Maria Montazami <3

____._DATUM: 2011-09-30 | KLOCKSLAG: 21:56:00Är inte Maria Montazami bara alldeles alldeles störtskön?! :))


Kvällsjobb

____._DATUM: 2011-09-28 | KLOCKSLAG: 21:03:34

Drog på mig ett fejkat smile och låssas att det bästa jag vet är att jobba kväll. Sitter inte alls hellre hemma i vår mysiga sova, under vår mysiga filt, tillsammans med min mysiga pojkvän..

Jaja, jag fick iallafall sovmorgon imorse, vilket jag även har imorgon. Det är ju skönt! Fast imorgon ska jag nog kliva upp tidigt ändå och mysa ner mig i soffan med den där mysiga filten (dock utan den där mysiga pojkvännen) och göra mig en god frukost och kika på en massa strunt på tv:n och helt enkelt bara njuta av min ledighet som varar fram till 16.15!

Nu ska jag jobba på sista kvarten sen traska hemåt i mörkret :)Blogg.se app :))

____._DATUM: 2011-09-27 | KLOCKSLAG: 23:30:22

Fick en liten chock när jag loggade in på AppStore och märke att blogg.se släppt en app - som jag har väntat!

Så det här inlägget har egentligen ingen mening, och skulle egentligen inte behöva finnas här. Men jag var ju helt enkelt tvungen att testa hur pass enkelt det var att blogga via blogg.se:s app. Och ja, dom får helt klart godkänt! Vilket dessutom innebär att det lär kunna bli tätare mellan uppdateringarna framöver, eventuellt, kanske.

Måste även bifoga en bild, bara för att se hur det ser ut. Så det får bli en bild från en av mina wordfeudmatcher ;) ja, jag har trillat dit.. har även dragit med mig bl.a mamma och pappa...
Vardag

____._DATUM: 2011-09-26 | KLOCKSLAG: 18:21:38

Har haft en grym helg trots jobb. Jobbade både lördag och söndag, men jag trotsade det och bestämde mig för att det var en utgång som gällde i fredags. Vilket jag gjorde helt rätt i - jag hade svinkul! Mindre roligt var det dock att kliva upp för att jobba 11.30 dagen efter, men jag intalade mig själv att jag lever bara en gång och det lätt var värt!

Denna vecka är det jobb som gäller mån - fre. Och i övrigt har jag nog ingenting alls inplanerat. Förhoppningsvis kommer mina nya linser i slutet av denna vecka. Och jag ska även ta mig i kragen att boka tid hos frisören för färg och klipp - alltid lika kul att lägga pengarna på... eller?


Det ekar här i bloggen

____._DATUM: 2011-09-19 | KLOCKSLAG: 17:56:32
Här hände det inte mycket, men lika glad för det är jag.

Vad gör jag då om jag inte är här?

Jo, jag jobbar, söker jobb, handlar mat, äter mat, shoppar, betalar räkningar, funderar på framtiden, tittar på gossip girl, spelar wordfued, sover, tränar inte(hmmm), umgås, målar naglarna och drömmer mig till diverse exotiska platser i världen

varken mer eller mindre glamoröst än så är mitt liv just nu

känner mig föresten inte alls sugen på vinter! ...........


Mitt namn är Jessica och jag är en 22 årig tjej från en liten by i sveriges mitt. Numera bor jag i Sundsvall tillsammans med min pojkvän. Jag har ett stort intresse för foto och design (även om det för tillfället ligger lite på hyllan). När jag har pengar över lägger jag gärna dem på skor eller nagelprylar. I min blogg får du följa min vardag genom bokstäver och pixlar.. (även om uppdateringarna bli alltmer sällan än tidigare) Enjoy!

KONTAKT: jessicasjostrom91@gmail.com _________________________________