Jobb

____._DATUM: 2010-05-31 | KLOCKSLAG: 19:10:19
Idag har jag jobbat 6-15, vilket jag också ska göra imorgon, onsdag och torsdag. Ser framemot detta, eller rättare sagt..lönen! Idag satt jag även i kassa själv för första gången och det gick riktigt bra! Längtar lite halvt till imorgon faktiskt ..även fast jag ska upp alldeles för tidigt.
Nu ska jag diska, hejsvejs!

Jag är i Leksand

____._DATUM: 2010-05-29 | KLOCKSLAG: 09:38:35
Igår fick jag ett mail från min religionslärare, ett betygsmail. Jag fick MVG :)

Igår ringde även coop. Jag ska jobba från måndag till torsdag :) Härligt!

Nu är jag i Leksand, snart ska jag äta frukost och bara må!


Ett väntat eurovision fiasko

____._DATUM: 2010-05-28 | KLOCKSLAG: 08:00:06
När Anna Bergendahl vann svenska melodifestivalen sa jag att jag inte trodde att hon skulle ta sig till final och se så rätt jag hade. Jag tror att Salem al Fakir eller Andreas Johnson hade presterat mycket bättre, och tagit Svergie till final.


Bildbevis: ny hårfärg

____._DATUM: 2010-05-26 | KLOCKSLAG: 20:42:36
Tänkte att jag skulle visa upp nån bild på min nya hårfärg men upptäckte ganska snabbt att webbkameran inte ger rättvisa! Men ljusare är det och jag trivs med det som fisken i vattnet!Självklart är studentmössan där den ska vara. Imorgon är det studentfotografering. Idag hittade jag de perfekta studentskorna, köpte dock ett par andra. Hmm..

Gott och blandat

____._DATUM: 2010-05-26 | KLOCKSLAG: 19:24:54
Hejsan!
Idag jobbade jag bara till klockan 13.00 eftersom jag hade redovisning på skolan kl 13.30. Redovisningen gick bra och nu väntar jag med spänning på mitt betyg. Jag har en känsla av att jag hamnar på VG då jag på de två tyngsta uppgifterna har fått ett MVG- och ett VG+. Vad betyget än blir så är jag jätte nöjd, för hur tråkigt är inte det med religion?

På fredag ska jag, mamma och farmor åka till Leksand. Vi tar vägen genom Gävle då mamma ska inventera där i krokarna. Detta medför självklart att jag och farmor kommer springa omkring på valbo köpcentrum, dock blir jag nog inga kronor fattigare alls.. jag är nämligen lite snål nu när jag nyss har klippt och färgat håret! uhh! Hur som helst så tror jag att det kommer bli en supermysig helg och jag ser framemot den jätte mycket.

Sist av allt vill jag bara säga att Joakim är bäst <3

Hungry eyes

____._DATUM: 2010-05-25 | KLOCKSLAG: 17:30:51
Trots att jag imorse hade påminnelse på mobilen och tog fram min matlåda och la den på bänken glömde jag den hemma. När jag gick iväg till jobbet ovetande om att min matlåda fortfarande ligger på bänken, lämnade jag även mitt bankkort hemma eftersom att jag tänkte att jag har med mig mat så jag ska ändå inte handla någonting. Tur att jag är en uttålig person som klarar mig hyffsat bra utan mat ett tag. Dock är mina arbetskamrater snälla och erbjöd sig att låna mig pengar och bjussade på en macka.
Nu ska jag äta middag. Vad det blir återstår att se. Jag bjöd bort min matlåda till Jocke eftersom han hade bråttom iväg till träning m.m.

Candrah och döden

____._DATUM: 2010-05-24 | KLOCKSLAG: 19:01:36

Klockan åtta visas en dokumentär på tv4 om Candrah Löfgren, mest känd som "Kim". Hon föddes med en neurologisk sjukdom och har sedan hon var sex år gammal andats med hjälp av en respirator. För några månader sedan skickade hon ett brev till socialstyrelsen där hon skrev att hon ville ha hjälp att dö, att man skulle stänga av hennes respirator. 5 maj såg hon ljus för sista gången. Jag tror att den här dokumentären kan vara intressant, ett tips för er som inte har någonting att göra ikväll.


