Kul liv.

____._DATUM: 2008-06-30 | KLOCKSLAG: 20:01:21

Det blir enkelt att berätta om mig dag idag.

Jag har inte gjort någonting alls! Absolut ingenting vettigt. Hade tänkt gå ut och gå (oavsett om jag hade sällskap eller inte) men det var nog någon som inte ville att jag skulle det, för det är skit väder och regnar till och från. Ja menar, jag vill ju inte ta risken att jag smälter bort? Hah. Det vettigaste jag har gjort idag är nog att äta sallad. Då säger det sig självt vilken dag jag har haft. Tittade på en film förut också; Story of a teenager, tror jag den hette. Dålig var den iallafall. Har läst lite harry potter också (den senaste boken), började på den i julas men har inte haft ork att läsa nått nästan så idag när jag ändå inte hade något bättre för mig passade jag på att läsa. Nu är jag på sidan 532, måste erkänna att den är spännande!

ps. Snart fyller jag år & då äre fränstafestivalen med :D wiiiiiiiiiiie!


Musse Pigg minus Musse.

____._DATUM: 2008-06-30 | KLOCKSLAG: 12:55:40

Inatt när klockan började närma sig 1-2 tiden var jag fortfarande super pigg?! Det sög, för jag hade inget OC att titta på, de flesta sov och det var ytterst få som var social på msn. Men hejja mig! Jag la mig i sängen och där låg jag, klarvaken och vred o vände på mig tills att klockan var närmare 3 tror jag. Sedan vaknade jag klockan sex, var superpigg(?!) och trodde klockan var närmare tolv eller ngt i den stilen. Men icke, låg kvar och tjursov tills att min söta katt kom och gosade med mig, då var klockan typ tio. Wiiiiiiie.

Nu sitter jag här igen, är sur för att det regnar ute och har tråkigt. Men vadå? Jag ska vara glad, för igår skrev mamma mail till en gubbe om lägenhet =) jaa, jag är så  väldigt glad nu! Jag är värd en lägenhet! ;)

pussss*


Lägenhet

____._DATUM: 2008-06-29 | KLOCKSLAG: 19:36:33

Nu är jag typ såhääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääär glad :) Det här med lägenhet kommer närmre och närmre! Mamma & morfar pratar superduper mkt om det och vi kollar för fullt efter en bra lya! :D CISSI & JAG SKA BLI SAMBOS! Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiie :)


En söndag med film

____._DATUM: 2008-06-29 | KLOCKSLAG: 16:07:50
God eftermiddag allesammans,
Idag har jag inte gjort något annat än att kollat på film. High School Musical 1&2. Mamma ville se dem och då gjorde jag henne sällskap :) Som jag har skrivit tidigare så har hon beställt high school musical till singstar. (!!!!!) Antar att det var därför hon ville se dem filmerna nu, så att hon inte är helt körd när vi ska sjunga sedan ;) Fast jag kommer vinna ändå, lätt. HAHA!

Ha en bra dag!
Skriver mer senare :)

Vart ska vi ungdomar ta vägen?

____._DATUM: 2008-06-28 | KLOCKSLAG: 20:36:57

Nyss när jag och Sandra satt på en varsin gunga i parken kom en tant och frågade oss vart alla andra ungdomar var och om det verkligen inte fanns någonting som vi kunde sysselsätta oss med under kvällarna. Näe, det finns fanimej näst intill ingenting man kan göra. Hänga i parken blir det för dem flesta. De restrerande sitter antingen hemma för sig själv eller så är dom och super sig redlös ngnstans. Typ. Ibland kan det hända att man kommer på en grej man kan hitta på, men de gångerna är få. Nu har dom börjat gå "nattvandring" några föräldrar också. Vad vill dom att man ska göra? Sitta hemma och måla i målarbok eller bygga lego? Hallå, seriöst?! Det finns ingenting att göra, och om man är i parken klagar dem osv. Dem klagar på nästan allt. Allt är tydligen fel, helst vill dem väl inte ha några ungdomar här.

Helt sjukt.


Cancer

____._DATUM: 2008-06-28 | KLOCKSLAG: 14:59:28
Idag såg jag ett avsnitt extreme makeover: home edition. Ni som har sett det vet att Ty och de andra bygger ett nytt hus åt familjer som har det svårt och/eller har blivit utsatta för något på ett eller annat vis. Den här gången skulle de hjälpa familjen Byer där 8 åriga Boey hade fått diagnosen cancer en gång, och sedan blivit frisk men nu hade hon fått diagnosen igen. Det var ett riktigt rörande avsnitt. Själv kan jag inte föreställa mig hur det skulle vara att vara drabbad av cancer eller ha en familjemedlem med cancer. Det måste vara något utav det värsta som kan hända. I programmet berättar Boeys mamma att Boey själv en dag sa: "I rather just die than go through this again". Det var hemskt att höra, vad ska man säga till en 8 åring vid ett sånt tillfälle för att få denne att vilja fortsätta kämpa/leva? Men i programmet verkade Boey vara en riktig kämpe med livsgjädje! Hon var bl.a. runt på sjukhus och delade ut leksaker åt andra barn med cancer för att förgylla deras dag. Boey dog tragiskt nog den 28:e december 2007..

