Strawberries

____._DATUM: 2010-04-29 | KLOCKSLAG: 16:07:49
Tänk vad gott det skulle vara med lite (läs: mycket) jordgubbar nu.
Lite sommar, lite sol, lite värme, lite jordgubbar
Då mår man som bäst


Tandläkaren är kul, eller?

____._DATUM: 2010-04-29 | KLOCKSLAG: 12:09:29

Det tog emot att kliva upp ur en varm och mysig säng imorse kan jag lova. Klockan halv elva gick tåget hem hit, till Ljungaverk. Jag ska nämligen till tandläkaren, men åker tillbaka till Sundsvall redan ikväll efter som jag har skola att sköta (knappt). Jag ska be tandläkaren ta bort mitt tandsmycke idag också, men förmodligen kommer jag få en ny tid till det. Huvudsaken jag får ta bort det nu snart.

Att jag längtar till studenten är det ingen fråga om. I början på juli kommer jag köra igång med schemalagt arbete men troligtvis lite smått innan det också. Chefen på coop frågade även om jag hade skola till hösten och eftersom jag inte har det blev mitt svar nej. Han sa då att det kommer troligtvis finnas tider till mig även efter sommaren. How nice? :) 

Imorgon är det sista april även kallad valborgsmässoafton, och vad som händer på denna afton har jag ingen aning om. Jag har inget sug efter att gå ut eller så, men samtidigt får jag ångest eftersom alla tar denna afton på blodigt allvar. Det löser sig, idag är det torsdag, en helt vanlig torsdag.


Sommarjobb

____._DATUM: 2010-04-27 | KLOCKSLAG: 16:19:29

Jag har gått och skaffat mig ett sommarjobb! Chefen sa att det förmodligen finns tider till i höst också, vilket känns grymt!  Tyvärr kanske jag inte kan vara ledig och följa med Jocke på "släktträff" i Piteå och jag kanske inte kan åka ner till Leksand under classic car week. Men jag kan åka till Bulgarien!


Mirakel kan ske

____._DATUM: 2010-04-27 | KLOCKSLAG: 14:22:06
När jag kom på skolan idag skedde ett mirakel, två närmare bestämt.
1. Jag försökte starta datorn: felsäkert läge + (damptryckning på tangenterna) = fungerande dator! Jag hoppas bara att den startar sedan när jag ska plugga. Tänk om Jockes underbara macbook ändå kunde ha varit min!
2. Datateknikern på skolan var trevlig. Detta hör alltså inte till vanligheten!


För övrigt var jag in på MQ och testade en klänning (tråkigt jag vet, med tanke på att där lär många andra studenter också ha köpt sin klänning!) som var hyffsat snygg men ändå tråkig den passade och jaa..jag hängde undan den. Man fick bara hänga undan över dagen och jag kommer inte köpa den idag, men om jag hinner bestämma mig till imorgon om jag vill ha den eller inte så är det ingen som har haft chansen att köpa den idag! :)Ikväll = PLUGGNING! uhhhhh

Bad day

____._DATUM: 2010-04-26 | KLOCKSLAG: 16:07:31
En studentklänning som inte passade
En krashad dator
underbart, jag blir så glad!

Today

____._DATUM: 2010-04-26 | KLOCKSLAG: 11:16:41

Måndag
En lektion
Köpa sunglasses
Testa studentklänning
Plugga lite religion, lite saja!


Picture

____._DATUM: 2010-04-25 | KLOCKSLAG: 02:16:26Good girls are bad girls
that never get caught


En lördag med tv-spel

____._DATUM: 2010-04-24 | KLOCKSLAG: 23:58:11
Ikväll har jag haft sällskap av fyra grabbar: Påhle, Patrik, Soukko och Stende. Jocke var här till en början, men sedan åkte han iväg för att jobba. Kvällen har inneburit tv-spel men ändå klagar jag inte. Det var trevligt med sällskap en stund. Efter att ha fått i sig ett och annat glas har dem nu kilat ner på stan. Själv har jag druckit juice :)
Nu ska jag diska och sedan leka i photoshop! Jocke slutar klockan tre, så cirkus kvart över ska jag kramas med honom!

Vattenskalle

____._DATUM: 2010-04-24 | KLOCKSLAG: 01:43:34
Eftersom att jag aldrig skriver någonting värt att läsa tänkte jag att en bild kan jag iallafall bjuda på. Lite halvsöt, eller nått :) Godnatt!

tjalalala

____._DATUM: 2010-04-19 | KLOCKSLAG: 23:04:44


Jag vill!

____._DATUM: 2010-04-18 | KLOCKSLAG: 22:39:40

Jag vill ha ett jobb. Är det mycket begärt, egentligen?
Men vem vill ha en studerande/student 2010 som inte kan någonting? Tja, någonting kan jag, men var hjälper mina photoshop kunskaper än på reklambyrå och andra mediaarbeten som ändå inte finns. Nej jag är inte bitter!

Jag vill även ha en ny plattång, en sony vaio och en 2:a. En ny fungerande mobil skulle jag inte heller tacka nej till. Varför är inte jag gjord av pengar?


Studentklänning

____._DATUM: 2010-04-15 | KLOCKSLAG: 22:07:51

 

Älskade klänningar
en skulle bli
MIN
trodde jag

nu har jag hittat en ersättare, en helt OK snygg klänning
men denna får bli hemlig, tillsvidare


Just a simple dream

____._DATUM: 2010-04-11 | KLOCKSLAG: 01:35:30
Jag kan inte dölja saknaden. Den har alltid funnits här mer eller mindre. Kanske har jag lyckats dölja den för människor runt omkring mig, men aldrig för mig själv. Saknaden av en vän, den där ultimata vännen, den vännen jag en gång hade men som inte längre existerar. Hon kanske var för bra för att vara sann, ja det var nog bara en dröm.

Punkt.


Påskafton

____._DATUM: 2010-04-03 | KLOCKSLAG: 22:37:08
Det är lördag, och inte vilken lördag som helst utan självaste påskafton. Dagen har varit kalas. Vi började dagen på en pimpeltävling. Det var lite blåsigt till en början men med lite varma mackor och varm choklad i magen blev det mesta bättre. Dagen erbjöd även en tur upp på fjället. Hela 1045 meter över havet, stående på norska gränsen med syn ända till Åreskutan. Lovely! Nu och sedan minst en timme tillbaka har de fyra vuxna manliga människorna spelat poker eller nått. Aptråkigt! Sova kan jag inte heller göra eftersom min sovplats är i vardagsrummet, som inte har någon dörr. Nu använder jag upp batteriet på Jockes telefon (japp, han får skylla sig själv). Han kan inte ladda den sedan för då slår de av elverket. Snart hoppas jag, det här börjar bli långtråkigt.

I FJÄLLEN!

____._DATUM: 2010-04-01 | KLOCKSLAG: 11:36:55
ÅKER TILL FJÄLLEN STRAX!  SEE YA!

Mitt namn är Jessica och jag är en 22 årig tjej från en liten by i sveriges mitt. Numera bor jag i Sundsvall tillsammans med min pojkvän. Jag har ett stort intresse för foto och design (även om det för tillfället ligger lite på hyllan). När jag har pengar över lägger jag gärna dem på skor eller nagelprylar. I min blogg får du följa min vardag genom bokstäver och pixlar.. (även om uppdateringarna bli alltmer sällan än tidigare) Enjoy!

KONTAKT: jessicasjostrom91@gmail.com _________________________________