Bild lånad från Aftonbladet!


Här kan du läsa om hennes sista tid i livet!


Hemma från jobbet

____._DATUM: 2010-05-24 | KLOCKSLAG: 15:45:11
Hejsvejs!


Nu är jag hemma igen efter att ha jobbat från 6-15. Vad härligt det känns att säga "Nu är jag hemma från jobbet" :D Det gick riktigt bra för att vara första riktiga dagen tycker jag. Dagen har bestått av det ena och det andra. Upplockning av varor, ta emot varor, göra skyltar, göra etiketter och stå i kassan. Det roligaste är att stå i kassan. Jag trodde inte att jag skulle komma ihåg så bra hur allt fungerar i kassan, eftersom det var i höstas som jag hade praktiken. Men det visade sig gå riktigt bra. Det knöliga är frukt och grönt som har koder som man måste lära sig för att underlätta arbetet. Jobbar imorgon och på onsdag med. Blev erbjuden jobb på torsdag också, men då har jag studentfotografering så det måste jag tacka nej till, tyvärr!
Egentligen skulle jag vilja lägga in någon bild här, och vi vet ju alla att det är tanken som räknas. Men iallafall så sitter jag vid Joakims dator och där vet jag inte av något bra program för att göra bilderna till rätt storlek för bloggen och dessutom har jag inte mina egna bilder här. Men som sagt, det är tanken som räknas!
..vad är det för fel på Jockes dator som inte vill göra nytt stycke??

Work work work

____._DATUM: 2010-05-24 | KLOCKSLAG: 05:32:53
Om 25 min börjar jag min första jobbdag på coop. Otroligt jobbigt att kliva upp vid fem, men otroligt skönt med pengar!

Sammanfattning

____._DATUM: 2010-05-22 | KLOCKSLAG: 11:40:22
Onsdagens mösspåtagning var kanon! Torsdagens redovisning gick bra, vilket resulterade i ett MVG. Gårdagens besök hos frisören tog fyra timmar, men det var det värt. Nu är jag en betydligt mycket ljushårigare tjej! :) På kvällen blev jag och Jocke bjudna på grillat hos hans föräldrar och det var apigt gott och jag blev apigt mätt. Resten av kvällen innebar norra och södra berget, max och tv.
Bild på håret kommer nångång, kanske. Eller sök upp mig vettja!

Jobba på coop till veckan

____._DATUM: 2010-05-17 | KLOCKSLAG: 18:08:16

Idag fick jag ett oväntat samtal från coop som ville att jag skulle jobba måndag, tisdag och onsdag nästa vecka. Eftersom jag har tre lektioner i veckan var mitt svar självklart ja. På måndag börjar jag klockan 06.00. Hyffsat jobbigt, men samtidigt ser jag verkligen framemot det! Jag hoppas på att få spendera mycket tid i kassan så jag lär mig bättre och blir säkrare. Det bästa av allt är ju självklart lönen! :D


Snart mösspåtagning!

____._DATUM: 2010-05-17 | KLOCKSLAG: 15:57:00

Tiden går helt galet fort! På onsdag är det mösspåtagning och idag fixades biljetter till festen på stadshuset på kvällen. De har bara släppt 200 biljetter till förköp och eftersom vår skola inte fick några var det lite knivigt att få tag i några, men det gick till slut och de flesta blev nog nöjda och glada! :) Nu längtar jag som piiiip till onsdag faktiskt, för jag tror att det kommer bli en riktigt kungdag/kväll :) Frågan är bara, vad ska man ha på sig? Studentmössan förståss, men sedan då? En blommig söt klänning som jag vill ha har jag inte hittat ännu, men det kommer ju en dag imorgon också! Sen är det äntligen onsdag :D 


Långhelg gillas

____._DATUM: 2010-05-14 | KLOCKSLAG: 15:33:55
Långhelg, how nice? :) Igår låg jag och Jocke i soffan halva dagen och såg på Prison Break. På kvällen var vi med Stefan, Martin och Jenny. Vi hyrde två filmer: Instängd 2 och Alvin & gänget 2. Sistnämna var grym :D

Idag har vi endast hunnit med att titta på Prison Break. Vad som händer ikväll är en mycket bra fråga.