Allt det här får mig att tänka på Linus som vi alla kommer komma ihåg som en kämpe. Cancer är den hemsk sjukdom som ingen förtjänar att bli drabbad utav.

Mitt i natten

____._DATUM: 2008-06-28 | KLOCKSLAG: 03:54:18

Klockan är nu 03.48 och här sitter jag. Jag har nyss sjungit singstar och fikat med mamma! :) och apropå singstar så har mamma beställt två nya singstar skivor; anthems & high school musical. Dom kommer till veckan, och då blir det sjunging för fulla muggar! :D Annars ikväll, har vi tittat på lägenheter. Det finns en rätt ok 1:a, men det är ingen 10 poängare. Däremot har vi hittat en 3:a i centrum (thulegatan tror jag) till bra pris. Jag och Cissi har pratat ihop oss, och eftersom vi ska gå olika inriktningar och olika kurser nu i 2an & 3an tror jag att det skulle fungera rätt bra att ha en lägenhet tillsammans ändå, man behöver ju trots allt inte vara med varann helatiden bara  för att man har en lägenhet tillsammans. Mamma tycker att det är en bra idé, och morfar också. Vad Agneta tycker återstår att se! :) Jag vill så väldigt gärna ha en lägenhet nu så jag tror att jag dör snart! Jag är väldigt väldigt avundsjuk på en viss Sabina dahlin just nu! :D

Nu ska jag sova.
Godnatt!


Oförlåtligt!!!

____._DATUM: 2008-06-27 | KLOCKSLAG: 22:56:12
Fy fan. Vissa saker fattar jag inte hur man kan göra mot sina egna anhöriga. Det är helt sjukt! Det berör och det sårar otroligt mkt. Att gå bakom ryggen och bedra på ett sånt vis är helt enkelt oförlåtligt.

Jag hade en massa tankar m.m. nyss som jag tänkte skriva ner men när jag satte mig ner så försvann alla ord. Och det går att förklaras på ett enkelt vis: det går inte att beskriva med ord hur fult det är att göra något liknande!

Jag älskar min mamma <3
och min morfar är världsbäst!

The evil look

____._DATUM: 2008-06-27 | KLOCKSLAG: 17:56:18
EYY! Titta på honom!HAHAHAHAHAH, vad mer kan man säga?

It's an endless summer

____._DATUM: 2008-06-27 | KLOCKSLAG: 11:05:25
Idag startade jag dagen på ett bra sätt. Det var inte planerat, men när klockan var åtta och jag hade minst tre flugor som surrade runt omkring mig bestämde jag mig för att kliva upp. Inte nog med det, när jag öppnade dörren till alltanen och gick ut och kände hur varmt och skönt det var ute tyckte jag att det var inte mer än rätt att jag skulle ut och röra på mig. När klockan var halv nio var jag redo att gå. Jag hade mina svarta väldigt urtvättade mjukisbyxor, ett väldigt väldigt gammalt jlila linne, helt osminkad med en knut mitt på huvudet + mp3, ett äpple och en vattenflaska. Jag såg nog väldigt lustig ut kan jag tänka mig. Men so what? Vem bryr sig hur jag såg ut klockan halv nio en fredagsmorgon när många andra ligger och sover? Hur som helst gick jag upp till jaik (källrå skidstadion) och sprang 2.5 kilometersslingan. När jag sedan hade sprungit den slingan tänkte jag att när jag ändå var ute kunde jag ju gå runt johannisberg på samma gång. Men efter det fick det faktiskt vara nog, och jag begav mig nöjd med mig själv hemöver. Väl hemma körde jag igång tvättmaskinen och tände en brasa så att vi får varmvatten här hemma (bor man i skogen så gör man...) så jag kan duscha. Mer än så har jag inte hunnit idag och jag tycker inte att det är mer än rätt att jag sitter här nu och är nöjd över mig själv.

Hur som helst så är det fredag idag och det betyder helg. Nog för att man numera har helg helatiden men spela roll. Egentligen har jag inte en blekaste aning om vad jag ska hitta på men det lär ju visa sig. Fick en order av en vän: "I helgen ska jag vara med dig" men vi får väl se vad det blir av det. Dock skulle det antagligen vara trevligt! Dessutom tror jag att Sandra kommer hem ikväll eller imorgon och då är hon bokad iallafall!

