Fast telefoni - check

____._DATUM: 2012-02-29 | KLOCKSLAG: 21:16:31

Har haft två väldigt lugna dagar på utbildningen, igår och idag. Igår gjorde vi prov och hade musik och filmquiz och idag hade vi info/tips inför säljdelen i samtalen. Samt att vi hade medlyssning hela eftermiddagen. Vi har gått igenom allt om fast telefoni ny och imorgon börjar vi med praktik. Ska bli spännande, jag ser framemot det! (lär dock hinna bli jättenervös tills imorgon)


Måndag och helgen som var

____._DATUM: 2012-02-27 | KLOCKSLAG: 16:13:17

Härlig kväll jag har framför mig - Handla mat, laga mat, tvätta och betala räkningar. Känns inte alltför lockande. Men vad gör man inte för att få mat i magen, rena kläder och tak över huvudet?

Jag har iallfall haft en jättehärlig helg i Ljungaverk och mammsen och pappsen. Vi har åkt en massa skoter, myst, ätit gott, spelat monopol och myst ännu mer! Toppenbra helg.. synd att den gick så fort bara!

Dags att hänga tvätten och sedan skriva inköpslista!


Tredje utbildningsdagen avklarad

____._DATUM: 2012-02-22 | KLOCKSLAG: 17:00:44
Har avverkat min tredje dag på telia. Idag har vi suttit och medlyssnat under eftermiddagen, vilket var intressant. Har inte hunnit så långt i utbildningen än så det är såklart svårt att hänga med på allt men om fem veckor så är det nog desto klarare. Har nu fem veckors utbildning mån-fre 08-16.30. Vilket såklart innebär lediga helger och det tar jag emot med öppna armar! Så länge jag kan minnas har jag jobbat varannan helg så det ska bli skönt med lite fler lediga helger. När utbildningen är färdig blir det jobb var tredje helg vilket inte heller är så tokigt. Är toknöjd med allt gällande mitt nya jobb.

Ikväll är jag ensam hemma. Har inte en blekaste aning om vad jag ska hitta på. Troligtvis blir det en lugn kväll i soffan och tv:ns tecken. Ska väl laga mat också så jag har någon matlåda att ta med mig imorgon :)

Ha en trevlig kväll :))

Nytt jobb

____._DATUM: 2012-02-15 | KLOCKSLAG: 12:31:12

Imorse fick jag ett väldigt uppskattat samtal. Ett besked om att jag fick jobbet på telia som jag har sökt. Det har varit en lång rekryteringsprocess där har fått göra två test, haft en liten telefonintervju samt varit på två vanliga intervjuer. I tolv långa dagar har jag gått och väntat på besked. Idag kom det, jag fick jobbet!


Snart hemma hos mig

____._DATUM: 2012-02-06 | KLOCKSLAG: 20:23:26Hoppas dom är lika snygg i verkligheten som på bild(och att dem passar såklart)!
Förhoppningsvis kommer dem innan helgen, så jag kan använda dem på lördag då det vankas 20 år fest! :D


Mitt namn är Jessica och jag är en 22 årig tjej från en liten by i sveriges mitt. Numera bor jag i Sundsvall tillsammans med min pojkvän. Jag har ett stort intresse för foto och design (även om det för tillfället ligger lite på hyllan). När jag har pengar över lägger jag gärna dem på skor eller nagelprylar. I min blogg får du följa min vardag genom bokstäver och pixlar.. (även om uppdateringarna bli alltmer sällan än tidigare) Enjoy!

KONTAKT: jessicasjostrom91@gmail.com _________________________________