I HELGEN HAR JAG....

____._DATUM: 2009-05-31 | KLOCKSLAG: 22:43:32

Helgen är över. Jag är supernöjd och vädret kunde nog inte ha varit bättre.

Jag sammanfattar den här helgen kort:
- jag har blivit brunare
- jag har badat i både en sjö och i havet
- jag har varit med jocke hela helgen
- jag har ätit mycket god mat alla dagar
- jag har köpt en ny bikini (vit, kalla mig sepe om du vill men snygg är den och nej, den blir inte genomskinlig!)
- jag har inte köpt linnet jag ville ha från gina. FÖR DET VAR SLUT BÅDE I STAN OCH I BIRSTA!?!?!?!? :|
- jag har varit på middag m.m hemma hos Viktor Björnson
- jag Jocke och Påhle hade "picknick" på SPV i väntan på ett telefonsamtal
- jag har gjort 3 historiafrågor
- jag har varit på birsta med endast killar!!

det var nog allt. Allt väsentligt iallafall!

Sen tänkte jag bara förbereda er på att i sommar blir nog bloggen prio nummer... aah, sista prion iallafall. Vilken bra sommar jag ska ha! Jag ska må så jävla gott!

Sol och bad

____._DATUM: 2009-05-30 | KLOCKSLAG: 21:42:34
Vilken underbar dag! Vilket underbart väder! Idag tog jag årets första dopp. Jag Jocke Påhle viktor och Majk var till ottsjön och solade och badade :D Nu är vi hos Viktor, killarna spelar nba, basket alltså, på xbox :P Ska nog göra något annat snart men vad vet jag inte. Imorgon blir det sol och bad igen fast på Alnön :) + volleyboll. Och sen ska jAg och jockes familj äta kinamat :D:D vi hörs ;)

Matteprov

____._DATUM: 2009-05-28 | KLOCKSLAG: 13:12:10
Jag har matteprov om två timmar. Hål från till dess. Har suttit och pluggat en stund och hinner nog kika igenom det igen innan provet. Det känns som att jag kan det och jag hoppas verkligen på godkänt nu. Tror på mig själv nu :-D:) önska mig lycka till!

Godnatt!

____._DATUM: 2009-05-27 | KLOCKSLAG: 22:35:08
Dags att sova.

Sova, det fick mig att tänka på det här kortet:Min bror hade en skön stil när han sov ;)

SOMMARJOBB, FINALLY!

____._DATUM: 2009-05-27 | KLOCKSLAG: 20:47:17
Jag har äntligen fått besked om ssommarjobb, och jag fick det. Tre veckor på perma blir det, dock inte förän 31-33. Inga veckor jag föredrar att jobba. Då mina planer var att åka till Leksand och classic car week vecka 31. Men det blir blir till att hoppa över det iår och jobba istället. Leksand får det bli en vecka tidigare istället. Och en till nackdel med attt jobba så sent är ju att jag får inte pengarna förän sommarens slut. Men jag får ju iallafall pengar och det är bra. + att jag ska jobba hemma hos farmor och sven i början av sommarn + att jag fyller år mitt i sommarn. Det här kan nog bli bra ändå. :)

Omständig grabb

____._DATUM: 2009-05-26 | KLOCKSLAG: 22:31:11

Kl 22.00: Nä nu ska jag gå och lägga mig, tycka synd om mig själv och sakna Jocke.
Kl 22.10: Jocke ringde, han kommer hit och tar med hyrfilm!!! :D
Kl 22:20: Han ringde igen. Hann inte hyra film, kommer inte. Eller okej, han ändrade sig. Han kommer ändå! :)

Omständig grabb, men jag tycker om honom ändå! :') 


Plugg + min helg

____._DATUM: 2009-05-26 | KLOCKSLAG: 19:12:22

Vilken dålig bloggerska jag är, eller åtminstone har blivit på senaste tiden..

Men det finns en fantastiskt bra förklaring: skolan. Terminen är snart slut dvs att sommarlovet snart börjar. Då kan man ju tycka att det borde inte finnas så mycket mer att göra på skolan. Men under den senaste tiden har lärarna satt in prov 24/7 känns det som. Men nu är det snart över. På onsdag nästa vecka har jag mitt sista prov för terminen. Ett historiaprov på andra världskriget. Men innan dess har jag ett prov till, på torsdag: matte c, omprov. Det är egentligen ingenting jag vill prata om. Omprov är inte jag. Det är ingenting som jag brukar behöva göra. Mitt första omprov någonsin.... helvete! Jag gruvar mig, trots att jag tror att jag kommer klara det. Har pluggat i 1½ timme nu och ska förtsätta litegrann, dessutom blir det lite pluggning imorgon kväll och imorgon på hålet innan matteprovet.

