sportlov

____._DATUM: 2008-02-29 | KLOCKSLAG: 11:55:11
Idag hade vi bara lektion fram till lunch men bussjäveln går inte förän 12.55!? Ge mig en lägenhet, en sängplats eller nått :)

NU ÄR DET LOV, och jag har nästan inga planer alls! På onsdag blir gymnasiefest tjoffset och annars blire nog till att försöka jobba matte. Sååå,  vill du göra nått så är det bara att höra av sig?!

pusshej,

Medieproduktion

____._DATUM: 2008-02-28 | KLOCKSLAG: 14:29:44
Har medieproduktion nu, har haft det sedan 11.40 så jag börjar bli riktigt less nu. Om jag fortsätter jobba nu kommer resultatet bli riktigt dåligt. Så jag tänker inte jobba mer idag. Jag är faktiskt riktigt nöjd med det mesta, bortsett från några småsaker här och där :)


Matte för hela slanten

____._DATUM: 2008-02-27 | KLOCKSLAG: 22:45:39

Matten, vi har legat långt efter men nu börjar vi ta oss ikapp :) Frågar är bara hur det kommer gå på provet? Jag vill inte ens tänka på hur jag kommer känna mig direkt efter provet, och för den delen när vi får reda på resultatet. Trots allt hårt jobb och allt så är jag ändå inte direkt spyless på matten. Jag måste nog erkänna att jag tycker det är roligt med matte.

godnatt..


I'm sorry for the things I've done

____._DATUM: 2008-02-26 | KLOCKSLAG: 21:43:52

Det finns så mycket jag skulle kunna skriva här. Så många tankar. Så många frågor. Så mycket.. Men jag är dålig på att uttrycka mig på ett bra och förståeligt vis så det skulle vara en dålig idé att göra ett riktigt försök.
Jag vill göra något bra med mitt liv, jag vill känna att jag har lyckats och att jag kan vara stolt över vad jag har gjort. Att jag en dag ska kunna berätta om det för min familj. Att jag valde rätt väg, att jag gick min egen väg. Att jag var mig själv och lyssnade på vad jag själv ville. Att ingen annan gjorde mina val åt mig.
Och just nu, när det gäller det här så känns det som att jag har valt rätt väg, min väg.

Mitt liv är bara mitt och den himmel jag trodde fanns ska jag hitta någonstans..


I'm not a part of it anymore

____._DATUM: 2008-02-25 | KLOCKSLAG: 22:07:50
Ikväll åkte jag och Sandra till Fränsta, på gårn, för att vara lite social och ha något att göra. Men som jag tidigare har skrivit så känns det verkligen inte att jag passar in där längre. Man är inte längre en del av fränstaskolans elever, och det är mest dem som är där. Så jag tycker personligen att det inte alls är roligt där längre. Istället, vill jag hitta på andra roliga saker. På lovet t.ex, jag är öppen för förslag.

godnatt :)

It's my life

____._DATUM: 2008-02-25 | KLOCKSLAG: 12:06:01
Är det fel att umgås med sina vänner? Isåfall vet jag inte var dagens samhälle är påväg längre.
Jag umgås med vilka jag vill, och oavsett vad alla andra tycker och tänker.
OK?

Björn Gustavsson

____._DATUM: 2008-02-24 | KLOCKSLAG: 19:09:28
Igår kollade jag på melodifestivalen. Inte ett bidrag som var riktigt bra, anledningen till att jag ens kollar på det är att jag vill se pausunderhållningen med Björn Gustavsson som är så sjuuuuukt bra! :D


I have to stand on my own two feets

____._DATUM: 2008-02-24 | KLOCKSLAG: 18:33:33
Faktiskt, så känns det som att helgen har gått rätt fort trots att jag inte har gjort överdrivet mycket.
I fredags stannade jag och Cissi kvar i stan efter skolan och gick på bio tillsammans med Sandra & DeeDee. Det blev en massa dötid, så då kom dem på den intelligenta idéen att vi skulle köpa en kortlek och sätta oss och spela kort. Inte alls lodigt, aldrig. Det slutade iallafall med att vi kollade på jumper, en rätt bra film men bättre finns det.
Igår hade hag hets hela dagen. Dem jävlarna som bestämmer när det ska gå tåg/bussar må ju var totalt blåst i huvve?! Det är på helgerna man vill hitta på saker, t.ex. åka till stan. Men hur lätt är det att ta sig dit då? ;/ Jag vill ha en lägenhet nu! Tänk... vad bra det skulle vara? Som det jag och Sabina pratade om, kanon idéer! Tänk typ jag och Sabina i en lägenhet? Dreams can come true... På kvällen fick jag besök, satt mest bara och pratade om allt mellan himmel och jord. Kan inte säga annat än att det var trevligt. :) Efter det skulle jag gå och lägga mig, men upptäckte att jag absolut inte var trött så det slutade med att jag gjorde allt annat än att sova. När jag somnade är inte värt att nämnas, alldeles för sent var det iallafall :)
Idag har jag inte gjort mycket alls. Sovit, kollat på ett avsnitt one tree hill och så tog jag mig en sväng runt johannisberg. Riktigt härligt att vara ute en sån här dag :)

pusshej..

I may have changed but so have he

____._DATUM: 2008-02-23 | KLOCKSLAG: 18:29:30

Det är inte längre som det en gång var, de tiderna är över sedan länge nu. Jag har förändrats, du har förändrats. Vi har blivit två så olika personer som helt enkelt inte går ihop på nått vis alls.

