Farmors lilla valp!

____._DATUM: 2012-01-30 | KLOCKSLAG: 12:09:15

Farmor har skaffat sig en hund, en liten liten valp som hon hämtade igår. Dom var förbi här så jag och Jocke fick se :) Världens sötaste och goaste! Ammi och jag ska bli bästisar! 


GE MIG!

____._DATUM: 2012-01-26 | KLOCKSLAG: 23:51:47Denna ska ta plats i vårat vardagsrum...nån gång


Biobiljett från Memira

____._DATUM: 2012-01-17 | KLOCKSLAG: 11:53:39
Fick precis ett brev från memira där det står:

Hej,

Kanske trodde du att vår relation var över efter din ögonbehandling hos oss? Som vi ser det är det nu allt det roliga börjar! Genom behandlingen hos oss hoppas vi att du får känna glädjen över ett nytt liv utan glasögon eller linser. Vi hoppas på att få förgylla din tillvaro lite ytterligare.

Vår lilla "present" till dig är att vi bjuder dig och en vän på bio!

Hoppas du trivs med din nya syn och är nöjd med dina besök hos oss!

Med vänlig hälsning från oss på Memira
Woho! Trevlig överraskning! :) Tack Memira!

Mitt i natten

____._DATUM: 2012-01-13 | KLOCKSLAG: 00:24:26

Jocke snarkar/andas as tungt och tar upp dö mycket plats i sängen. Puttar jag på honom och säger att han ska flytta sig så ligger han på samma sätt efter två minuter igen. Kul! Och varmt är det också.

Läju inte kliva upp 07.00 och tvätta imorgonbitti iallafall.


Första veckan på året

____._DATUM: 2012-01-08 | KLOCKSLAG: 10:50:20

Första veckan på det nya året är snart över. Jag har haft en väldigt fin vecka! Som jag skrev i ett tidigare inlägg så spenderade jag två dagar i Ljungaverk hos mamma och pappa, samt umgicks med bästa kusin Marcus. Torsdag-lördag hälsade jag på hos Sabina i Ljungaverk. Hon visade mig runt i Östersund och serverade mig frukost på sängen (båda!!) mornarna. Hade kort och gott en väldigt härlig helg hos Sabina!

På lördagskvällen åkte jag på hockey med mammsen. Det var som alltid trevligt att umgås med mamma, även om hockeyn inte var den bästa. Resten av kvällen spenderade jag i soffan, kikade på tv litegrann och började se en film.. men somnade.

Min vecka har varit riktigt bra. Men nu saknar jag min andra halva väldigt mycket. Tur han kommer hem idag!


Besök från huvudstaden

____._DATUM: 2012-01-05 | KLOCKSLAG: 00:35:20
Det nya året har börjat fint. Lungt och skönt. Just nu befinner jag mig hemma hos mamma och pappa kom hit igår. Har umgåtts det mesta av tiden med Marcus(kusin) som har tagit sig från Sthlm för att hälsa på. Idag bjöd jag familjen på middag och det var väldigt uppskattat. Kyckling i nån supermarinad, superpotatis och sås :) Efter maten åkte jag, Robert, Marcus och Roberts kompis Johan till Sundsvall och bowlade. Det var kul, men jag kom väldigt långt efter. Dock hade jag inte räknat med något annat heller.

Imorgon ska jag bege mig ännu längre in i landet, då är det nämligen dags att hälsa på Sabina i Östersund! Woho!

Nu ska jag krypa ner under täcket och drömma sött. Nattinatti!

Mitt namn är Jessica och jag är en 22 årig tjej från en liten by i sveriges mitt. Numera bor jag i Sundsvall tillsammans med min pojkvän. Jag har ett stort intresse för foto och design (även om det för tillfället ligger lite på hyllan). När jag har pengar över lägger jag gärna dem på skor eller nagelprylar. I min blogg får du följa min vardag genom bokstäver och pixlar.. (även om uppdateringarna bli alltmer sällan än tidigare) Enjoy!

KONTAKT: jessicasjostrom91@gmail.com _________________________________