Slapp dag

____._DATUM: 2009-11-30 | KLOCKSLAG: 21:31:05
Idag har jag varit ledig från skolan pga att min lärare är sjuk eller något. Det var toppen för jag vaknade upp med halsont och världens huvudvärk. Därför började jag dagen med att vara lat och ta bussen ner till stan för att gå på apoteket och införskaffa lite nödvändigheter. Resten av dagen har jag spenderat här hemma hos Jocke tillsammans med honom. Vi har inte gjort mycket vettigt alls om du frågar mig. Lagat mat och badat. Jag har pluggat körkortsteori och han har spelat tv-spel.

Nu funderar jag på att ta en kvällsmacka, hårdbröd in my <3Jag är dålig

____._DATUM: 2009-11-29 | KLOCKSLAG: 20:50:07

Mitt namn är Jessica och jag tycker inte om att blogga. Eller jo det gör jag, men numera har jag aldrig något kul att skriva om och fantasin är nere på botten av havet. Jag blir så ledsen. Vad är det för fel på mig?


Till huvudstaden

____._DATUM: 2009-11-27 | KLOCKSLAG: 07:34:54
Om en timme går tåget till huvudstaden. Den här dagen kan bli spännande, iallafall mer spännande än NK A lektionen jag skulle ha haft annars på skolan. Istället blir det studiebesök på Rabén och Sjögren. Kommer hem redan ikväll. Jag hjärta snabbvisiter, höhö!


Sådär ser föresten min nya hårddisk ur!


hihihoaoaoahahah

____._DATUM: 2009-11-26 | KLOCKSLAG: 22:43:00
Idag har jag lämnat tillbaka min älskade underbara hårddisk som innehöll halva mitt liv. KUL! :O inte. Fick iallafall en nu, inte en likadan. Men en som jag hoppas fungerar bättre!

Imorgon ska jag till stockholm med grafklassen, studiebesök :) kan bli trevligt! :D

Dagens att göra

____._DATUM: 2009-11-25 | KLOCKSLAG: 08:53:55
Idag ska jag:
Ha en Multimedia A lektion
Jobba med UF
Köpa ett par strumpbyxor
Köpa ett par vantar (?!)
Umgås med Sabina
Sova
Det var allt jag hade att säga nu.
Hejsvejs!

Test

____._DATUM: 2009-11-24 | KLOCKSLAG: 21:04:32
Idag gjorde jag ett testteoriprov/uttagningsprov för riktiga teorin på körskolan. Det gick bra, sedan får ni lista ut resten själva :)


241109

____._DATUM: 2009-11-24 | KLOCKSLAG: 07:45:57
Jag lyckas alltid kliva upp för tidigt?! Här sitter jag och väntar på att gå till skolan, klockan är tjugo i åtta och jag börjar inte förän om 50 minuter. Yey! Idag har vi graf och mum. På grafen och efter vi slutar blir det UF jobb. På mum:en ska vi börja med något nytt. Jag har hört det ryktas om att det kommer vara tråkigt. Tur att det är en kort lektion!
Jag åker antingen tjugo i tre bussen (vet inte hur länge vi ska jobba med UF!) eller halv fem tåget hem till Ljunga. Det blir en kortvisit, för jag kommer nog förmodligen åka tiotåget tillbaka.
Ha en bra dag!

New moon ikväll

____._DATUM: 2009-11-21 | KLOCKSLAG: 19:57:34
Ikväll ska jag på bio och se New moon. Jag har längtat som en tok hr länge som helst, och nu är det äntligen dags. Jag kommer inte bli besviken, verkligen inte! ..och jag ska köpa hemmakvällgodis, det ska bli gott! ..och en cola, kanske.

Jag bjuder även på den här söta bilden idag! :'D

Råkade komma hem med en jacka ;')

____._DATUM: 2009-11-19 | KLOCKSLAG: 14:54:48

Idag när skolan var slut för dagen och mötet på swedbank var slut skulle jag gå till hemköp och handla. Av någon anledning hamnade jag på HM och där hittade jag en jacka, en snygg jacka. Som jag självklart provade, och självklart tyckte om. Jag kände att om jag inte köper den kommer jag få ont i magen och ångra mig som fan sen. Den hade kostat 500 med nu var den på rea och kostade därför 298. Efter inte så mycket funderande gick jag till kassan för att köpa jackan. Då upptäcker jag att det är rabatt för medlemmar idag och då fick jag jackan för 238 kr!! VILKET KAP! Jag är nöjd nöjd nöjd!! :)


Körkort?

