En veckas semeter

____._DATUM: 2011-07-30 | KLOCKSLAG: 23:49:15
Imorgon åker jag till mitt älskade Leksand, tillsammans med min älskade pojkvän! och lillebror med kompis :) Väl där nere väntar mamma, pappa, farmor och sven. Jag ser framemot denna vecka och både hoppas och tror att vi kommer få en kalasvecka!

Dags att hoppa ner i sängen, godnatt!!

FEEEEEST HOS MAAAANGE

____._DATUM: 2011-07-29 | KLOCKSLAG: 23:53:34

Har haft en mysig trevlig rolig kväll tillsammans med fina vänner. Sofia och Oskar gick på AIR, Maria och Sandra tog bilen och åkte till Stöde då tidig morgon väntade Maria. Och sist tog Sabina tåget till Ljungaverk! Jag är ensam kvar.. och stökigt har jag det både i köket och i vardagsrummet. OCH jag jobbar 13.45 - 22.00 imorgon, dvs OM jag har någon röst som tillåter mig att jobba. Hmm..

Det var allt jag hade att bjuda på. Sova lite på det här så! Mums.


!!!!!!!!!!!!!!%¤#%%%!!!

____._DATUM: 2011-07-26 | KLOCKSLAG: 14:52:46
alltså såhär känner jag nu:


!!!!!!!!!!!!!!!!!!v lwrjiohriohn   eöa  qwbv qwa ½!!!!!!!!!!!!!!!!!! ahhhhhhhhhhhhhhh!!!!!Long time no see

____._DATUM: 2011-07-23 | KLOCKSLAG: 01:55:49

Sedan jag sist skrev har jag hunnit med en hel del.

Jag har umgåtts med och blivit bortskämd av svärmor, samt tittat på sorgliga filmer och grinat ikapp med henne. Och inte minst så har jag jobbat mycket (men det är det värt märkte jag när jag fick lönebeskedet igår). Jag har även hunnit med att fylla 20(!!) år, och min födelsedag var minst sagt jättefin. Jag har fått glädjande besked samt pratat med kunder på jobbet som sagt att jag har en söt röst. Jag har solat på tranviken tills solen gick i moln. Jag har grillat med trevliga människor. Jag har fått ledigt 13-14:e augusti så jag kan åka hem till Ljunga och se Takida!! Jag har ätit skräpmat och jag har vaknat upp bredvid personen som jag älskar mest och insett hur bra jag har det.


Mer än tusen ord

____._DATUM: 2011-07-14 | KLOCKSLAG: 19:22:44Bilderna är från i lördags då vi var på gatufesten. Vi drack vin, åt gott, var snygga, klippte sönder kläder, lyssnade på bra musik, såg Veronica Maggio(!!!) och Daniel Adams Ray, fick skavsår, gick hem igen, gick tillbaka, dansade, blev arg på dumma killar, dansade, försökte få kontakt med andra människor på området, gick på donken (och där var ingen mindre än Eric Saade, hahahah....) gick hem, somnade runt 05.00. Kort och gott skulle man kunna säga att det var en grym kväll! (och grymma kvällar måste det bli fler av inom kort!)  


"Jag hoppas att olika olyckor händer"

____._DATUM: 2011-07-14 | KLOCKSLAG: 01:01:45

Försöker skriva ett blogginlägg, men samtidigt sitter jag och lyssnar samt sjunger med i diverse låtar. Det går sisådär.

15 minuter senare....

Imorgon är jag ledig, ska spendera min dag med att tvätta och baka, dessutom kommer Els-Marie hit. På kvällskvisten ska jag, mamma och Robert på bio - sista harry potter filmen! Det blir en grym ledig dag!

Nä nu står Timbuktu och resten av ditt liv på tur i spellistan, dags att avrunda här!Förmodligen den mest spelade låten hos mig just nu

Fick fack fuck

____._DATUM: 2011-07-12 | KLOCKSLAG: 02:51:04
Kel dötog og rlendo o ledldnci kand. Dock??!,6 daaaaa

!!!!! Ahhhh!

Jag är inte bitter

____._DATUM: 2011-07-09 | KLOCKSLAG: 01:49:56

Idag har jag jobbat 13.15-21-30. När jag slutade åkte jag och handlade lite nödvändigheter. Resten av kvällen har jag spenderat med att städa ena garderoben och se den nya Irene Huss filmen, samt ätit några chips.

