Året som varit

______ DATUM: 2012-12-31 | KLOCKSLAG: 00:55:39
Året närmar sig sitt slut och jag ska väl inte vara sämre än någon annan:
 
2012 har varit ett fantastiskt bra år! Jag har några höjdpunkter från året som jag skulle vilja dela med mig av.
 
- I januari åkte jag tillsammans med 14 härliga människor till en stuga i Björnrike för skidåkning och fest. Helt galet lyckat! (Om 3 veckor är det dags igen!)
- I februari fick jag jobb på Telia så jag sa upp mig från mitt dåvarande jobb där jag inte alls trivdes. Trivs kalasbra på telia!
- Över påsk var jag tillsammans med Jocke och hans familj till deras fjällstuga för skoteråkning och mys.
- Firade midsommar i Leksand med Jocke och min familj och släkt. Har jag sagt att jag älskar Leksand?
- Konsertfesten! Jag och Sabina var på konsertfesten här i stan. Vi sjöng med i Tomas Ledins låtar som om vi aldrig gjort annat. Blev glatt överraskad av Bryan Adams. Myste till Melissas myslåtar och hoppade i takt med Uggla. Två grymma dagar trots dåligt väder!
- Jockes bror Johan gifte sig med sin Jennie. Jättefint bröllop på sommarens kanske finaste dag!
- I mitten på augusti åkte jag och Sabina till Göteborg. När jag var mindre var jag en gång i Göteborg, men jag minns inte hur fint det var - jag blev kär i denna stad!
- Nu kommer lätt höjdpunkten på hela året, och jag är så himla glad att jag fick dela detta med min fina lillebror:  Vi åkte till Stockholm för att gå på Nickelbacks konsert i globen!! Så många år som jag drömt om att se Nickelback live! Konserten var helt magisk! Vi hade ytterligare en dag i Stockholm att spendera och det gjorde vi med shopping och ett besök på Gröna Lund där vi såg Den Svenska Björnstammen och åkte alla karuseller.
- En vecka i september spenderade jag tillsammans med Maria i Cypern. Sjukt härlig och rolig vecka med gott sällskap, goda drinkar och mycket sol!
- Hösten/vintern hittills har jag inga speciella höjdpunkter¨mer än att jag har umgåtts med fina människor, men det är ju inte så pjåkigt det heller. Dessutom firade jag och Jocke fyra(!!) år tillsammans i November - det är inte så pjåkigt! <3
- Justeja, Julafton! Jag älskar julafton och allt vad det innebär. Den här julaftonen spenderade vi halva dagen hos Jockes bror och halva dagen hos min farmor. Bra dag!
 
Det enda som nu kvarstår av det här året är morgondagen/nyårsafton och det tror jag kommer bli en riktigt bra dag!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tack! Vi syns nästa år!

Kommentarer

Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Jessica och jag är en 22 årig tjej från en liten by i sveriges mitt. Numera bor jag i Sundsvall tillsammans med min pojkvän. Jag har ett stort intresse för foto och design (även om det för tillfället ligger lite på hyllan). När jag har pengar över lägger jag gärna dem på skor eller nagelprylar. I min blogg får du följa min vardag genom bokstäver och pixlar.. (även om uppdateringarna bli alltmer sällan än tidigare) Enjoy!

KONTAKT: jessicasjostrom91@gmail.com _________________________________