Regn och rusk

____._DATUM: 2012-08-31 | KLOCKSLAG: 18:57:07

Idag är det regn och rusk ute. Hösten är här på riktigt. Jag vill egentligen bara grina en skvätt men det finns en sak som är bra med att hösten är här, (eller flera egentligen) om två veckor vid den här tiden sitter jag och Maria på ett flyg påväg till Cypern!! Det ska bli så otroligt härligt.

Annars då? Jobbar och sliter. Efter jobbet sprang jag på stan och köpte mig en höstjacka. Är lite tveksam till den dock, skulle kanske ha haft en storlek mindre. Men samtidigt kan det vara praktiskt med en lite större så jag kan proppa på mig massa tjocktröjor under :)


Konsertfesten

____._DATUM: 2012-08-04 | KLOCKSLAG: 14:14:47

Igår mådde jag gott på konsertfesten till Magnus uggla, Kent och Bryan Adams. Idag ska jag må gott till Melissa Horn och Tomas Ledin. VILKEN HELG!!!


Mitt namn är Jessica och jag är en 22 årig tjej från en liten by i sveriges mitt. Numera bor jag i Sundsvall tillsammans med min pojkvän. Jag har ett stort intresse för foto och design (även om det för tillfället ligger lite på hyllan). När jag har pengar över lägger jag gärna dem på skor eller nagelprylar. I min blogg får du följa min vardag genom bokstäver och pixlar.. (även om uppdateringarna bli alltmer sällan än tidigare) Enjoy!

KONTAKT: jessicasjostrom91@gmail.com _________________________________