____._DATUM: 2009-11-18 | KLOCKSLAG: 21:47:57
Jag heter Jessica Sjöström och jag kommer faktiskt ha körkort snart, ihihihi. Förhoppningsvis!

Hem till Ljunga =)

____._DATUM: 2009-11-18 | KLOCKSLAG: 09:20:04

Idag ska jag åka hem. Hem till Ljungaverk. Det känns lite jobbigt såhär mitt i veckan, men vad gör man inte för att enklare kunna svara på några frågor. Om jag åker tillbaka ikväll redan eller tidigt imorgonbitti har jag inte bestämt än. Något jag vet är att jag bara har en halv MUM A lektion och sedan mössprovning idag eftersom att halv skolans lärare har ställt in sina lektioner typ, hööh. Inte mig emot, eftersom att jag avskyr Arbetsmiljö och säkerhet som vi skulle ha haft i eftermiddag.

Föresten, om ni är nyfikna, så har jag mitt nya/söta/gulliga/as snygga diadem på mig idag! Jag vet att jag skulle hålla mig till i helgen, men nu har jag gått och provat det sjuttioelva gånger sen i förrgår så ;) hihiihiihih

Nu ska jag stänga ner och måla naglarna innan jag kilar på skolan :)


17/11 2009

____._DATUM: 2009-11-17 | KLOCKSLAG: 07:44:58

Tisdag = Graf/UF, MUM redovisning, mer UF (?!), plugga

Japp, det är min dag det!


Uppe med tuppen

____._DATUM: 2009-11-16 | KLOCKSLAG: 08:49:17
Godmorgon alla där ute,
just nu sitter jag i soffan och kikar på vakna med the voice. Jag vet inte vad jag gör vaken nu egentligen, hade kunnat sova ett bra tag till men av någon konstig anledning vaknade jag tidigare än klockan idag. Min enda lektion idag är inställd så det ändå jag ska på skolan och göra är att prova studentmössa. Dagens höjdpunkt är nog ändå att jag ska gå på stan och köpa mig ett diadem. Ett jättesött och ja, helt lovely!

Nu ska jag hoppa in i duschen :)

Som en snigel kryper

____._DATUM: 2009-11-15 | KLOCKSLAG: 21:04:24
Tänk vad tiden kan gå sakta när man vill att den ska göra motsatsen. Kvällen/eftermiddagen känns som att den har gått i snigelfart. Vad bra det hade varit om det gick ett tåg klockan åtta. Men icke, vi Ljungaverksbor måste vänta till tio för att komma till cityt. Det suger. En sak som inte suger är att min tokbraiga vän Sabina också kommer åka tåget, och det gillar vi skarpt! Kan man få ett bättre avslut på en söndagskväll? Tveksamt!


Bärbar hårddisk

____._DATUM: 2009-11-15 | KLOCKSLAG: 15:06:14
Jag blir så ledsen i hjärtat när jag inser att jag har förlorat allt på min bärbara hårddisk. Det känns som att tappa en del av sig själv. Jag vill inte inse att jag är tvungen att gå till media markt och säga att den helt utan vidare har slutat fungera och därefter få en ny. En som inte är likadan, eftersom de inte finna kvar längre. Bajs. Jag vill ha min rödluvan, mina kort, mina minnen! Bajs. Men jag får väl se det som en nystart eller något. En början på resten av mitt liv..


I'm falling even more in love with you

____._DATUM: 2009-11-14 | KLOCKSLAG: 22:07:09

Det var ett tag sedan jag skrev om något annat än min händelselösa vardag. Här kommer därför ett inlägg sprudlande av känslor. Eller ja, känsla. En känsla, kärlek. Något som jag inte trodde kunde vara så starkt. Något som jag tyckte var skit som bara gjorde ont och något som bara tog på krafterna. Men jag hade fruktansvärt fel.

Jag har en helt otroligt bra pojkvän. Han är det bästa som finns! Jag är helt förlorad, men det gör mig ingenting. Det känns bra. Jag vill vara förlorad. Det känns som att jag drömmer men hur mycket jag än nyper mig i armen så vaknar jag ändå inte. Jag förstår inte!?

Joakim Andersson. Lägg det på minnet, för det är någon du aldrig kommer att få. För han är min min min!


