- design och körskola

______ DATUM: 2008-11-06 | KLOCKSLAG: 22:38:08
Kanske är så att jag har fixat en ny header till bloggen nu. Den går i svart och lila och är snygg! Dock får jag inte till det nå bra tsm med bakgrunden, måste trixa litegrann med det där, leta lite inspiration och sådär. Så inom kort är det nog nytt och för hoppningsvis snyggt här igen! Apropå design och sådär; idag hade vi webbdesign, och det var för en gångs skull kul! Vi håller på att göra hemsidor nu, med temat NTI. Hittills har jag fått till min bra :'D duktig tjej!!  Ännu roligare vare att både Sandra, Maria och Sara tog min tabell, ihh :D ehehh!

Ikväll har jag varit 3½ timme på körskolan i fränsta. Inge vidare roligt minsann, dock var ju Cissi där också, och det var ju ett plus! (y) Gjorde sånt där syntest också. Och utan glasögon såg jag inte ens översta raden, ÄR DET KUL ELLER? :O :| blind när jag är 20 eller?

Kommentarer
Sandra e säger

men vare kul att min jävla cp-tabell bara va grön hela jävla cp-tiden eller?

2008-11-07 / 14:40:49

Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Jessica och jag är en 22 årig tjej från en liten by i sveriges mitt. Numera bor jag i Sundsvall tillsammans med min pojkvän. Jag har ett stort intresse för foto och design (även om det för tillfället ligger lite på hyllan). När jag har pengar över lägger jag gärna dem på skor eller nagelprylar. I min blogg får du följa min vardag genom bokstäver och pixlar.. (även om uppdateringarna bli alltmer sällan än tidigare) Enjoy!

KONTAKT: jessicasjostrom91@gmail.com _________________________________