Puhh - vilken dag!

______ DATUM: 2012-04-13 | KLOCKSLAG: 21:34:07
Väckarklockan ringde 06.00 och då klev jag upp, tittade mig i spegeln och konstaterade att jag behövde nog inte duscha trots allt. Då kröp jag istället ner under täcket igen och sov till 06.50. När klockan var 07.33 klev jag och Jocke utanför dörren och åkte på våra respektive jobb.

Jag slutade jobbet halv fem och då åkte jag ut till Birsta. Köpte mig en hylla(sån som ser ut som en stege typ), tavelhylla och två tavlor. Nu har jag nästan nyss slagit ner rumpan i soffan för första gången idag. Har sedan jag kom hem både monterat ena hyllan samt lagat mat både tills idag och för matlådor till helgens jobb. Nu har jag inte tänkt göra många knop till ikväll, och det känns alldeles alldeles underbart!
Kommentarer

Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Jessica och jag är en 22 årig tjej från en liten by i sveriges mitt. Numera bor jag i Sundsvall tillsammans med min pojkvän. Jag har ett stort intresse för foto och design (även om det för tillfället ligger lite på hyllan). När jag har pengar över lägger jag gärna dem på skor eller nagelprylar. I min blogg får du följa min vardag genom bokstäver och pixlar.. (även om uppdateringarna bli alltmer sällan än tidigare) Enjoy!

KONTAKT: jessicasjostrom91@gmail.com _________________________________