Hejdå!

____._DATUM: 2010-07-29 | KLOCKSLAG: 09:25:55
Nu åker jag till Leksand!
Det var allt vad jag hade att säga. Ha det bra!

A picture is worth a thousand words

____._DATUM: 2010-07-26 | KLOCKSLAG: 18:40:22

Är det här vuxenlivet?

____._DATUM: 2010-07-25 | KLOCKSLAG: 23:36:16
Denna helg har varit en riktig myshelg. I fredags jobbade jag till 17.30 och när jag kom hem var jag helt slut efter en veckas arbete (Jag är ju van vid att gå i skola någon timme, knappt det, om dagen). Halv åtta la jag och Jocke oss för att vila en stund. Vi vaknade kvart i elva...

Igår jobbade jag från 12.30 - 17.30. Jag och Jocke åkte ganska snart och åt på pizzeria favorit tillsammans med några av hans kompisar och därefter åkte vi och spelade minigolf. En trevlig kväll som vi avslutade med en film.

Idag har jag inte lämnat lägenheten mer än då vi åkte och handlade. Ikväll har vi sett två filmer och nu väntar sängen strax. Imorgon är det återigen dags för jobbet. Därefter väntar tvättstugan. Huh..

Längtan

____._DATUM: 2010-07-22 | KLOCKSLAG: 19:20:55
Dagarna flyger förbi. Om en vecka vid den här tiden är jag förmodligen i Leksand och det ser jag verkligen framemot! Sedan den 10 augusti åker jag och Joakim till Bulgarien och det håller jag på att längta ihjäl mig till! Nu ska jag beställa hem ett UV filter till kameran, eller rättare sagt två eftersom mina objektiv har olika mått.

Apropå objektiv, här nedan är två bilder som Joakim har tagit med mitt nya objektiv.19 år!

____._DATUM: 2010-07-19 | KLOCKSLAG: 15:43:30
Det känns som att jag inte göra någonting annat än jobbar numera. Men det gör å andra sidan ingenting för dagarna springer förbi och snart ska jag till Leksand och därefter till Bulgarien. Idag har jag jobbat 06-15 men det kändes som endast 06-10? Det är galet vad fort måndagar går!

Helgen då?
I fredags jobbade jag till 18 och direkt efter det fick jag och Jocke skjuts av Sven hem till Ljungaverk. Det blev en väldigt lugn kväll och vi gjorde inte många knop. Lördagen, min födelsedag innebar presenter och tårta bl.a. Nu är jag ägare av ett nytt objektiv! :) Jag fick även en resväska (välbehövligt!!!:D), parfym, pengar och lite smått och gott. En mysig och trevlig dag! Igår, söndag, åkte vi till Essvik på 90 års kalas. Farmors mamma som har hunnit bli så gammal nu. Imorse fick hon dessvärre en stroke, vet inte riktigt hur det har gått. Men hon lever! :)

Bilder har jag inte tid att ladda upp nu. Men smakprov från nya objektivet kommer..så småningom..höhö

Hard work

____._DATUM: 2010-07-14 | KLOCKSLAG: 20:27:43
Efter ett pass mellan 12-20 på jobbet är jag ganska slut nu. Känner att det skulle vara väldigt skönt att hoppa ner i sängen nu på bums, men jag tror att jag skall invänta min käre pojkvän. Imorgon trodde jag att jag skulle få en liten sovmorgon till 09 men tydligen var det ont om folk så jag får hoppa in imorgon redan kl 06. Det enda som känns jobbigt är att kliva upp, jobbet trivs jag galant med! :)

Nu ska jag ta och mumsa på en kiwi och facebooka litegrann.


Här är en bild sedan min student, som Emma har fotat. Jag skall försöka komma ihåg att ladda upp fler! :)

Blixtar och dunder

____._DATUM: 2010-07-12 | KLOCKSLAG: 15:07:19
Hej alla glada!

Idag har jag jobbat mellan 06-14 och tiden verkligen sprang iväg! När Joakim slutar ska vi åka och bada, sola lite, äta middag hos hans mor och far och åka till Birsta. I vilken ordning vet jag inte men det kvittar.

Helgen spenderade jag i Piteå tillsammans med Joakim och hans familj och släkt. De har en helt galet stor släkt..till skillnad från mig. Det var trevligt och roligt, även om det ibland kunde vara svårt att förstå vad dem sa.Beautiful glasses

____._DATUM: 2010-07-08 | KLOCKSLAG: 15:44:11
I tisdagskväll ville Jocke och hans kompis Johan åka och bada. Jag följde med som sällskap (även om jag umgicks mer med min kamera!). Vattnet var varmt och även om solen inte lyste särskilt så var det varmt och skönt i luften. Jag ångrade nog egentligen att jag inte badade!
Killarna hittade ett par rosa simglasögon som dom testade. Ja, dom såg ju...bra ut?


Jag och min kamera däremot hittade lite blommor och annat skoj:
Hampus 4 år

____._DATUM: 2010-07-05 | KLOCKSLAG: 15:36:39
Att leva i en lägenhet där temperaturen ligger kring 30 grader är ingen höjdare. Sova med fönster öppet resulterar i massa myggbett. En opålitlig telefon är ingenting att ha. Att vaccinera sig kan vara läskigt, tycker jag. Om 45 min sticker någon en nål i mig!

Idag har jag jobbat 06-15. Tiden springer iväg och det gillas. Värmen varken ser eller känner jag av förutom i fikarummet. Frysen är min vän. Ikväll ska jag på 4 års kalas! :) Jockes brorson fyller år.La weekend

____._DATUM: 2010-07-02 | KLOCKSLAG: 11:47:05
Jag har en toppenhelg framför mig. Klockan ett idag åker jag och Jocke ut till hans föräldrar. Jocke ska fixa bilen och jag tänker bara mysa och njuta av solen. Vid sextiden ska jag och Jocke äta middag på Invito och därefter ska vi på bio, eclipse.

På lördag, ja..imorgon alltså, då ska vi åka båt ut till någon Ö utanför Alnön och där ska vi grilla, bada, äta, sola, mysa osv. Hoppas innerligt att vädret kommer vara på vår sida imorgon!När det är sommar och sol får man se ut hur som helst, till och med såhär! :)

PUSS!

Raindrops

____._DATUM: 2010-07-01 | KLOCKSLAG: 16:01:02

Tanken med att åka hem till Ljungaverk var att få njuta av solen och värmen (självklart även umgås med la familla!). Solen och värmen fick jag, första dagen. Igår var det regn och åska. Idag blåser det som aldrig förr. Ikväll tar jag mitt pick och pack och åker tillbaka till Sundsvall och hoppas att det blir lika varmt som prognoserna säger att det ska bli i helgen. I helgen vill jag nämligen ta mitt första dopp för iår, i havet.
Mitt namn är Jessica och jag är en 22 årig tjej från en liten by i sveriges mitt. Numera bor jag i Sundsvall tillsammans med min pojkvän. Jag har ett stort intresse för foto och design (även om det för tillfället ligger lite på hyllan). När jag har pengar över lägger jag gärna dem på skor eller nagelprylar. I min blogg får du följa min vardag genom bokstäver och pixlar.. (även om uppdateringarna bli alltmer sällan än tidigare) Enjoy!

KONTAKT: jessicasjostrom91@gmail.com _________________________________