Helt galet.. JAG SER REDAN HELT OKEJ BRA!!

____._DATUM: 2011-11-30 | KLOCKSLAG: 22:46:44

Alltså det är helt sjukt. Ca klockan 16 idag lasrade läkaren mina ögon, därefter har jag i princip blundat ända fram till klockan 21-22. De första timmarna var jobbiga. Det sved som f*n! Och precis som jag blivit informerad om så kändes det som att hacka lök, fast gånger tio! Fast det har försvunnit nu. När jag tittar nu så ser jag helt okej. Det är disigt men det är helt normalt. Jag ser redan sjukt mycket bättre än innan.

Det här är helt sinnessjukt.
Nu ska jag droppa i ögondroppar i ögonen och sedan även ta på mig ögonskydden (skit snygga;)) och sedan sooova. Imorgon bitti klockan 9.35 ska jag vara hos Memira för dagen efter kontroll. Som sagt, detta är helt sinnessjukt! Ska bli spännande att se hur pass bra jag ser imorgon :))

Godnatt på er!


1:a advent

____._DATUM: 2011-11-27 | KLOCKSLAG: 12:02:13

Det är första advent och det snöar. Första ljuset i min adventsljusstake brinner och själv håller jag på att göra mig iordning för en dag tillsammans med mamma. Vi ska titta efter tapet m.m, äta kinamat samt gå på bio(Breaking dawn part 1)!! ´En sån här fin dag bjuder jag även på Moa Lignells senaste uppträdande i idol, då hon sjöng för sin bror. Vackert!

Inför ögonlaser

____._DATUM: 2011-11-18 | KLOCKSLAG: 23:50:33
Det är galet att jag ska göra ögonlaser. På måndag ska jag ner och välja ut vilja bågar jag ska ha på glasögonen som jag ska få låna. Ett par dagar innan operationen måste man ha varit linsfri och eftersom mina glasögon inte passar min syn längre så står dem för ett par glasögon. Kan ni förstå, att endast en vecka till kommer jag behöva använda linser!!! Därefter blir det dock glasögon några dagar istället innan det äntligen är dags för operation! Jag längtar verkligen så jag håller på att spricka.

Själva operationen tar endast några minuter. Läkaren/optikern sa att efter operationen kommer det att kännas som när man skär lök... fast minst gånger tio. Det kommer klia och jag kommer vara väldigt ljuskänslig(solglasögon är ett måste). Men synen stabiliseras snabbt och redan dagen efter brukar de flesta se så pass bra att de kan köra bil. Jocke har tagit ledigt och ska ta hand om mig efter operationen, vilken tur att jag har en sån snäll pojkvän.

(Idag har jag jobbat ett kortpass på jobbet, organiserat om i några garderober samt haft fredagsmys med mig själv.. samt drömt mig iväg till julafton)

Keep talking b*tches!

____._DATUM: 2011-11-18 | KLOCKSLAG: 12:22:49

Fick syn på en rolig bild när jag kikade igenom facebook häromdagen:


Ögonlaseroperation

____._DATUM: 2011-11-16 | KLOCKSLAG: 14:26:42

Om exakt två veckor ska jag göra en ögonlaseroperation, FS-lasik. Under tiden på förundersökningen var jag skitnervös, då jag verkligen ville ha ett JA till att få genomföra denna operation. Undersökningen gick bra och jag fick tid för operation den 30/11. Jag kan inte riktigt fatta att det är på riktigt. Har drömt om detta i flera år, och nu äntligen ska det bli verklighet!Mysig helg

____._DATUM: 2011-11-07 | KLOCKSLAG: 21:24:36

Jag har haft en kalasbra helg tillsammans med fina människor, då framförallt min fina pojkvän. I fredags var vi och åt på biteline tillsammans med två andra. Därefter åkte vi proppmätta hem till oss för lite filmmys. Jobbade lördag, och när jag slutade kom Joakim och hämtade mig och när jag kom hem hade han förberett middag: fläskfile, klyftpotatis, sås och baugettter - JÄTTEGOTT! Och jag fick ett par skitmysiga tofflor!!!! :)) det gillade jag och mina frysna fötter! Resten av lördagskvällen spenderade vi i soffan med film, men vi somnade båda två.

Vi har nu spenderat tre år tillsammans, men det är nog förhoppningsvis bara en liten del av all tid vi ska spendera tillsammans. Jag är så lycklig!


gimme gimme gimme

____._DATUM: 2011-11-02 | KLOCKSLAG: 13:46:47GE MIG!!!! alltså dom här skorna har allt allt allt! så-jävla-skit-snygga-så-jag-tror-jag-dör


Mitt namn är Jessica och jag är en 22 årig tjej från en liten by i sveriges mitt. Numera bor jag i Sundsvall tillsammans med min pojkvän. Jag har ett stort intresse för foto och design (även om det för tillfället ligger lite på hyllan). När jag har pengar över lägger jag gärna dem på skor eller nagelprylar. I min blogg får du följa min vardag genom bokstäver och pixlar.. (även om uppdateringarna bli alltmer sällan än tidigare) Enjoy!

KONTAKT: jessicasjostrom91@gmail.com _________________________________