Till veckan är det gatufesten. Jag ska dit iallafall på onsdagen (för då är det gratis & lär var proppat med folk) med Cissi & Maria. Jag hoppas och tror att det blir riktigt kul! En annan sak som jag hoppas på är att träffa Sofia. :)

The number 23

____._DATUM: 2008-06-26 | KLOCKSLAG: 23:07:34

Jag har just tittat på: The number 23, en psykologisk drama-thriller. Jag vet inte om jag har något direkt utlåtande om filmen? Den var mysko! Inte direkt typen av film som jag brukar gilla, men man blev som fast i den här filmen. Det gick nästan inte att slita sig. Jag pausade en gång, då gick jag och sa till pappa att det kokade i pannan (vilket gjorde att jag inte hörde ngt av filmen). Vanligtvis brukar jag pausa många gånger, gå på toa osv. Men inte den här gången.
Jag tycker inte att det var en toppenfilm, men jag är ändå imponerad över den.
Den får 2 av 3 toasters (2&3=23) HAHA!


(http://www.youtube.com/watch?v=DnMp5rW56J8)

But there's something in my heart

____._DATUM: 2008-06-26 | KLOCKSLAG: 20:56:44

Hejsan alla vänner, ovänner & ni andra!
För ungefär 10 minuter sedan tog jag med mig min laptop och förflyttade mig hit till sängen. Har just bäddat till det så jag ligger perfekt och jag skulle lätt kunna somna vilken sekund som helst, men det tänker jag inte göra. Istället ska jag slå på en film (vilken vet jag inte ännu). Jag har några stycken att välja mellan, och alla verkar vara bra. Jag meddelar er när jag har sett klart om vilken det var och om den var bra.

För övrigt har jag Sandras 8kilo tunga (väldigt försenade) födelsedagspresent här inne på mitt rum nu. Hon tror inte på mig när jag säger att den väger så mycket. Men hon lär ju märka när hon får den att den faktiskt väger så mycket :)

/ j.sjöström


Ny bloggdesign, igen

____._DATUM: 2008-06-26 | KLOCKSLAG: 14:09:05
Som ni ser har jag fixat en ny design igen. Vet inte om jag gillar den här eller den förra bättre? :S

1.
None


2.


Vad tycker du? 1 eller 2? :)

Allt och ingenting

____._DATUM: 2008-06-25 | KLOCKSLAG: 16:36:36
Idag har jag gjort precis allt det jag sa igår att jag skulle göra. Jag har faktiskt till och med möblerat om lite. Flyttat om i rummet där jag har sängen, och för att det skulle gå var jag tvungen att montera isär sängen så det tog sin lilla tid. Nu är jag väldigt nöjd över mig själv! :)
Snart kommer mamma hem och då ska the whole family åka till Birsta. Det som står högst på min inköpslista är en present till Sandra (jag vet, väldigt sent. Men som man brukar säga: bättre sent än aldrig). Ska också försöka hitta något bra ansiktstjoffs. Det jag fick av farmor (clinique's 3-step) är slut och jag har ingen större lust att lägga flera hundra kronor på att köpa ett sådant. Men det är ngt jag rekommenderar för er som har lust och råd att lägga era pengar på det.


För övrigt kom jag att tänka på hur meningslöst det egentligen är att jag skriver blogg. För jag har inte överflöd på läsare och jag skulle inte påstå att jag skriver om något som intresserar många.
Men när jag sedan hade tänkt klart på det kom jag på att jag skriver inte för att jag vill ha många läsare eller vara en bra bloggerska. Jag skriver helt enkelt för att få ut alla tankar m.m. Bloggen är något som jag ägnar mig åt när jag inte har något annat för mig. Jag är inte som kenza som till och med tar med sig sin laptop till kreta för att kunna lägga in bilder i inläggen och blogga flera gånger varje dag. Jag vill inte bli som kenza heller. Jag vill bara vara jag, och det här med bloggandet har på något sätt blivit som en vana för mig när jag inte har ngt bättre för mig. Jag vet inte, men på något vis är det kul att bara skriva av sig om allt och ingenting ibland.

Ha det bra!

Ingenting är som det ska

____._DATUM: 2008-06-24 | KLOCKSLAG: 23:18:15
Hejsan!

Det blev inge städning idag. Istället tog jag mig en promenad bl.a. Städningen blir förmodligen imorgon, jag måste verkligen ta mig i kragen och städa. Nu ska jag titta på ännu ett avsnitt OC och sedan lägga mig och sova.
Imorgon ska jag kliva upp i tid (typ åtta) och springa en sväng hade jag tänkt, och jag hade dessutom tänkt att det skulle bli ngt utav en vana. Ngt i den stilen iallafall! Men vi får se hur länge det håller!

Godnatt!

RUBRIK SAKNAS

____._DATUM: 2008-06-24 | KLOCKSLAG: 15:25:46
Idag står städning på schemat för mig. Det är väldigt behövligt. Både garderob, dammsugning, torkning av golv, damning och gardinbyte. Får se hur mycket jag orkar idag, men nu ska mitt rum bli skinande rent! Och det ska hållas ända tills min 17:e födelsedag! Apropå min födelsedag som för övrigt är den 17:e juli.. Så ska jag baka en massa goda kakor m.m hade jag tänkt, så jag behöver tips på vad jag ska baka?! Sen håller jag på att fundera på hur min tårta ska se ut, får se vad jag kommer fram till! Vet inte om det blir något speciellt annars, vi får se..? !

