Regn och rusk

______ DATUM: 2012-08-31 | KLOCKSLAG: 18:57:07

Idag är det regn och rusk ute. Hösten är här på riktigt. Jag vill egentligen bara grina en skvätt men det finns en sak som är bra med att hösten är här, (eller flera egentligen) om två veckor vid den här tiden sitter jag och Maria på ett flyg påväg till Cypern!! Det ska bli så otroligt härligt.

Annars då? Jobbar och sliter. Efter jobbet sprang jag på stan och köpte mig en höstjacka. Är lite tveksam till den dock, skulle kanske ha haft en storlek mindre. Men samtidigt kan det vara praktiskt med en lite större så jag kan proppa på mig massa tjocktröjor under :)


Kommentarer
Maria säger

Heja Jessica, blogga mera! ;)
Ååh Cypern! Vad skönt det ska bli :D

Svar: Ja, man har ju fått tillsägelse så det är väl bäst man bättrar sig ;)Jag längtar så jag dööööööör! Inte långt kvar nu! :D
Jessica Sjöström

2012-09-01 / 11:16:04

Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Jessica och jag är en 22 årig tjej från en liten by i sveriges mitt. Numera bor jag i Sundsvall tillsammans med min pojkvän. Jag har ett stort intresse för foto och design (även om det för tillfället ligger lite på hyllan). När jag har pengar över lägger jag gärna dem på skor eller nagelprylar. I min blogg får du följa min vardag genom bokstäver och pixlar.. (även om uppdateringarna bli alltmer sällan än tidigare) Enjoy!

KONTAKT: jessicasjostrom91@gmail.com _________________________________