Alla andra är på gatufesten, men jag är inte bitter.. för jag ska dit imorgon! Nu ska jag fila min nagel som precis gick av och sen tänkte jag nog hoppa ner i sängen.


tjockis

____._DATUM: 2011-07-07 | KLOCKSLAG: 21:42:44

Tänkte bara meddela omvärlden att jag är döhungrig! Mat av något slag hade inte suttit fel just nu. Jag slutar om 19 minuter så den som står utanför mitt jobb då med mat till mig den... ja, det finns inga ord!hahahahah
skänt åsido, mat hade inte suttit fel!

UPDATE: gjorde lite nudlar, åt lite, men som vanligt så inser jag när jag ätit litegrann att jag egentligen inte gillart. Det får bli en hårdbrödmacka istället.


Hemma på paus

____._DATUM: 2011-07-03 | KLOCKSLAG: 14:38:56

Har avverkat mitt första pass på jobbet idag och nu har jag precis ätit frukost/lunch bestående av rostad macka, ägg och mjölk. Solen skiner, men jag tänker trots det spendera min eftermiddag inomhus.. förmodligen kommer en stund även spenderas med ögonlocken stängda då jag är jättetröttt såhär min 6:e arbetsdag denna vecka. Med andra ord ska det bli otroligt skönt att vara ledig imorgon.


Ännu mer jobb

____._DATUM: 2011-07-02 | KLOCKSLAG: 22:26:33

Vissa människor är så otrolligt dåliga på att lyssna, såhär har ett antal samtal avslutats på jobbet idag:

Jag: Om du vill kan jag skicka numret i ett SMS till dig och sedan koppla fram dig
Kund: Nä, koppla mig dit och skicka ett sms!!!

Ett annat samtal från idag:
Jag: Okej, vart bor den här personen då?
Kund: Nä, men nej.. VAR bor den här personen heter det
Jag: Jaja, vilken ort?
Kund: Jag är lärare, och det heter VAR!!
Jag: Ja, men nu var det väl inte grammatik vi ska diskutera?
Kund: Det heter VAR!
Jag: Ja, VAR bor den här personen då?
Kund: Tack, i Malmö

Hur som helst, slutade för 50 minuter sedan. Imorgon börjar jag klockan 9. Jag har ett delat pass och jobbar först mellan 9-13 och sedan mellan 17.15-21.15. Drygt med delat men jag ska väl inte hänga läpp för det!

Nu ska jag dricka lite cola och se vad tv:n bjuder på för spännande ikväll!Jag bjuder på denna - SKÅL!!


A walk to remember

____._DATUM: 2011-07-02 | KLOCKSLAG: 01:27:36

Har precis grinat mig igenom nästan hela filmen "A walk to remember". Jag har sett filmen ett flertal gånger men nu var det väldigt länge sedan sist - och den hade fortfarande samma effekt på mig!Nu ska jag torka tårarna och krypa ner i sängen. Imorgon väntar jobb mellan 13.15 och 21.30! Godnatt!


Jobbelijobbar

____._DATUM: 2011-07-01 | KLOCKSLAG: 14:47:13
Jobb jobb och återigen jobb. Jag jobbar i princip hela helgen, fredag lördag och söndag. Så pass mycket att jag kommer troligtvis inte hinna att göra någonting annat än att jobba. Så det dåliga vädret kom alldeles lagom tycker jag! Jag har lyckats tajma mina jobbhelger med dåligt väder de allra flesta gånger :P
Ikväll jobbar jag till halv nio. Och då ska jag nog köpa mig något gott och slå igång en film och mysa ner mig i soffan, i en förhoppningsvis sval och skön lägenhet(jag har haft tre fönster öppna hela dagen och har det fortfarande, så jag dör om det inte är svalt!!!)

dags att återgå till supersökandet! hejsvejs :)))

Mitt namn är Jessica och jag är en 22 årig tjej från en liten by i sveriges mitt. Numera bor jag i Sundsvall tillsammans med min pojkvän. Jag har ett stort intresse för foto och design (även om det för tillfället ligger lite på hyllan). När jag har pengar över lägger jag gärna dem på skor eller nagelprylar. I min blogg får du följa min vardag genom bokstäver och pixlar.. (även om uppdateringarna bli alltmer sällan än tidigare) Enjoy!

KONTAKT: jessicasjostrom91@gmail.com _________________________________