Nu ska jag se ett avsnitt OC sedan ska jag duscha! Vad som händer ikväll är inte bestämt ännu?

Borta bra men hemma bäst..

____._DATUM: 2008-06-24 | KLOCKSLAG: 00:30:20

Precis så är det!
Jag har haft en riktigt trevlig midsommar faktiskt, även fast att jag var i Leksand även iår.

Torsdag: Vi kom fram kl 23 och då gjorde vi inte mkt mer än att sätta upp tältet och mysa ner oss där. Dock blev det inte många timmars sömn den natten.
Fredag: cyklade in till Leksand, sov, åt middag, fixade oss, gick in till Leksand för det tratitionella midsommarfirandet i gropen, åkte karusell, gick hem m.m.
Lördag: gick in på sommarland & det var super skojigt faktiskt! Jag badade till och med i siljan, och jag skojar inte om jag säger att det var kallare än i forsen! :O På kvällen cyklade vi in till Leksand, gick omkring osv.. :)
Söndag: Åkte gocart!!!!!!! :D Packade ihop tältet och sa hejdå till mamma & pappa = FF! ;) Hah.
Måndag: Packade och åkte hem :)

Var tänkt att jag skulle följa med Sandra till Sthlm imorrn, men eftersom att jag kom hem så pass sent och dom skulle åka redan vid ett så kände jag att jag inte pallade. Tråkigt, jag vet. Men men! Vet inte vad jag ska göra den här veckan,får se vad som händer. Hoppas på bättre väder än idag iallafall! Helgen har jag kanske planer för, vi får se :)

Godnatt.


NU ÄR VI PÅ G!!!

____._DATUM: 2008-06-19 | KLOCKSLAG: 14:27:22

God eftermiddag allesammans :)

Idag vaknade jag första gången vid 7 ngn gång, då klev jag upp och gick och la mig på soffan och sov till halv 9. Sedan gick jag och la mig i sängen, tittade på ett avsnitt OC och sedan sov jag ett tag till. Klev upp och låg och tittade på OC till klockan 12 då klädde jag på mig och fixade mig sedan packade jag det sista. Sen kom jag på att jag skulle gå ner på konsum och köpa ngt att ha med mig på tåget ikväll. Hann bara ner till vägen typ sen kom Tim på moppen och frågade om jag ville ha skjuts :) det tackar man ju inte nej till! ;) Det blev en liten yoghurt, vindruvor o en festis till färdkost, och en solo tidning! Nu har jag suttit och tittat på OC ända sedan jag kom hem, och det tänker jag fortsätta med ända tills att Ann kommer och hämtar mig klockan halv 5. Då bär det av till Sundsvalls centralstation ;) wiiiiio :P


Friend in our memories

____._DATUM: 2008-06-19 | KLOCKSLAG: 00:23:24
Imorse när jag hade kommit hem från jobbet ringde mamma och sa åt mig att slå på radion; p4. Dom spelade Friend in our memories som Christian & Mikael Karlsson skrev till Linus :) Otroligt fin låt! Tårarna rinner och man ryser när man hör låten.. men jag älskar den låten! :)

Länk till låten (kommer efter ca 7 min) :http://www.sr.se/webbradio/webbradio.asp?type=broadcast&Id=1212805&BroadcastDate=&IsBlock=0 

Vila i frid Linus <3

Färdigjobbat!

____._DATUM: 2008-06-18 | KLOCKSLAG: 10:08:00
Idag började vi vid halv 7 och blev klar strax innan 9. Härligt! Då skjutsade Tobias hem oss. :) Ännu bättre känns det att vi inte behöver åka dit imorgon!! Nu har vi satt våra 20 lådor som vi skulle sätta den här veckan. Anders fråga om det var okej för oss att sätta lite till senare i sommar. Och jaa, efter att ha fått vila ett tag är det inte omöjligt! Lättförtjänta pengar tänkte jag säga, men det är det verkligen inte! Vilket jävla skitgöra det är! Dock är det riktigt bra betalt+att vi får bonus om vi gör ett bra jobb! :)

Imorgon åker jag till Leksand, och det är med blandade känslor! Jag tror att vi kommer ha riktigt jävla svinkul där nere jag, cissi, tjobba. helmet och "dillen". Men samtidigt hade det varit skoj att varit hemma här i trakterna på midsommar, kanske gått på viskan, umgåts med folk här hemma, varit med Sandra & Maria?! Nått i den stilen iallafall! :)
Aja, ha en bra midsommar :)

