Såhär ligger det till...

____._DATUM: 2011-06-26 | KLOCKSLAG: 00:26:03

Snart fyller jag år, 20 år för att vara exakt. Många har börjat tjata om vad jag önskar mig - men farmor är värst!

Jag vet en sak jag vill ha - en bil! Eller iallafall bidrag till att köpa en bil. Jag börjar bli otroligt less på att inte kunna ta mig dit jag vill när jag vill utan att behöva låna Jockes bil, be Jocke om skjuts eller behöva anpassa livet efter buss/tåg.

Så nu vet ni allihop vad jag vill ha!

Har jag en bil kommer mina resor till Ljungaverk garanterat bli fler och oftare, så mamma och pappa.. ni har helt enkelt inget val om ni fortfarande vill ha mig på besök då och då ;)


Two hours to go

____._DATUM: 2011-06-19 | KLOCKSLAG: 19:27:54

Jag har jobbat 6 av 7 dagar denna vecka varav tre av dagarna har jag haft utbildning. Måste jag säga att jag är slut nu när jag har två timmar kvar av den sista dagen denna vecka? Dock jobbar jag även imorgon så, det är väl bara åka hem och ladda om batterierna. Är iallafall ledig på tisdag och då har jag tid hos frisören samt förhoppningsvis att jag ska fika tillsammans med en vän jag inte träffat på länge.

Apropå håret så är jag otroligt sugen på en page. Men jag får delade åsikter av mina nära och om det blir, så blir det ändå inte innan sommaren. På tisdag när jag ska klippa mig ska jag även lägga i en hel del slingor.. vet inte om det bara blir ljust eller om jag lägger i både ljusa och mörka. Det slutar nog med att frisören får bestämma, dem brukar vara himla duktiga på det dm gör. .. och jag längtar efter lite förändring!

NU - back to work!


Det går bra nu

____._DATUM: 2011-06-16 | KLOCKSLAG: 11:46:35

Livet rullar på. Jag gör fina saker med fina människor. Jag städar när det behövs, jobbar när jag måste och svär över brutna naglar ibland. Jag trivs, fast lite brunare vill jag nog vara.


F-A-N

____._DATUM: 2011-06-01 | KLOCKSLAG: 20:37:19

FAN. Skrev precis ett inlägg, ett bra dessutom, för en gångs skull.. och så raderades det utan att bli sparat i utkast. En sån gång vill man ju bara dööö! Det är nog inte meningen att jag ska blogga.

Hur som helst så ska jag på teamfest med jobbet imorgon vilket ska bli himla kul. Dock börjar jag jobba 07.45 morgonen därpå så det blir en lugn och hyffsat tidig kväll för min del.

Hejsvejs!


Mitt namn är Jessica och jag är en 22 årig tjej från en liten by i sveriges mitt. Numera bor jag i Sundsvall tillsammans med min pojkvän. Jag har ett stort intresse för foto och design (även om det för tillfället ligger lite på hyllan). När jag har pengar över lägger jag gärna dem på skor eller nagelprylar. I min blogg får du följa min vardag genom bokstäver och pixlar.. (även om uppdateringarna bli alltmer sällan än tidigare) Enjoy!

KONTAKT: jessicasjostrom91@gmail.com _________________________________