Glödande het

____._DATUM: 2011-04-29 | KLOCKSLAG: 08:38:11
Godmorgon kära vänner!

Inatt har jag sovit as dåligt. För att inte nämna hur dåligt jag sov igår. Jocke har varit glödande het båda nätterna. Igår sov jag halva natten på soffan - underbart svalt och skönt!

Börjar jobba 09.15 idag och slutar 17.30. Men idag känner jag att jag mycket hellre skulle vilja vara hemma. Ligga och vila i soffan, mer eller mindre hela dagen.

Dags att leta fram några kläder att slänga på sig idag.
Hejsvejs!

Skor, underbara skor

____._DATUM: 2011-04-21 | KLOCKSLAG: 12:00:57

Idag när jag slutar(strax efter 14) tar jag bussen ner på stan och kommer förhoppningsvis hem med ett par nya skor. Har upptäckt att min skosamlig består mestadels av antingen vinter eller sommarskor. Jag behöver lite mellanväderskor - typ converse. Mina älskade blommiga fejk converse från skopunkten(tummen ner, tyvärr) är långt ifrån hela och rena numera. Jag funderar därför på att köpa ett par äkta, vita - ev svarta eller grå.

Föresten,.
Jag älskar, eller iallafall gillar skarpt mitt nya jobb. Nya utmaningar varje dag, trevliga kollegor och god varm choklad. Som det känns nu kommer det inte bry mig särskilt mycket att jag kommer jobba 100% i sommar med endast en vecka ledighet.. men antar att när värmen kommer så kommer det kännas annorlunda.

Nu är rasten slut! Återkommer kanske senare idag med bild på ett par nya skor, hihi.

Hejsvejs!


Fondtapet i sovrummet

____._DATUM: 2011-04-14 | KLOCKSLAG: 22:26:25


När jag och Jocke flyttade in hade sovrummet en knallgul och tre svara väggar. För ca två veckor fick vi hela rummet om målat, i vitt. Idag har Jocke och hans pappa satt upp denna otroligt snygga fondtapet på en av väggarna - and I love it!

Nya nagellack

____._DATUM: 2011-04-05 | KLOCKSLAG: 17:59:39

Jag fick hem två nagellack med posten idag - OPI black onyx och OPI simmer & shimmer. (och fler kommer inom kort) underbart!!Det är nämligen såhär..
sedan en tid tillbaka har jag läst och tittat på Emmas blogg, där hon visat upp och skrivit om sina nageldesigner och alla nya nagellack som hon köpt. Jag har suttit hemma och försökt intala mig själv att det bara är onödigt, och "vafan ska hon köpa så många nagellack för?" MEN i själva verket har jag bara gjort det för att jag inte ska falla  dit själv, eftersom jag älskar snygga naglar! Förra veckan föll jag dit, och klickade hem några lack. I helgen var vi i fjällen.. och Emma hade med sina lack. Min "måste köpa" lista växte och här sitter jag nu.. helt nerkärad i mängder av olika lack.

Igår målade jag mina naglar med depends nr 167, ett rosa lack. - snygg färg, men ack så dåligt lack! Ikväll ska jag använda mina två nya OPI lack och göra någonting snyggt!

 


Mitt namn är Jessica och jag är en 22 årig tjej från en liten by i sveriges mitt. Numera bor jag i Sundsvall tillsammans med min pojkvän. Jag har ett stort intresse för foto och design (även om det för tillfället ligger lite på hyllan). När jag har pengar över lägger jag gärna dem på skor eller nagelprylar. I min blogg får du följa min vardag genom bokstäver och pixlar.. (även om uppdateringarna bli alltmer sällan än tidigare) Enjoy!

KONTAKT: jessicasjostrom91@gmail.com _________________________________