Blåssor<3

____._DATUM: 2008-06-17 | KLOCKSLAG: 15:38:51

Jag är helt slut!
Vi började klockan åtta, då satt vi 4 lådor var och sedan trodde vi att vi var klara. För vi hittade inget mer ställe att sätta på men självklart, när Tobias kommer och går och tittar så hittar han massor med ställen vi kunde sätta på. Vi satte 3 lådor till var och sedan var vi helt slut! Det var hur varmt som helst, och jaa... jag vet hur varmt "hur varmt som helst" är, men jag lovar det var läskigt varmt! Av våra 20 lådor som vi ska sätta har vi nu bara 4 stycken kvar. Men jag har hört det ryktas om att vi ska få ett nytt litet hygge också. Det känns riktigt jobbigt men vadå det är ju pengar vi pratar om. Igår räknade vi ut att vi hade en timlön på 160kr, det är inte dåligt! :) Imorgon börjar jag klockan 6, hejja hejja...
Nu ska jag hoppa in i duschen. Hare!


Plantsättning

____._DATUM: 2008-06-16 | KLOCKSLAG: 17:11:50

Hejsan! Idag klev jag upp klockan 7 för att åka och jobba. Sätta plant. Det var jag, sandra, christoffer, adam och två timrå tjejer (kim & magdalena tror jag att dom hette) Vi ska sammalagt sätta 20 lådor var och idag satt vi 9 lådor, så det blir nog 2 korta dagar till, för en lång orkar vi nog inte. (a) Men det kommer bli väldigt lite pengar?! :O Bättre än ingenting antar jag. Om ni vet om nått jobb kan ni ju höra av er! :)

Ikväll ska jag vara slappast i världen!
Hare bra!


VARJE GÅNG NÄR VECKAN ÄR SLUT...(8)

____._DATUM: 2008-06-15 | KLOCKSLAG: 17:27:03

Igår åkte jag hem till Maria på tjejkväll. Vi var 7 st tjejer där; jag, Maria, Cissi, Sofia, Sandra, Petra & Elin :) Det var trevligt! Vi åt, åt och åt, hade kubbturnering, spelade GH och sjöng singstar. Jag, Cissi & Sofia sov över också, så vi satt vakna halva natten och tokade oss, dock somnade Cissi & Sofia före mig och Maria ;) Klenisar. Mysigt hade vi iallafall! Mamma kom och hämtade hem mig och Cissi förut idag.

Den här veckan har gått så grymt läskigt fort!? Har gått omkring och sagt "igår" om i onsdags varenda dag typ. Jaja, en kanon vecka har det varit iallafall! :)

På torsdag åker jag, cissi, tjobba, helmet och christoffer (dillen) till Leksand :D OCH VI SKA HA SÅ JÄVLA KUL!


HEJ PÅ DIG

____._DATUM: 2008-06-14 | KLOCKSLAG: 17:05:51

Igår åkte jag fyrabussen in till stan för att vara med Sandra & Maria :) Först var vi hemma hos Sandra, åt och fixade oss. När klockan var kring åtta (tror jag) vandrade vi till nån Erik som går på METG, där var det lite folk så vi satt där och babblade på ett tag. Till slut gick jag, sandra, maria & bjarne in mot stan/ån och där träffade vi Sofia och hennes kompis Jennie men där på ån vad det verkligen dött så vi bestämde oss för att gå upp på norra berget och kolla, för vi hade hört att det var nån fest där men så jävla mkt folk var det inte där. Satt där ett tag och sedan gick vi ner igen, fast Sandra och Bjarne åkte hem. Inne i stan var det väldigt mycket folk. :P Var där ända till Simon och hans kompis kom, då gick jag, sofia & maria bort till hedbergska och spelade kubb med dom xD Efter en stund kom Oskar och två av hans kompisar också :) Sofia gick iväg och kom inte tillbaka efter ett tag ;( haha! Men vi fortsatte och sedan satt vi ner och pratade/skrattade. Väldigt roligt var det, speciellt trisslotten och alla andra effekter. När klockan var typ 2 halv 3 drog vi oss bort mot BigBoy och satt där istället sedan blev det Hejdå och Godnatt. Rolig kväll med mycket skratt :) Somnade inte förän 4 tror jag.

Nu är jag hemma, kom hem klockan halv 3 typ. Nu ska jag åka till Maria på tjejkväll när som helst, Cissis broder Niklas kommer och hämtar mig straxt! ;) Hare!


STAN IKV

____._DATUM: 2008-06-13 | KLOCKSLAG: 15:18:38

Snart ska jag åka in till stan och vara med Sandra & Maria. (& Sofia?!?) Vi får se vad det blir och var vi hamnar, men roligt ska vi ha! :) Ån/norra berget eller nått annat kanske, vi får se helt enkelt ;) Sover hos Sandra  inatt med henne, maria och kanske bjarne?!!? MYS! ;P

PUSSSSS


PARTAAAAJ

____._DATUM: 2008-06-12 | KLOCKSLAG: 17:07:55

NU ÄR DET SOMMARLOV! ;)

Det firades med klassfest/fest hemma hos Therese igår. Kan inte annat än säga att det var riktigt roligt :) Kvällen slutade iallafall med att vi gick från Haga till Nacksta^^ 1½ timme tror jag det tog, äre bra ellllleeeh? :P

Simma lugnt.


