Nu kör vi!

____._DATUM: 2011-12-31 | KLOCKSLAG: 18:24:02

Ikväll firar vi in det nya året med dunder och brak! Lär bli awesome!

GOTT NYTT ÅR!!!!


Vikt:

____._DATUM: 2011-12-29 | KLOCKSLAG: 00:18:30


Puss på julen

____._DATUM: 2011-12-21 | KLOCKSLAG: 23:24:31

Hej hopp! Nu är det snart jul. Alla julklappar är inhandlade och jag längtar efter att ge bort dem. :) Kommer troligtvis inte skriva mer innan julafton då jag har en del att göra såhär dagarna innan.

Imorgon jobbar jag delat pass. Först är det förmiddag och sedan ett litet kvällspass. Tiden mellan ska jag ut till Birsta för att inhandla lite smått och gott(gruvar mig egentligen för att åka tid.. men jag måste faktiskt!). Fredagen är jag ledig, men ska ändå in en sväng vid 12 på jobbet för att gå på ett möte. Därefter ska jag ta bussen ut till Sörberge för att hälsa på Morfar och gammelfarmor och önska dem en god jul! När jag är färdig där är klockan troligtvis så mycket att Jocke har slutat jobbet och det är dags att packa in alla julklappar i bilen och åka till Ljungaverk. I Ljungaverk gör vi först ett stopp hos farmor för att lasta av julklappar samt hjälpa farmor att förbereda lite inför julafton. Sen ska vi hem till mammsen och pappsen för att klä granen och spela Bingolotto :D

Sen blir det sova. När jag slår upp mina blåa ögon dagen efter är det julaftonsmorgon. Jag älskar julafton. Det är så otroligt fint och jag älskar våra traditioner! Den dagen jag får barn vill jag också att denne ska få lika fina traditioner som jag har haft.

Har köpt en skitfin klänning som jag troligtvis tänker ha på mig på julafton!! :) ihhh! Puss på julafton. Puss på min pojkvän. Puss på min familj! Puss på Jockes familj! Puss på mina vänner! Puss på mina(typ) katter! PUSS!


Julgranen är på plats!

____._DATUM: 2011-12-20 | KLOCKSLAG: 22:07:18

Nu har vi jul hemma på slutgatan! :)


Julklappar hit och dit

____._DATUM: 2011-12-15 | KLOCKSLAG: 15:57:04

Den senaste tiden har jag mest ägnat åt julklappsångest. Jag vill ge alla mina nära och kära superbra julklappar, men fantasin är inte på topp. Har endel klappar färdiga, men även endel kvar. Imorgon kommer min kära farmor till staden och vi ska slå våra kloka hjärnor ihop och förhoppningsvis pricka av några till julklappar på listan. :)

Idag har jag fixat mammas födelsedagspresent! Jag är supernöjd och tror hon kommer gilla den! :D hihihi! (jag anar att hon läser detta och skriver det därför bara för att göra henne nyfiken :D:D)


Bryt ihop och kom igen

____._DATUM: 2011-12-08 | KLOCKSLAG: 00:40:56


Snart är det jul igen

____._DATUM: 2011-12-07 | KLOCKSLAG: 14:22:19

Julafton i år kommer precis som vanligt firas i Ljungaverk, hemma hos farmor.
Detta år kommer även Jocke och hans familj att vara med.
Ser framemot denna afton!


En tisdag i december

____._DATUM: 2011-12-06 | KLOCKSLAG: 12:37:42

Imorse när klockan ringde ville jag bara dö. Den ringde första gången klockan 06.50 sedan ringde min och Jockes klocka om varandra ända fram till klockan 07.30. Började jobba klockan åtta så hade inget annat val än att kliva upp, ta ögondropparna, klä på mig och kila iväg till jobbet.

Nu är jag hemma igen. När jag slutade sprang jag in på friskis och köpte årskort, har friskvårdsbidrag från jobbet att utnyttja så tänkte att det blir perfekt! Kanske kan jag komma igång med träning en gång för alla. Kunde dock inte stanna och träna då jag inte får träna på minst en vecka efter ögonoperationen. Istället traskade jag hem och körde igång en maskin med tvätt. Nu sitter jag och kikar på skilda världar och sedan blir det gossip girl. Härlig eftermiddag!

..och ikväll får jag besök av ingen mindre än Sabina!


Kreativiteten var är du?

____._DATUM: 2011-12-05 | KLOCKSLAG: 22:42:22

I julklapp önskar jag mig min kreativitet tillbaka.


When we stand together

____._DATUM: 2011-12-05 | KLOCKSLAG: 11:21:48Jag slutar aldrig imponeras över Nickelbacks ständigt underbara musik!


Mitt namn är Jessica och jag är en 22 årig tjej från en liten by i sveriges mitt. Numera bor jag i Sundsvall tillsammans med min pojkvän. Jag har ett stort intresse för foto och design (även om det för tillfället ligger lite på hyllan). När jag har pengar över lägger jag gärna dem på skor eller nagelprylar. I min blogg får du följa min vardag genom bokstäver och pixlar.. (även om uppdateringarna bli alltmer sällan än tidigare) Enjoy!

KONTAKT: jessicasjostrom91@gmail.com _________________________________