Annars då?
Min (lång)helg var bra. Var i Leksand tillsammans med mamma pappa och farmor. Det var dåligt väder mer eller mindre varje dag. Men lite sol fick vi allt, dock tror jag det dåliga vädret dominerade. Trots det dåliga vädret lyckades jag bli brun, eller iallafall fuskbrun. Jag solade nämligen solarium för första gången i mitt liv. Ingenting jag kommer göra till en vana, tror jag. Det är trots allt fusk!

Nu ska jag plugga lite exponentialfunktioner och skissa lite grafer.

PUSS!


Regn

____._DATUM: 2009-05-22 | KLOCKSLAG: 16:13:20

Jag sitter i vårat förtält här i Leksand. Pappa kollar på tv och mamma dammsuger. Ute regnar det och vi ska äta grillat. Vilken bra kombination.. Spännande iallafall, och hungrig är jag.


I LEKSAND

____._DATUM: 2009-05-22 | KLOCKSLAG: 11:53:17
Det blev Leksand. Vi kom fram vid 10-11 tiden i onsdagskväll, och jag övningskörde hela vägen.
Har hunnit med att sola och slinga håret bland annat. Nu har jag suttit och jobbat med min powerpoint presentation en stund. Tänkte försöka hinna klart det mesta idag. Men får se hur mycket jag orkar. Ska nog försöka plugga lite matte också. Det är faktiskt as nice att vara här nu, jag njuter för fulla muggar. Verkligen.

Nu ska jag gå och ta lite frisk luft. det är så kvavt här inne i förtältet just nu.

Hejsvejs!

090518

____._DATUM: 2009-05-18 | KLOCKSLAG: 22:32:59

Då var veckans första dag avklarad, och den har varit bra. Dock har jag struntat i att göra saker som jag borde göra. Jag borde nämligen plugga. Jag borde ha jobbat lite matte. Men istället var jag med Sabina och det var mycket mycket bättre! Pluggningen tar jag igen i helgen. För i helgen (onsdag efter skolan) tänker jag följa med mamma och pappa till Leksand. Förmodligen iallafall. Har inte bestämt hundra procent. Men det låter lockande. Mycket lockande. Dock vill jag vara med Jocke också.. men å andra sidan så måste jag verkligen ta tag i pluggningen nu, på riktigt.

Nu ska jag nog gå och lägga mig. Börjar klockan 08:15 imorgon med graf och då måste inspirationen och fantasin vara på topp. Jag strävar ju efter högsta betyg, såklart! ;)

Hur som helst, sovgott!


Lagomt less tjej

____._DATUM: 2009-05-15 | KLOCKSLAG: 15:14:22
Är lagomt less just nu.

Gick ner till stan och satte mig på 2:an (buss) för att åka på ICA maxi, till Jocke och hans mamma. När jag sitter på bussen innan den har hunnit åkt märker jag att jag inte har någon telefon med mig. Panikslaget hoppar jag av bussen och börjar leta. Jag hade det inte någonstans. Då var det bara att vända och gå tillbaka igen. Antingen var min mobil borta eller så hade jag lagt den någonstans här hos mig. Lyckligtvis var det det andra alternativet. Men gah. jag är less. Varmt som fan och massa packning. Bläääääääääh.

Nu ska dom komma och hämta mig istället....

Fredagmorgon

____._DATUM: 2009-05-15 | KLOCKSLAG: 09:44:30
Godmorgon!

Idag börjar jag klockan tolv, med mediekommunikation A som är min enda, sista och första lektion för dagen. Det känns as najs. Efter det ska jag bara till mig en sväng och ladda om och sedan bort på stan igen och ta en buss till Jocke.

Om en kvart eller något kommer farmor och Sven och hämtar mig. JAg ska nämligen åka med dem till stan idag. As skönt att slippa åka bussen klockan tio :)

Nu ska jag packa ihop och äta frukost.
Hejsvejs!