Prison Break

____._DATUM: 2010-05-12 | KLOCKSLAG: 21:15:33


När Prison Break började sändas på tv för några år sedan var jag skeptisk, mest för att min mamma och lillebror satt bänkade framför tv:n och tyckte att det var "så otroligt bra". Jag gav inte serien en chans, tittade faktiskt inte på ett enda avsnitt, inte ens en del av ett avsnitt. När det pratades om serien tänkte jag på annat eller gick därifrån.

För drygt en månad sedan gav jag Prison Break en chans och det visade sig att det var helt galet bra! Kanske den bästa serie jag någonsin har sett om man bortser från One tree hill. Varje avsnitt är spännande och man vill alltid slå igång ett nytt avsnitt när det man sett på är slut.

Wikipedia säger: Serien kretsar kring Lincoln Burrows (Dominic Purcell), som dömts till döden för ett mord han inte begått. Hans bror Michael Scofield (Wentworth Miller) planerar i detalj hur han ska rädda sin bror och rånar i desperation en bank, med avsikt att hamna i samma fängelse som sin bror. Räddningen visar sig dock, när han tvingas beblanda sig med några av fängelsets farligaste män, bli svårare och mer komplicerad än vad han tidigare trott.

Ett tips till er från mig: titta på prison break! :)

Hurtig? Jag kan om jag vill.

____._DATUM: 2010-05-12 | KLOCKSLAG: 18:48:17

Jag har bokat tid för klippning och färgning av mitt äckliga lila kråkbo till hår, äntligen. Därför är det lika bäst att jag tar och pallrar mig runt sidsjön nu, om jag inte vill se ut som hej kom och hjälp mig i sommar ;) Nej, men med tanke på att jag inte gör någonting annat än promenerar till & från skolan + en promenad då och då, är det väl inte mer än rätt att jag pallrar mig runt sidsjön. Och med det menar jag springer runt sidsjön..i mina nya skor som jag får skavsår av. (inget kan bli värre än nageln jag bröt igår ändå) Bit ihop!


Dags för klippning

____._DATUM: 2010-05-12 | KLOCKSLAG: 11:24:25
Idag står en lektion på schemat, veckans andra men också veckans sista. Jag börjar halv två och innan dess ska jag duscha, titta på 90210, klä på mig och ringa & boka tid hos någon frisör. Tanken är att jag ska skaffa en ljusare hårfärg och klippa bort det slitna. För en gångs skull ska jag nog inte klippa någon lugg. Change it is, så småningom kanske jag till och med blir blond.Jag trivs i mörkt, men inte på sommaren!

Ny bloggdesign äntligen på plats

____._DATUM: 2010-05-11 | KLOCKSLAG: 15:59:47

Nu är den nya designen på plats. Designen är inte helt färdig då det fortfarande finns några saker att finslipa på. Men jag tycker ändå att jag har lyckats med en hyffsat snygg design den här gången. Den nya designen är sommrigare, vilket passar utmärkt såhär när sommaren börjar närma sig :) Nu kommer även fotona att göra sig bättre eftersom jag har mer plats till dem. Måste bara finna lite mer inspiration, dem kommer ju inte av sig själv.Den gamla designen har jag sparat så jag eventuellt kan återanvända den.
Vilken gillar du bäst, gamla eller nya?


Bruten nagel

____._DATUM: 2010-05-11 | KLOCKSLAG: 12:03:35

Nu är det bevisat, man ska inte försöka vara duktig. Anledningen är att jag skulle förflytta smutstvätten från golvet till tvättkorgen och sedan vidare till tvättmaskinen.

Nagelfan gick av låååångt in, vilket självklart resulterar i blod och att det gör förfärligt ont. Fan fan fan. AJ!

Jag har gjort en bild till er, i paint.


fint va?


