Slut som artist

____._DATUM: 2012-10-27 | KLOCKSLAG: 00:12:21

Ska bli så himla skönt att sova ut ordentligt imorgon och slippa vakna av den där förbaskade väckarklockan som har ringt 06.30 hela veckan. Har nog aldrig tyckt det varit så skönt att det blivit helg som idag. Utbildning på jobbet + förkylning tar på krafterna vill jag lova!

Godnatt mina vänner!


Förändring

____._DATUM: 2012-10-17 | KLOCKSLAG: 20:22:28
 
HEJ HEJ! DET HÄR ÄR MITT NYA JAG!
 
HÖRSDÅÅÅ!!

Direkt från frisörstolen

____._DATUM: 2012-10-17 | KLOCKSLAG: 18:04:40

Just i detta nu sitter jag i frisörstolen på Sax&Kam med färg i håret.. och denna gång är det inte blondt! Nu är det dags för förändring, och ska jag vara ärlig så vet jag inte riktigt hur mörkt det blir. Men jag litar till fullo på min frisör och tror att det kommer bli jättefint.


Dags att komma igång

____._DATUM: 2012-10-16 | KLOCKSLAG: 18:26:56
Imorse när jag tog på mig byxorna sprack dem. Nog för att byxorna var lite slitna.. men jag ser det som ett tecken till att jag måste komma igång med träningen ;) Så fort jag blir riktigt frisk då jävlar ska jag komma igång med träningen och bli mer fit än nånsin! Så det så. Och med inspiration från en av mina vänner tänker jag även sluta med godsaker för en tid. Nu har jag fått det sagt här och därmed finns det ingen återvändo. Punkt.

Comeback på jobbet

____._DATUM: 2012-10-15 | KLOCKSLAG: 22:32:13
Efter en vecka hemma i soffan i mjukbrallor tillsamans med ipren gjorde jag idag comeback på jobbet. Snoret och febern har försvunnit med dessvärre har jag nu fått en hosta som aldrig tycks vilja försvinna. Det var hur som helst jätteskönt att vara tillbaka på jobbet och få träffa folk igen, dock var/är jag helt slut efter arbetsdagen. Har sedan jag kom hem inte gjort många knop. Jocke har några kompisar på besök och dom har suttit och spelat fifa under kvällen. Själv har jag roat mig med Skilda Världar. Imorgon står utbildning på schemat - nu väntar sängen, godnatt! :)

En tidsresa i arkivet

____._DATUM: 2012-10-14 | KLOCKSLAG: 00:11:53
Har suttit och läst igenom lite gamla inlägg, sedan ca fyra år tillbaka. Så himla roligt att ha kvar inlägg som jag skrev för så länge sedan. :) Tänka sig att det är ungefär fyra år sedan jag och Jocke träffades!! <3
 
När man läser gamla inlägg, hittar man även igen gamla bilder.
 
 
Jag trivs otroligt bra med mitt korta hår men samtidigt kan jag ibland sakna mitt långa mörka hår väldigt mycket. Man är minsann aldrig riktigt nöjd!
 
 
 
 
 

Efter regn kommer solsken (fast tvärtom)

____._DATUM: 2012-10-11 | KLOCKSLAG: 22:29:13

I lördags hade jag en heldag med fina vänner. Vi började på relaxen på himlabadet och avslutade med nattmat hemma hos mig. Däremellan hann vi med mycket skoj som tex dans hemma och dans på krogen. Jag hade jätteroligt . Såhär i efterhand kan jag tycka att jag borde ha dansat lite lugnare och tagit på mig en fet dunjacka. Har dragit på mig en förkylning som jag aldrig verkar bli av med. Sjukskrev mig mån-ons. Idag torsdag tyckte jag att nu är jag ju frisk och traskade glatt iväg på jobbet. Ganska på en gång när jag kom på jobbet kände jag hur jag lurat mig själv. JAG ÄR JU INTE ETT DUGG FRISK!!! Jag orkar inte vara sjuk. Jag vill vara på jobbet och umgås med fina arbetskamrater. Men några dagar till hemma i soffan får jag nog räkna med..

Hur som helst. Jag ville inte på något sätt framställa det som att jag ångrade att jag umgicks med mina vänner och hade en grym kväll. Kvällen var awesome. Det var med andra ord lätt värt en förkylning såhär i efterhand.

Tack för en fin helg! PUSS!


Mitt namn är Jessica och jag är en 22 årig tjej från en liten by i sveriges mitt. Numera bor jag i Sundsvall tillsammans med min pojkvän. Jag har ett stort intresse för foto och design (även om det för tillfället ligger lite på hyllan). När jag har pengar över lägger jag gärna dem på skor eller nagelprylar. I min blogg får du följa min vardag genom bokstäver och pixlar.. (även om uppdateringarna bli alltmer sällan än tidigare) Enjoy!

KONTAKT: jessicasjostrom91@gmail.com _________________________________