Nyklippt

____._DATUM: 2009-05-14 | KLOCKSLAG: 20:24:46

Idag vaknade jag upp i min säng hemma i Ljungaverk klockan åtta. Dagens planer blev att följa med min vän Cissi till fränstaskolan. Hon skulle filma till sin dokumentärfilm och jag passade på att prata med en lärare där om en inspelning av en teater som gjordes då jag gick i nian och var med och spelade. Han skulle leta reda på den och sedan höra av sig till mig. Längtar till att se den! :D

Efter det, klockan tre, gick jag till "skönhetshuset" där i fränsta för att klippa mig. Det blev en rätt stor förändrig. Här är reslutatet:Techno kid

____._DATUM: 2009-05-13 | KLOCKSLAG: 22:29:45
AHAHHAAHAHAH! Skön unge !One tree hill

____._DATUM: 2009-05-13 | KLOCKSLAG: 21:59:59
Har nyss kikat på one tree hill, det näst sista avsnittet på sista säsongen. För min del slutade det i tårar. Kikade på trailern för sista avsnittet nu och jag hoppas dom har gjort den så att man ska tro på ett vis men i själva verket är det på ett helt annat vis. Annars blir jag ledsen........

One tree hill är utan tvekan världens bästa serie. Lätt. :O

Idag är det tisdag

____._DATUM: 2009-05-12 | KLOCKSLAG: 20:57:58
Tisdag.
Svenskaprov
Träning som istället blev promenad + glass
Diska
Städa garderoben
TV
Vänta på Jocke


Det var/är min dag kväll.

Eller nej, jag ska kika på Eurovision, semifinalen nu. Ska bli spännande. Tror att antingen blir det total succé eller så blir det total flopp. Inget mellanting.

Hejsvejs!

Joakim Andersson

____._DATUM: 2009-05-11 | KLOCKSLAG: 22:10:34
..är världens bästa :)


PUSS!

Pluggning

____._DATUM: 2009-05-11 | KLOCKSLAG: 20:24:37
Motivation till att plugga, var finner man den? :O

Prov i Svenska B, Epoker - renäsanssen, upplysningen & romantiken. Låter det lockande?

Sverige took the tredje plats in VM!

____._DATUM: 2009-05-10 | KLOCKSLAG: 18:28:09

I'm back in Sundsvall. Änd nu har we tittat på icehockey VM, the 3rd place match. Sweden vann. :D

I helgen har jag och Jocke varit hemma hos mig i Ljunga. Vi har kikat på hockey, spelat spel, varit på boda borg med min käre broder och lite annat smått och gott. Men nu är vi tillbaka i staden igen. Har som sagt nyss sett bronsmatchen. Dessutom har vi ätit mat och jag har pluggat litegrann.

Ikväll ska vi hem till Jocke.
Hejdå!


- MVG :'D

____._DATUM: 2009-05-08 | KLOCKSLAG: 15:47:41
Trots det engelska nationella provet jag hade idag blev min dag toppen.

På provet kände jag att jag behövde inte göra bra ifrån mig eftersom att en nationellt prov inte kan sänka ens betyg och jag kommer inte att kunna höja mig heller. Efter provet fick jag reda på att jag fick MVG på mitt samhällsprov :'D as bra! känns nästa lite som att jag har säkrat mig ett MVG i kursen nu :)

Pricken över i:et idag var att vi hade betygsamtal på mediekommunikation A. Det lät som att jag kommer att få ett MVG även där. MEn man ska inte vara säker. Men får hoppas :) najs!!!!!!!!

Nu kommer snart Jocke hit och sen halv fem ska vi åka tåget hem till Ljunga. Har inge särskilda planer mer än att se hockeyn ikväll (det var Jockes krav för att följa med mig nämligen :P)

Bäst att jag packar ihop nu.
Hejsvejs! :)


- update från skogen

____._DATUM: 2009-05-06 | KLOCKSLAG: 21:25:36

Idag tog jag tåget till Fränsta från skolan för att tillsammans med Cissi gå till körskolan på teorilektion. Det känns bra. tjalallalala... :'D Nästa vecka blir det körskolan igen, dessutom ska jag hem på torsdag också :')

Imorgon går jag i skolan från 08.30 - 11.00. Slapp dag. Måste uträtta några ärenden (hur vuxet lät inte det där? ;)) på stan efter det och sedan måste jag plugga också. Surt sa räven!

Nu ska jag se det senaste avsnittet one tree hill. Kan inte berga mig längre. Imorgon ska jag åka tåg kl 06.27. Jag är inte så peppad.

Det var allt från Ljungaverk och skogen idag. Ha en trevlig kväl/natt!