Avslutning

____._DATUM: 2008-06-10 | KLOCKSLAG: 20:34:19

Idag var det planerat att vi i mp1c skulle ha picknick vid ån. Det var bara det att det spöregnade. Vi satt inne i klassrummet istället, mysigt?!?! Efter picknicken gick jag och cissi på stan och köpte present till Maria, det var inte det lättaste kan jag lova. Men jag tror att vi hittade ngt som kan bli bra iaf :)
Imorgon är det skolavslutning för oss 1-2:or på nti gymnasiet i Sundsvall. Vi ska vara i hedbergskaparken (mest känd som ja/nej/vetej parken) där är det utdelning av stipendier, andra aktiviteter och slutligen lunch. Härligt! Hoppas den blåa himlen som har sökt sig fram ikväll håller sig kvar tills imorgon också. För en avslutning inne på skolan vore ingen höjdare! :O På kvällen blir det klassfest hemma hos Therese :) wiiiiie! :D Sedan sova hemma hos Sandra :)

Nu ska jag packa väskan så jag slipper det imorgon.
Ha en fortsatt bra kväll :)


Summer of 08

____._DATUM: 2008-06-10 | KLOCKSLAG: 18:48:01

Imorgon är det skolavslutning, dvs att vi har gått ett helt läsår nu. Det är helt sjukt, och jag tror inte att jag förstår det? Det känns som att det var igår vi stod i trapphuset med en massa okända människor fulla av förväntan. Jag minns hur nervös jag var över att inte hamna i samma klass som Cissi eller Stefan. Jag minns hur mkt bättre jag och Cissi tyckte att 1B verkade. Jag minns när vi blev uppdelade 2 och två första dagen och skulle intervjua varandra, jag var med Sofia. HAHAH! :P Tyckte att vi hade hamnat i en fjortisklass. Men sen de första veckorna har mycket förändrats :) Jag går i en toppenklass och det ska bli tråkigt att inte träffa alla goa klasskompisar 5 dagar i veckan :o Men skönt ska det bli med sommarlov och jag har en hel del planer faktiskt :)

- Sätta plant fram till midsommar (endast en vecka)
- Åka till Leksand över midsommar; Cissi, Tjobba & Helmet följer troligtvis med :)
- Åka till Stockholm med Sandra och hennes familj (?!)
- Tälta med dem bästa (?!) :P
- Gatufesten (?!)
- Fylla 17 år ;)
- Leksand, ca en vecka; classic car week
- Ensam hemma några veckor :)

Tror det blir en bra sommar :)


I'm right here beside you

____._DATUM: 2008-06-09 | KLOCKSLAG: 14:17:07

I lördags var jag, sandra & deedee som sagt upp till Ånge på bl.a. träslaget. Om jag säger att jag ville hem efter en kvart, behöver jag säga mer då? Nä, det var tråkigt helt enkelt. När vi kom hem bytte vi om och for raka vägen till backebeach där det var meningen att vi skulle spela volleyboll m.m, det var bara det att jag och Sandra kom lite senare än de andra så precis när vi kom sa dom att vi skulle åka till Ljunga igen?!?! Då blev vi less och körde ifrån dom och åkte ner till vikbron där Basse och hans kompisar var :) När dom skulle åka hem åkte vi till Ljunga och var med dem andra igen (a) Kvällen slutade med att Kempe (som vanligt) var för snäll och lånade bort moppen sin så att han skulle bli tvungen att gå hela vägen hem till fredriksdal´. Men det gick inte jag med på, så jag skjutsade hem honom! :)

Igår, började jag dagen med att ligga ute på alltan och glassa med mamma. Låg och stekte tills vi höll på att dö av värmen så hoppade vi i poolen en sväng sedan la vi oss igen, osv osv :) Var ut och gick en sväng med Sandra när det blev lite svalare. Vid tiotiden bestämde jag och Sandra att vi skulle åka bort till viknäset och mysa. (Vi drog med oss Kempe också) Det var bara det att när vi kom dit och hade varit där en stund ser vi hur molnen kommer närmre och närmre. Till slut går åskan också. Vi skyndar oss att packa ihop och sätter oss på mopparna och börjar åka. Nu blixrade och regnade det också, men yes?! :O Där sitter vi på våra moppar och har drygt en mil hem. Kan bara säga det att vi var väldigt blöta när vi kom hem.

