- Lite....

______ DATUM: 2008-11-15 | KLOCKSLAG: 00:07:02
Igår efter skolan skulle jag, Sandra och Maria plugga matte men det gick som det gick.. vi var helt enkelt för trötta och skrattade åt nästan allting. Så jag kan inte säga att det blev mycket matte för våran del. Istället lagade vi (sandra) middag och lite annat ;) När Sandra gick hem kikade jag och Maria på Mamma miam, som blev en stor besvikelse!! verkligen! Klockan elva kom Cissi, som hade ångrat sig och ville sova med oss i stan istället för att kliva upp och åka tåg imorse (a) haha..

Skolan idag gick fort. Jag har ju bara två lektioner på fredagar så det är ju skönt! Engelska och Matte. Dagens roligaste (kanske veckans roligaste?!?!?!) kom självklart från Akad ;D haha! Det var en tjej i ettan som råkade halvt riva ner ett typ plast träd som står inne i skolan och självkalrt kommer akad och säger att hon försöker sno det o bla bla bla! Man fattar nog inte det roliga om man inte hörde det av honom själv, men kul vare iallafall!

Gick lite tidigare från matten och åkte ettbussen hem med Sandra, Maria och Cissi. Fick sällskap av Tim från typ Viskan också (vilken tur jag hade!!!! ;)) Direkt när jag kom hem, laddade jag ner veckans one tree hill avsnitt som jag inte kunnat se på hela veckan! :/ Det var iallafall lika bra som alltid! :)<3

Ikväll har jag och mamma kikat på tv mestadels. Idol och Singing Bee :) Vi åt föresten jättegod mat idag; schnitzel, klyftpotatis och beasås! Känns as-skönt att vara hemma. En hel helg hemma, för att bara vara, jag tror det är vad jag behöver! Dock trist att inte kunna vara med Jocke!

tjaoooooo,

Kommentarer

Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Jessica och jag är en 22 årig tjej från en liten by i sveriges mitt. Numera bor jag i Sundsvall tillsammans med min pojkvän. Jag har ett stort intresse för foto och design (även om det för tillfället ligger lite på hyllan). När jag har pengar över lägger jag gärna dem på skor eller nagelprylar. I min blogg får du följa min vardag genom bokstäver och pixlar.. (även om uppdateringarna bli alltmer sällan än tidigare) Enjoy!

KONTAKT: jessicasjostrom91@gmail.com _________________________________