Datorköp

____._DATUM: 2010-08-31 | KLOCKSLAG: 18:11:39
Har jag sagt att känner ett otroligt stort behov av att köpa en dator? Men jag tror jag ska försöka hålla ut till den 15:e, kanske... jag menar, pengarna kommer försvinna i vilket fall som helst så det kvittar ju egentligen när? Eller?

Jag har bestämt mig för att inte köpa en Macbook eller Sony Vaio. Jag köper en "billig" PC istället. Tyvärr.Uppe före tuppen

____._DATUM: 2010-08-30 | KLOCKSLAG: 05:33:42
Om trettio minuter börjar jag jobba. Jag är trött som en gnu och har av någon anledning sovit jätteoroligt. Vaknat 2..3...4...4.15...4.30...4.45... och till sist klockan fem. Men det är iallafall måndag och måndagar brukar bara springa förbi eftersom det finns så mycket att göra på jobbet just då. Dags att kila. Ha en fin dag! :)

Soffläge

____._DATUM: 2010-08-28 | KLOCKSLAG: 21:10:24

21.10 lördag kväll i Ljungaverk. Jag har intagit soffläge och det ser ut som att jag blir kvar här ikväll. Min kropp klarar inte av en fartfylld partykväll efter 9 dagars arbete och en förkylning. Trist men sant. Imorgon ska jag iallafall umgås lite med Sabina och därefter åker jag tillbaka till Sundsvall. Hem till Sundsvall? Ja, hem.


Shoppingsug

____._DATUM: 2010-08-27 | KLOCKSLAG: 09:42:02
Idag (snart, strax om en stund) ska jag ta mig ner på stan och ta en sväng genom några butiker. Tror jag ska använda upp mitt presentkort på Cervera till att köpa fler Filippa K muggar. Dessutom behöver jag fler skor(alltid fler skor!), och en hel del nya plagg till garderoben. Antagligen kommer jag inte gå därifrån med många påsar, men kika skadar aldrig!

Idag ska jag även möta upp min farmor någonstans för att sedan åka och hälsa på Elsa(farmors mamma) som är 90 år och nyligen har fått en stroke. På eftermiddagen/kvällen någon gång åker vi sedan till Ljungaverk. Där ska jag spendera min helg.


en sak jag MÅSTE göra är att fixa mitt hår. Jag ser förjävlig ut på skallen! Funderar starkt på att färga så likt min vanlig hårfärg som möjligt (för att slippa utväxt!) men ändå inte råttfärgat och äckligt. Hur göra jag det bäst om jag vill slippa nå till en frisör? En avfärgning till att börja med? Hmm..

Äntligen ledig

____._DATUM: 2010-08-26 | KLOCKSLAG: 14:53:34
För 50 minuter sedan slutade jag för dagen. Nu är jag äntligen ledig,(efter 9 dagars arbete i rad är iallafall jag ganska slut, speciellt eftersom jag även bär på en förkyldning) till och med måndag och det innebär en färd hem till Ljungaverk. Jag längtar!

Nu sitter jag i soffan med Jockes dator i knät och funderar på om jag verkligen ska köpa en Macbook/Sony Vaio eller om en vanlig enkel trots allt passar bättre (iallafall ekonomiskt). Annars sitter jag bara och varierar mellan att snyta mig, hosta, svettas, frysa. Jag hatar att vara förkyld!

Bulgarien i bilder

____._DATUM: 2010-08-23 | KLOCKSLAG: 16:07:50
Nu tänkte jag bjuda på lite bilder från då jag och Jocke var i Bulgarien.

Alldeles för mycket "turist" över bilderna tycker jag men det var ju ändå sånna vi var. Det blev inga badbilder i huvudtaget eftersom att när vi packade för att bada lämnade jag kameran på hotellet  pga att jag inte ville lämna den när vi gick i och badade. Mycket energi lades inte ner på fotandet utan det blev ett snabbt tryck på avtryckaren. Men här kommer iallafall ett urval av korten från vår underbara vecka i värmen:

nej, himlen är inte grå! vi hade underbart väder med blå himmel hela veckan även om bilderna vill visa annat ibland!

min finsmakare till pojkvän! höhö..

starndpromenaden, en gata jämns med stranden full med butiker, restaurander, stånd och annat trevligt (även otrevliga saker som ormar)

veckans höjdpunkt i matväg: en nachotallrik på "mamacitas"

en dag åkte vi ut med en båt på havet och mådde gott, solade, åt mat och badade från båten.