Idag är jag ledig, alla kurser vi i vanliga fall har idag är slut så vi hade ingenting att göra. Imorgon ska vi picknicka vid ån med klassen, MYS! Hoppas på finväder så vi slipper sitta inne i klassrummet, det vore ingen höjdare. Jordgubbar, vindruvor och kiwi och vatten står på min packlista :D

Nu blir det ett avsnitt OC för min del. Vad ska du göra idag? :)


Träslaget

____._DATUM: 2008-06-07 | KLOCKSLAG: 13:08:34

Nu vet jag seriöst inte vad som har hänt, men JAG, jessica sjöström har på mig ett par korta shorts och ett tublinne. WHOOOOOOOOT? Känner att jag inte orkar bry mig om mina fula sommarben när jag bara ska åka till Ånge. Liksom, hallå, ÅNGE?!?! Förlåt, men så känner jag! Mamma och Annelita har åkt och handlat nu och när dom kommer tillbaka ska dom skjutsa upp mig, Sandra & DeeDee till Ånge/träslaget så vi kan kolla litegrann. Helmet ringde nyss och frågade om jag ville följa med till backetjärn med några stycken och bada. Det tyckte jag lät mer lockande än att vara i Ånge och svettas gärnet, men men. Sånt är livet, det kommer fler dagar. Träslaget är ju trots allt bara en gång om år. Nästa år blire ett Mp2c lag hoppas jag (a) HAHA! 

Ikväll skulle vi nog försöka hitta på något skoj, vad och vilka det blir återstår att se.

Just ja, vad gjorde jag igårkväll? Jo, såhär var det:
Vid åttatiden gick jag och Sandra och satte oss i parken och tittade när dem spelade fotboll/brännboll. Till slut kom bl.a Tjobba, Helmet, Rustam & Cissi. Vi satt där och gjorde lite allt möjligt kan man nog säga. Efter ett tag gick Sandra hem och lite senare åkte vi andra iväg och det slutade med att Kempe joinade oss och vi åkte till Helmet och hans studsmatta :P Kom hem vid halv 2-2 tror jag :) Rolig kväll!

Nu ska jag greja lite och sedan blire ånge och jag ska köpa en glass annars dör jag! :)
Ha en bra dag!


En solig och bra dag

____._DATUM: 2008-06-06 | KLOCKSLAG: 19:17:32

Hejsan! Idag har jag varit ute hela dagen :) Bl.a varit bort till farmor och till mormor, solat, satt upp poolen & badat. :) Ikväll ska jag och Sandra nog hitta på något, men vad vet jag inte ännu. Vi får se vad det blir.

Igårkväll var jag iväg med några st och grillade. Först åkte vi till viknäset (cissi valde väg, behöver jag säga mer....?). Men det slutade med att vi var vid byforsen istället. :) När vi tröttnade på grillningen åkte vi hit till Ljunga och kollade. Trevlig kväll! :D

Orkar inte skriva mer, ville bara berätta att jag har haft en bra dag ;D


Vi är på G

____._DATUM: 2008-06-05 | KLOCKSLAG: 18:54:38

Imorgon är det nationaldagen och det innebär att vi är lediga. Därför ska vi hitta på bus ikväll, eller rättare sagt ska vi åka ner på viknäset och grilla :) Kommer nog bli mys! :D Det är bl.a jag, cissi, tim, deedee, kempe, dillen, helmet.. Najs!

Idag hade vi bara en kort samling och sedan ett matte B prov i geometri som gick rätt bra med tanke på hur lite jag orkade plugga till det. Snacka om att redan ha tagit sommarlov! :O Efter det gick jag, sofia, sandra & maria o lite bjarne på stan, åt glass och låg vid ån. :) Tog 12.55 bussen hem och när jag kom hem la jag mig i solen och stekte i min nya finabikini :)

Nu ska jag byta kläder, vitt är nog ingen höjdare när man ska grilla.
Ha en bra kväll :)


Shopping med brodern

____._DATUM: 2008-06-04 | KLOCKSLAG: 20:33:00

Idag struntade jag i skolan och gick på stan/birsta med min käre broder istället. Inte likt mig, jagvet, men kände inte för att ha idrott i stekande sol och eftersom att det var enda lektionen idag så tyckte inte jag att det gjorde något. Det enda negativa var väl att det var tydligen fler som gjort likadant så det blev för lite folk för att dem skulle kunna spela brännboll som det var planerat så dem fick köra fotboll istället. Sorry!
Hur som helst så gick jag ju på stan/birsta med min bror. Han skulle köpa avslutningskläder och jag skulle vara smakråd. Det blev ett par vita shorts, en grön/blå t-shirt & en kortärmad skjorta. Allt från JC för endast 300kr :O VILKET FYND! :) Han köpte ett par rätt snygga vans på stadium också. 99kr var dom lätt värd! Själv så köpte jag mig en randig bikini från cubus som jag bestämde mig för att köpa redan igår.
Till sist, Vi åkte halv 5 tåget hem tillsammans med Sabina, wohooooooo :D

Nu ikväll har jag pluggat lite matte. Fast inte så mycket som jag egentligen borde. Men jag orkar verkligen inte. Jag har redan tagit sommarlov ffs. :)
Hade fått mail från helene angående rapporten också, och jag behövde inte komplettera ngt alls. :) Kändes skönt!

