om bikinin (som jag berättade om i tidigare inlägg) har kommit in i min storlek i hallonröd. Ofta har den funnits i den färgen men inte i min storlek. Idag hade den kommit in i min storlek, dock bara överdelen. Skyndade mig att beställa den alldeles nyss och förhoppningsvis kommer den nästa vecka!! Underdel kör jag på en vanlig svart till. Blir perfekt!
 
Pricken över i:et idag är att jag upptäckte även att fritidsresor har sänkt priset ytterligare lite på hotellet jag och Maria funderar på att boka! Läääääängtar till vi är där
 
 
 

Slut på semester nr.1

____._DATUM: 2012-07-09 | KLOCKSLAG: 14:23:45

Såhär såg min arbetsplats ut idag när jag kom tillbaka från semestern:


Kommentarer

____._DATUM: 2012-07-07 | KLOCKSLAG: 20:54:10
(nu ska problemet med att kommentera inlägg vara löst)

Mår gott på min semester

____._DATUM: 2012-07-05 | KLOCKSLAG: 20:37:30
Tittade på termometern här hemma nyss och inspåg att den står på 27(!!) grader inomhus. Inte konstigt att jag tycker det är varmt. Har alla fönster vidöppna så hör just nu inget annat än ljudet av bilar som susar förbi på bergsgatan. Underbart.
 
Sitter i mitten av min semester. Är ledig fram till 12.30 på måndag, känns tungt att återgå till vardagen efter en fin vecka som troligast kommer avslutas ännu finare. I måndags åkte jag hem till Ljungaverk. Umgicks mest med farmor. Vi var på bilbingo, satt i solen, lekte med Ammi (som är farmors hund), fikade och mådde gott. Hann även med att umgås lite med familjen. Åkte tillbaka hem igår, köpte mej ett par solbrillor fick besök av Maria. Drack vin, gick på stan, umgicks med fina människor och mådde gott. Avslutade gårdagen tillsammans med min fina Joakim som jag knappt hade hunnit prata med på en vecka.
 
Idag har jag och Joakim, tillsammans med några fler varit och solat och badat. (och mått gott, som är den röda tråden i min ledighet) Vattnet var kallt på en gång, men efter några simtag var det faktiskt ganska skönt. Lite färg har jag fått också, även om det just nu på låren mest är av den röda nyansen. Ikväll ska jag inte göra någonting. Jag skippar gatufesten. Jag skippar umgänge och tänker bara vara hemma och MÅ GOTT! (kanske till och med, med ett glas vin)
 
Imorgon kommer fina flickor hit. Mot kvällskvisten går vi in på stan för gatufesten, och då främst Takida för min del iallafall.
 
Har jag sagt att jag älskar semester. Har endast en vecka i följd just nu men ack så skönt. Och om jag känner mig vuxen? Min första riktiga semester, betald semester!! Just love it. Det bästa är att jag efter denna vecka har så mycket mer att se framemot i sommar. :)

Mitt namn är Jessica och jag är en 22 årig tjej från en liten by i sveriges mitt. Numera bor jag i Sundsvall tillsammans med min pojkvän. Jag har ett stort intresse för foto och design (även om det för tillfället ligger lite på hyllan). När jag har pengar över lägger jag gärna dem på skor eller nagelprylar. I min blogg får du följa min vardag genom bokstäver och pixlar.. (även om uppdateringarna bli alltmer sällan än tidigare) Enjoy!

KONTAKT: jessicasjostrom91@gmail.com _________________________________