- 090505

____._DATUM: 2009-05-05 | KLOCKSLAG: 17:07:37

Min dåliga uppdatering beror helt och hållet på min trasiga datorladdare och min sega datatekniker på skolan. Jag får damp. Han gör allt utom sitt jävla jobb.

Annars då?
Hade samhällsprov, ekonomi, idag. Det enda jag pluggade inför det var igår litegrann så jag bestämde mig för att "endast" skriva på VG. Men när vi väl satt på skolan och min lärare förklarade litefrann för mig och Sandra så bestämde jag mig för att skriva på MVG istället. Vet inte om jag uppnådde det betyget, men jag försökte iallafall och ett VG har jag minst. Jag är mycket nöjd över mig själv nu.

Har även fått reda på lite nationella betyg.
VG på muntliga i engelska
VG på skriftliga i svenska
VG på muntliga i svenska
Jag kan inte säga annat än att jag är nöjd. På fredag har vi hör-delen på engelska nationella, det kommer däremot att gå åt helvete. För det är jag riktigt dålig på och den delen av nationella brukar vara riktigt svåra.

Imorgon ska jag åka hem till Ljunga. Eller först till fränsta, ska till körskolan med Cissi. Skriva in mig och prata litegrann med dem litegrann. Körkort kanske inte är så långt borta ändå :) tjallallala..


- Idag åker vi hem

____._DATUM: 2009-05-03 | KLOCKSLAG: 11:12:13
Att vara i Leksand är riktigt härligt. Ibland iallafall. Classic Car week är ett bra exempel på när det är riktigt härligt att vara här. Jag ser framemot det redan. Fast mest ser jag nog framemot att bada i siljan. Hur som helst, det jag tänkte berätta var att det känns lite som att jag och all pollen här nere inte går ihop. Blä! Vi ska åka hem klockan fyra och jag åka övningsköra. Kul!

- hejsan :P

____._DATUM: 2009-05-02 | KLOCKSLAG: 14:28:26
Idag klev jag upp någon gång kring klockan nio. Då sken solen, man kunde inte se ett enda moln och det var jätte varmt och skont. Mina planer för dagen blev därför att ligga ute i solen och glassa mer eller mindre hela dagen. Men som det ser ut nu blir det nog inte så mycket mer av det idag. Det är varmt när solen väl skiner men ja.. Hoppas på att den kommerTillbaka som iImorse nu snart. Har ovningskort lite också, der gick as bra. Nu ska jag och robert följa med farmor till insjön för att hon ska på Clas ohlson. Själv ska jag gå på lager 70. Hejdå :)

- Leksand

____._DATUM: 2009-05-01 | KLOCKSLAG: 22:14:56
Vilken underbar dag, och för att inte prata om gårdagen :O Jagä r helnöjd!

Igår/valborg/sista april
Började kvällen/eftermiddagen med att grilla hemma hos Suokko med han jocke och Stende. Vi kikade även på hockeyn. Därefter åkte jag och Jocke hem till honom en sväng och sedan begav vi oss hem till Emma och Johan på Alnön. En mycket trevlig kväll, jag är helnöjd! :)

Idag/första maj
Klockan nio kom mamma, pappa och rpbert och hämtade mig hos mig i stan och därefter begav vi oss hit till Leksand. Jag övningskörde från Bollnäs och ända hit till campingen. Duktigt duktigt! Vädret har varit askalas hela dagen. Vi har satt upp förtältet och fixat nästan alla grejor som ska fixas såhär i början, och jag har krattat en massa löv. Jag är så duktig!

föresten, dom håller på att bygga om en massa här på campingen. De ha byggt en massa nya stugor och flyttat några. Här nedanför oss ska de bygga ännu fler husvagnsplatser och damernas toa/dusch här borta har de totalrenoverat. AS NICE!

Nu ska jag gå över till farmor och Sven där resten av min familj sitter och pratar och myser. Tack och hej! :)

P.S: Min bror är inte dryg längre!!! :):D om det bara är tillfälligt eller ej vet jag inte. men men :p


Mitt namn är Jessica och jag är en 22 årig tjej från en liten by i sveriges mitt. Numera bor jag i Sundsvall tillsammans med min pojkvän. Jag har ett stort intresse för foto och design (även om det för tillfället ligger lite på hyllan). När jag har pengar över lägger jag gärna dem på skor eller nagelprylar. I min blogg får du följa min vardag genom bokstäver och pixlar.. (även om uppdateringarna bli alltmer sällan än tidigare) Enjoy!

KONTAKT: jessicasjostrom91@gmail.com _________________________________