Snart är det dags

______ DATUM: 2012-09-11 | KLOCKSLAG: 23:58:18

Det här med att packa har aldrig riktigt varit min grej. Nu när jag ska sova ligger jag här i sängen och funderar fram och tillbaka om jag glömt någonting.

Imorgon kl 07.43 går tåget ner till huvudstaden. Imorgonkväll befinner jag och lillebror oss i Globen för att se Nickelback! Jag längtar ihjäl mig! Och inte nog med det.. på fredag sitter jag på ett flyg påväg till varmare breddgrader.

Men att sova verkar inte finnas på kartan. Men vad gör väl det om hundra år?


Kommentarer
Sabina säger

Ha det så himla kul nu! Så får vi se till att ses när ni kommit tillbaka så jag kan få höra hur allt varit! :)

2012-09-12 / 08:06:43
Malin - Malins liv och bravader säger

Det brukar alltid vara svårt att sova när man vet att man ska iväg. Hoppas Nickelback blir superbra och att ni får det underbart utomlands!

Jag antar att ni har löst boende i Stockholm denna gång, men ska ni ner fler gånger till Huvudstaden så är ni alltid välkomna hem till mig och Fredrik. Vi har ett gästrum till er förfogande! Himla skoj att få träffa er i lördags. Hoppas det inte dröjer alltför länge till nästa gång. Stor kram

Els-Marie (svärmor) säger

Ha så trevligt du och din bror i Stockholm och sen när du åker till Cypern. Sköt om dej. Kram :-)

2012-09-12 / 16:44:47

Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Jessica och jag är en 22 årig tjej från en liten by i sveriges mitt. Numera bor jag i Sundsvall tillsammans med min pojkvän. Jag har ett stort intresse för foto och design (även om det för tillfället ligger lite på hyllan). När jag har pengar över lägger jag gärna dem på skor eller nagelprylar. I min blogg får du följa min vardag genom bokstäver och pixlar.. (även om uppdateringarna bli alltmer sällan än tidigare) Enjoy!

KONTAKT: jessicasjostrom91@gmail.com _________________________________