Ny design är påväg, påriktigt

____._DATUM: 2010-05-09 | KLOCKSLAG: 20:53:51

Min nya design blir bra, men jag kommer inte publicera den förän den är riktigt klar.
Men jag kan säga att det blir grönt, mjuka hörn och plats för bredare bilder än 500px.

L-O-V-E-L-YInspiration

____._DATUM: 2010-05-09 | KLOCKSLAG: 14:52:34Idag blev det en liten fotorunda, observera liten.
Fann en gnutta inspiration så nu redigerar jag,
och har lite idéer till en ny bloggdesign


Hejhopp

____._DATUM: 2010-05-07 | KLOCKSLAG: 09:17:03
Godmorgon!
Idag vaknade jag av att telefonen ringde, coop. Från och med att jag har tagit studenten kommer de börja ta in mig och lära mig det jag inte redan kan, typ.
Igår var jag på stan (som alla andra dagar, hhöhöhöhö) och kikade efter en jacka. En grå som jag har tittat på ett bra tag nu. Det tragiska med det hela var att den var slut. Nu funderar jag på om jag ska införskaffa en ny jeansjacka istället. Det tål att funderas på någon timme, sen kilar jag nog på stan igen. Hmm!

Det var meningen helatiden

____._DATUM: 2010-05-06 | KLOCKSLAG: 10:16:11
Idag mår jag bra. Bäst för att vara ärlig. Igår var en känslosam dag med både skratt och tårar. Glädjetårar, såklart. Mitt liv har åter funnit alla pusselbitar. Det känns rätt och jag bryr mig inte om vad alla andra tycker. För nu är jag hel igen!

Micke & Molle

____._DATUM: 2010-05-05 | KLOCKSLAG: 16:12:19


1,5 år idag

____._DATUM: 2010-05-04 | KLOCKSLAG: 09:25:01
Klockan är halv tio, om en timme sitter jag på tåget påväg till Fränsta för att gå till tandläkaren. Idag ska jag nämligen ta bort mitt tandsmycke som jag har haft i ett x antal år nu. Tycker det är dags att ta bort den nu.
Idag är det 4 maj. Jag och Joakim har varit tillsammans 1,5 år!? <3

Studentklänning

____._DATUM: 2010-05-01 | KLOCKSLAG: 14:16:42
Igår köpte jag min studentklänning, den som jag har kikat på ett bra tag nu. Den är vit med lite svart och en rosett. Jag skulle vilja påstå att den är tråkig men samtidigt kommer jag aldrig hitta en klänning som jag är riktigt nöjd med. Det tråkiga med den här är att det känns som att många andra kommer ha den också. Tillsammans med ett par svarta pumps, lite smycken och studentmössan kommer jag nog bli snygg ändå!

Valborg

____._DATUM: 2010-05-01 | KLOCKSLAG: 14:07:42
Igår var det sista april, det fanns inga planer och jag krävde ingenting. Men jag hamnade i Bergsåker i en lägenhet där vakten kom innan tio och gav ägaren en varning. Det var någon som satte sig på en marsvin(eller hamster?!)bur. Tiden gick sakta, men ändå var kvällen på något vis underhållande. Vid tolvtiden fick vi skjuts in till stan. Planerna var att gå in på allstar men då kön var alldeles för lång och det inte var säkert om jag fick komma in eftersom gränsen var 20år bestämde vi oss för att åka hem till Jocke. Där satt jag, Jocke, Sandra, Freddan, Oskar och efter en stund kom Majk. Trevligt tycker jag! Sov apigt gott inatt!
..idag ska jag nog baka något gott, om jag orkar.

Mitt namn är Jessica och jag är en 22 årig tjej från en liten by i sveriges mitt. Numera bor jag i Sundsvall tillsammans med min pojkvän. Jag har ett stort intresse för foto och design (även om det för tillfället ligger lite på hyllan). När jag har pengar över lägger jag gärna dem på skor eller nagelprylar. I min blogg får du följa min vardag genom bokstäver och pixlar.. (även om uppdateringarna bli alltmer sällan än tidigare) Enjoy!

KONTAKT: jessicasjostrom91@gmail.com _________________________________