- jag vet, alla har saknat mig!

______ DATUM: 2008-11-05 | KLOCKSLAG: 19:17:56

Här har ni mig igen. Förstår att ni har saknat mig :))))) ehhhhhhhhehh!

Just nu sitter jag och kikar på bröderna lejonhjärta, msn:ar, bloggar och äter morot. Ähh, vi tar det från gårdagen.
Igår var det skola, precis som vanligt. Vi hade alla möjliga lektioner och fick en massa nya uppgifter. Vi skrattade och hade lika roligt som alltid, jag älskar min skola, eller ja..min klass! :') Efter skolan åkte jag hem till Jocke :) och där spenderades även natten, sen imorse vare bara att pallra sig upp och förbereda sig för ännu en skrattig dag på nti-gymnasiet med världens bästa klass! På engelskan fick vi reda på vad vi fick på provet som vi hade innan apu:n. Provet var uppdelat i två delar, en översättningsdel och en grammatikdel. På grammatikdelen fick jag bara ett enda fel, så det känns inte helt fel :D

Imorgon ska jag hemhemhem för att gå på körskolan så att jag också kan börja övningsköra snart (kan ju vara på tiden det...) På fredagkväll kommer Sandra hit och övernattar för på Lördag ska hon, jag, SandraE, Maria och Moa åka till paradisbadet! :D KUL!

Aja, nu ska jag fortsätta kolla på filmen!
Vi syns o hörs, elllllllllllllllller? :o


Kommentarer
Maria säger

Vill ha lördag! :D

2008-11-05 / 19:35:33

Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Jessica och jag är en 22 årig tjej från en liten by i sveriges mitt. Numera bor jag i Sundsvall tillsammans med min pojkvän. Jag har ett stort intresse för foto och design (även om det för tillfället ligger lite på hyllan). När jag har pengar över lägger jag gärna dem på skor eller nagelprylar. I min blogg får du följa min vardag genom bokstäver och pixlar.. (även om uppdateringarna bli alltmer sällan än tidigare) Enjoy!

KONTAKT: jessicasjostrom91@gmail.com _________________________________