Hemska äckliga och dumma flash

____._DATUM: 2009-11-10 | KLOCKSLAG: 12:21:51

Sitter på skolan och gör ingenting. Smart som man är så har jag och min grupp glömt bort att säkerhetskopiera över arbetet till en extra dator. Samtidigt som vi skulle behöva den här lektionen till att jobba så är det skönt att slippa det äckliga programmet flash.

Nu längtar jag bara till om en timme när vi slutar, och vad jag ska göra till dess är en bra fråga. Så lite som möjligt är mina planer. Höhö :)


Nya kläder och massa folk i Birsta!

____._DATUM: 2009-11-08 | KLOCKSLAG: 23:34:37

I lördags bestämde jag mig för att springa i lite affärer på birsta medan Jocke lagade sin bil. Sagt och gjort, Jocke skjutsade dit mig. Redan i rondellen vid ICA maxi började jag ana att det skulle vara mycket folk. På parkeringen var det kaos, jag skämtar inte när jag säger att de ropade i högtalaren var femte minut ett tag och bad bilägare flytta på sina bilar för de var felparkerade. Det var folk i princip överallt. Helt galet med tanke på att det varken var löning, barnbidrag/studiebidrag eller något evenemang i krokarna. Det possitiva med allt var att man vågade gå in i de där butikerna som vanligtvis är tomma och butiksbiträdet bara står och glor på en.

Jag fick med mig två snygga plagg hem. En svart klänning med lite paljetter och en svart minijacka från gina. Jag är mycket mycket nöjd även om jag mycket hellre hade velat ha den röda jackan.. Men ibland måste man vara smart och köpa det som kanske matchar till fler plagg hemma i garderoben. Jag har tyvärr inga bilder, eftersom att jag nu är hemma i Ljungaverk och både kameran och kläderna är i stan. Gina hade inte kläderna på hemsidan heller!


Farsdag

____._DATUM: 2009-11-08 | KLOCKSLAG: 14:30:07

Jag sitter på ett tåg, och inte vilket tåg som helst, utan mittnabotåget. Såhär för ovanlighetens skull. Höhö. Idag är det farsdag och det är därför jag är påväg hem, till pappsen! :') men som han sa, han är ju faktiskt pappa hela året och inte bara idag. Jag tycker farsdag och alla liknande dagar är överdrivna.

Ha en fortsatt trevlig dag! :)


PROV

____._DATUM: 2009-11-06 | KLOCKSLAG: 12:36:46

Puuuhhh, det känns som att jag har suttit i tid och evighet med ett distansprov i NK B idag. Jag vet inte när jag började, men nu är jag iallafall färdig. Det var inte lika hemskt som jag hade förväntat mig men jag tror inte på toppresultat. Skit samma, jävla äckelkurs!

Idag vet jag inte vad planerna är. Jag ska iallafall vara med Jocke!


Ännu en vecka

____._DATUM: 2009-11-02 | KLOCKSLAG: 13:58:36
Måndag, det vill säga ny vecka. Igår hade jag absolut inga planer för veckan som kommer, men nu är den fullspäckad. Inte riktigt kanske. Så om du känner att du behöver mig hör av dig så kan jag nog klämma in dig! (endast torsdag eftermiddag/kväll!) Nej men seriöst, det har ramlat in saker och jag har kommit på saker allt eftersom. Men jag gillart!

Måndag: Körlektion, Skola, Vara med Jocke, Sandra och Jocke
Tisdag: Skola, Vara med Sabina :D
Onsdag: Skola, Vara med Jocke(!!!!!) för vi har varit tsm ett år, iihhhhhh!!
Torsdag: Körlektion, skola
Fredag: Skola, NK distansprov, HEEEEEEEEEEELG HERE I AM!

Nu ska jag gå och lägga mig på soffan och sova tills att Joakim slutar!

PUSS!

Mitt namn är Jessica och jag är en 22 årig tjej från en liten by i sveriges mitt. Numera bor jag i Sundsvall tillsammans med min pojkvän. Jag har ett stort intresse för foto och design (även om det för tillfället ligger lite på hyllan). När jag har pengar över lägger jag gärna dem på skor eller nagelprylar. I min blogg får du följa min vardag genom bokstäver och pixlar.. (även om uppdateringarna bli alltmer sällan än tidigare) Enjoy!

KONTAKT: jessicasjostrom91@gmail.com _________________________________