Ha en trevlig kväll!


Sommar sommar sommar

____._DATUM: 2008-06-03 | KLOCKSLAG: 21:53:14

Oj, märkte nu att jag aldrig publicerade det här inlägget som jag skrev vid 17:00 tiden. Så jag gör det nu istället! :)

Gud vad varmt det är ute! :O Har varit lika varmt flera dagar nu, men jag klagar inte. Hellre det än typ regn. Skolan idag var ungefär totalt meningslös tycker jag. Vi började klockan nio, då hade vi mediekunskap och tittade på filmen king kalifornia (?!) Ok, filmen var bra, men kändes väldigt onödigt att åka ner för att bara se den och sedan sluta. Var meningen att jag skulle jobba matte också, men min käre vän Cissi övertalade mig till att gå på stan istället. Hittade ett och annat som jag gärna skulle köpa, men ska försöka spara lite tror jag. (eller så köper jag ngt imorgon) Köpte ett par tunna vita leggings som troligen passar bra till min turkos/rosa tunika/klänning som jag förmodligen har på mig på avsluningsdagen. Orkar inte köpa ngt speciellt till avslutningen tror jag?
Hur som helst, åkte tvåtåget hem, så jag kom hem klockan tre. Då la jag mig på alltan och solade i 1½ timme, wiiiiiee :)

Ikväll ska jag och resten av familjen bort till min käre morbror Christoffer, även kallad Dillen, som faktiskt fyller 16 år idag :) Så jag hoppas att vi blir bjudna på något gott! Haha.

Ha en bra dag, kanske skriver mer senare om jag inte har något bättre för mig :)


Det gör ont

____._DATUM: 2008-06-02 | KLOCKSLAG: 23:43:12

Det är dags att lägga allt bakom sig och vandra vidare nu. Jag har trots allt bara levt ca 17 år och har förmodligen bra nog många fler år kvar att leva som jag kan göra någonting bra utav. Vad det blir återstår att se. Kanske slutar jag som mångmiljonär, bor i ett vackert hus med en rik typ fotbollsspelare eller något, Kanske bor jag i england med min pojkvän och 2 barn. Kanske bor jag hemma hos mamma och pappa här i Ljungaverk. Vem vet? Jag längtar till framtiden tror jag, för förhoppningsvis lever jag ett lyckligt liv tillsammans med någon jag tycker obeskriviligt mycket om. Med vem, var, när och hur återstår att se! Spännande!

It's time for me to move on...

Goodnight!


Ännu en helg har passerat

____._DATUM: 2008-06-01 | KLOCKSLAG: 19:15:06
Då var det så gott som slut på helgen och jag kan inte säga annat än att jag har haft en trevlig helg.

I fredags
åkte jag buss ända från Sundsvall till Ånge (riktigt drygt). Sandras lillasyster hade dansuppvisning som vi tittade på, riktigt duktiga var de allihopa. Det var även kulturnatten där i Ånge då, men vi kände inte för att vara kvar där nå länge så vi åkte hem. Vid 9 tiden gick jag och Sandra till Fränsta, där träffade vi lite folk, inte överdrivet många men några stycken iallafall, bl.a Basse som jag träffar alldeles för sällan nuförtiden ;/ Sedan åkte vi tillbaka till Ljunga och la oss på en bänk och pratade bara :) En lugn och härlig fredagskväll! :)

Lördagen började jag med att ligga ute och steka i solen
och lösa sudoku ;) Vid 7-8 tiden tog jag moppen och drog iväg till Tom med Cissi & Maria. :) När vi kom var det bara 5 st där men det kom mer och mer folk helatiden. Vet inte hur många vi var på slutet, men bra nog många iallafall. Men trevligt vare! :) For hem vid 2 halv 3, och där slutade min lördagskväll.

Idag vaknade jag vid halv 12 och då gick jag direkt och tog på mig bikinin och la mig ute i solen :) Vid fyra ringde Sandra och tyckte att vi skulle till forsen och jag var inte svårövertalad så där hamnade vi. Dock badade vi inte, doppade bara fötterna/benen och det var kallt! Jag gillar inte forsen alls! Låg och solade och pratade ett bra tag ända tills att det började blåsa nå jävulst mycket. Det flög kvistar och allt vad det var, usch! Då pallrade vi oss hemåt. Resten av kvällen har jag inte gjort någonting alls men ska nog snart titta på ett avsnitt OC :)

Hare..

Mitt namn är Jessica och jag är en 22 årig tjej från en liten by i sveriges mitt. Numera bor jag i Sundsvall tillsammans med min pojkvän. Jag har ett stort intresse för foto och design (även om det för tillfället ligger lite på hyllan). När jag har pengar över lägger jag gärna dem på skor eller nagelprylar. I min blogg får du följa min vardag genom bokstäver och pixlar.. (även om uppdateringarna bli alltmer sällan än tidigare) Enjoy!

KONTAKT: jessicasjostrom91@gmail.com _________________________________