Stockholm med lillebror

____._DATUM: 2012-09-24 | KLOCKSLAG: 20:38:00
För 12 dagar sedan vad jag och lillebror i Globen på Nickelbacks konsert. Det var en magisk och alldeles alldeles underbar tillställning. Jag kan inte sluta le när jag tänker tillbaka på det. Jag minns när jag var mindre och man i skolan skulle välja ett band eller artist som man allra helst ville se live - Nickelback blev mitt svar. Och nu har jag äntligen fått se dem!
 
 
Förutom Nickelback så hann vi även med endel turistande, shopping på stockholms gator, god mat och ett besök på Gröna Lund. Väl på gröna lund blev vi som små barn igen och sprang omkring bland karusellerna. En fin vistelse i huvudstaden med finaste lillebror.
 

Snart är det dags

____._DATUM: 2012-09-11 | KLOCKSLAG: 23:58:18

Det här med att packa har aldrig riktigt varit min grej. Nu när jag ska sova ligger jag här i sängen och funderar fram och tillbaka om jag glömt någonting.

Imorgon kl 07.43 går tåget ner till huvudstaden. Imorgonkväll befinner jag och lillebror oss i Globen för att se Nickelback! Jag längtar ihjäl mig! Och inte nog med det.. på fredag sitter jag på ett flyg påväg till varmare breddgrader.

Men att sova verkar inte finnas på kartan. Men vad gör väl det om hundra år?


Nygamla skor

____._DATUM: 2012-09-06 | KLOCKSLAG: 22:33:57

Trodde jag hade ett mission impossible framför mig, men ack så fel jag hade. Skorna på bilden nedan bar jag mer eller mindre hela förra hösten/vintern och även en bit in på våren. Tycker jag lyckades riktigt bra med att få dem användbara även iår! :)

Trots nya inköp är det alltid dem skor man gått i flera tusentals steg som är dem skönaste. Är så höga glad att jag kan använda dessa skor minst en säsong till!


Sista sekunden

____._DATUM: 2012-09-05 | KLOCKSLAG: 11:21:55

Min dator har inte velat samarbeta med mig på ett tag. Har tänkt att jag ska lämna in den många ggr men det har liksom aldrig blivit av. Idag åkte jag till Siba och lämnade in den på reparation/service.. en dag innan försäkringen går ut. ;)

Nu sitter jag på bussen påväg hem igen. När jag kommer hem ska jag äta flingor och vanlig a-fil. Har under en tid nu ätit laktisfria produkter och fått konstaterat att jag är känslig mot laktos. Men vanliga produkter är ack så mycket godare så idag får magen säga vad den vill!


New shoes <3

____._DATUM: 2012-09-03 | KLOCKSLAG: 12:38:50
Har äntligen köpt mig ett par nya höstskor. Dom har en rejäl sula och sitter som en smäck.
 
 
Har jag sagt att jag älskar skor?

Mitt namn är Jessica och jag är en 22 årig tjej från en liten by i sveriges mitt. Numera bor jag i Sundsvall tillsammans med min pojkvän. Jag har ett stort intresse för foto och design (även om det för tillfället ligger lite på hyllan). När jag har pengar över lägger jag gärna dem på skor eller nagelprylar. I min blogg får du följa min vardag genom bokstäver och pixlar.. (även om uppdateringarna bli alltmer sällan än tidigare) Enjoy!

KONTAKT: jessicasjostrom91@gmail.com _________________________________