även detta är strandpromenaden!


Fler bilder orkar jag inte bjuda på :)

Inte van vid att jobba så mycket

____._DATUM: 2010-08-20 | KLOCKSLAG: 22:22:30
Idag har jag jobbat 10 timmar, 10-20. Nu är jag helt slut och har intagit soffläge med en godispåse bredvid mig. Det är endast skit på tv:n så jag tittar på gamla Eva & Adam avsnitt. Lite underhållande faktiskt. Ikväll blir det nog en tidig kväll för min del.
Hejdå.

Bulgarien var underbart

____._DATUM: 2010-08-19 | KLOCKSLAG: 23:08:32
OMG, veckan i Bulgarien tillsammans med världens bästa Joakim var awesome, helt underbart bra! Jag längtar tillbaka, eller ja.. till att resa igen. Det var galet varmt både i luft, pool och hav. Hotellet var bra, maten var bra, drinkarna var bra (och väldigt billiga!). Jag är nöjd med allt, utom möjligtvis vindruvs killarna. Jag handlade ingenting där nere förutom en tröja, mat och dryck. Men jag är nöjd, det kunde inte ha varit en bättre resa.

Jag har inte tid att lägga upp bilder här just nu eftersom storleken måste ändras och bilder måste rensas. Men jag LOVAR att bilder kommer, när jag har tid. (ja, jag sa det om studentbilderna också..men dom kommer också, nån gång ;)).

Här får ni en bild som smakprov, på min älskade pojkvän när vi var ute och åt en kväll :)


Till Bulgarien

____._DATUM: 2010-08-09 | KLOCKSLAG: 18:24:25
Ikväll klockan 23.25 går tåget som ska ta mig och Jocke till Arlanda. Imorgon klockan tio lämnar vi Sverige och flyger till Bulgarien. Det kommer bli en underbar vecka! :') Vi hörs!

Leksand

____._DATUM: 2010-08-06 | KLOCKSLAG: 23:32:38
Igårkväll kom jag hem från en härlig vecka i Leksand. Vädret har varit både bra och dåligt men roligt har vi haft ändå. En dag kördes det gocart, en dag spenderade vi i Borlänge på kupolen, en dag var vi i Rättvik på Crusing och de andra dagarna gjorde vi lite smått och gott. Marcus(kusin, typ..eller nått) bestämde sig även för att komma till oss och det var roligt att äntligen få träffa honom igen!

Igår när vi åkte hem var det kalasväder så det kändes inte alls roligt att behöva åka hem. Idag har jag jobbat hela dagen, kvällen har jag spenderat med mig själv. Jag har tittat på två filmer: Nolltolerans och Livvakterna.

Nu väntar nog sängen. Jocke är ute på partaj så jag får sova själv, delvis. Förhoppningsvis kommer han att krypa ner bredvid mig någon gång inatt. Imorgon börjar jag jobba kl 11, jobbar till 18. Undra vad morgondagens kväll vill bjuda på?


Ny mobiltelefon

____._DATUM: 2010-08-02 | KLOCKSLAG: 10:31:32

Jag har gjort av med pengar. Det svider och när jag vet att jag dessutom kommer att göra av med ännu mer då jag åker till Bulgarien den 10:e! Men men, men mobiltelefon är bra att ha. Min som jag hade kunde jag endast svara med och ringa på förutsatt att jag kunde numret till den jag skulle ringa. Det var på tiden att jag köpte mig en ny.

Det blev en Samsung wave. Jag är kalasnöjd!


Mitt namn är Jessica och jag är en 22 årig tjej från en liten by i sveriges mitt. Numera bor jag i Sundsvall tillsammans med min pojkvän. Jag har ett stort intresse för foto och design (även om det för tillfället ligger lite på hyllan). När jag har pengar över lägger jag gärna dem på skor eller nagelprylar. I min blogg får du följa min vardag genom bokstäver och pixlar.. (även om uppdateringarna bli alltmer sällan än tidigare) Enjoy!

KONTAKT: jessicasjostrom91@gmail.com _________________________________