JAG VILL FLYTTA!
nu nu nu nu nu nu......


jessicaheterjag

____._DATUM: 2008-02-22 | KLOCKSLAG: 11:41:06

Ikväll blir det biomys med världens bästa Cissi, Sandra & DeeDee :)


Livet?

____._DATUM: 2008-02-21 | KLOCKSLAG: 21:41:34
Ibland brukar jag fundera på vad det är meningen att man ska lära sig under sin livstid. Vad är tanken bakom allt, för nått sånt borde det ju finnas? Vad händer med en när man dör, vart hamnar man och vad gör man... i hundra tusentals år? Föds vi på nytt och lever ett nytt liv som någon annan, någon annan stans och sedan håller det på så, tills världen en dag kraschar? Det är läskigt att tänka på, och jag tycker så synd om folk som på något vis dör i ung ålder. Alla människor har så mycket kvar att uppleva, så mycket nytt att lära sig. Det finns så mycket mer kvar att göra så vad har alla dessa människor gjort för att utsättas för döden? och vad innebär egentligen döden?

Ljungaverk

____._DATUM: 2008-02-20 | KLOCKSLAG: 23:56:40

Haha, jag höll på o dog förut! :D
En ungefärlig beskrivning om var Ljungaverk ligger.
Riktigt skoj, höll verkligen på att dö :)

"De ligger typ1timme med tåg från stan och vet inte åt vilket håll, men åk mot träden typ :O .. xDxD"


Lättlurad

____._DATUM: 2008-02-20 | KLOCKSLAG: 21:22:54

Lurade Akad att jag var sur på honom idag (a) Visserligen var jag lite småless på honom, men absolut inte lika mycket som jag låssades. Sepe Akad som gick på det :D


tönt tönt tönt

____._DATUM: 2008-02-19 | KLOCKSLAG: 19:45:28
Dagen började med att vi fick kolla på film (a) As usual! Nä men den här gången var det bara korta filmklipp som vi ska använda som utgångspunkt till våran film som vi ska spela in. Samarbete mellan mediekunskapen och svenskan. Vi ska göra om scenen och använda vårat eget språk, dvs ungdomsspråket. Kan bli spännande!
På mentorssamligen fick vi reda på att nästa vecka på fredag ska vi lämna in våra valblanketter?! Jag fick mer eller minre panik, vet inte vad jag ska välja. Varken profil eller valbara kurser! Och alla dessa valbara kurser gör mig förvirrad, vet inte vad jag ska välja!!
Efter lunch så satt jag, sofia, maria och sandra och räknade matte. Klassen flirtade till sig så dem fick åka på nån mässa isf för att ha eftermiddagens lektioner. Men vi hade inte tid att hoppa över en mattelektion så vi satt kvar på skolan och jobbade tills att klockan var halv två då slutade vi också. Men eftersom jag inte hade någon skjuts från Fränsta så kunde jag inte åka tvåtåget hem, så istället stannde jag kvar i stan med Maria och Sandra. Kikade efter nått som Maria kunde köpa till sin pojkvän :) Tog 14.40 bussen hem. Tänkte sova, men det blev inte så värst mycket av det. Tjugo över fyra var jag hemma, älska buss<3

Hittills ikväll har jag inte gjort ett dugg, suttit här och fördrivit tiden. Finns verkligen ingenting att göra! Ibland börjar jag ledsna på det här stället. Det skulle vara så skönt att ha sig en egen lägenhet i stan! :) Jag och Sabina pratade om det imorse föresten, att det vore ju bättre om man delade lägenhet. För usch så booring att bo själv. Långtråkigt det skulle bli! För även om man bor tillsammans betyder ju inte det att man behöver vara uppi varann 24/7. Vore riktigt nice det, braiga planer tycker jag :) Jobb vore inte heller fel!

Det är så trist, man kan liksom inte stanna kvar i stan efter skolan och hitta på nått på vardagarna med nån för det går inga tåg med bra tider. För på en vardag vill man ju inte direkt ta 23.40 tåget hem. Fredagar och lördagar däremot går ju bättre, så.. ska vi hitta på nått? :)

Nu ska jag gå och kolla vad det står i hockeyn, sedan duscha och efter det kolla på one tree hill :)

btw, åhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!

men yes

____._DATUM: 2008-02-18 | KLOCKSLAG: 23:07:38
ÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!

Levande köttbulle

____._DATUM: 2008-02-18 | KLOCKSLAG: 20:02:54
hej alla glada ;)
jag sitter hemma hos farmor nu. Har nyss fikat så jag känner mig verkligen som en liten köttbulle, minst sagt! Tänkte gå hem, men det fick jag inte heller göra. ;/ Mamma hjälper henne med nå skit, pappa och Sven kollar på tv, Fanny och hennes kompis sitter bara i köket och Robert går omkring och tror att han är cool. Här sitter jag och har väldigt väldigt tråkigt... ;S

puss :)

Goodnight everyone

____._DATUM: 2008-02-18 | KLOCKSLAG: 00:01:39
HAAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA!!!

jag kan inte sluta skratta!! :D

så jävla ful! ;)

hahahaahahahhaa, GODNATT :)

Kebabpizza

____._DATUM: 2008-02-17 | KLOCKSLAG: 16:08:28

Igår var jag bara hemma och ruttnade. Kollade på melodifestivalen b.la, höll på att dö när jag hörde låten kebabpizza! SÅ JÄVLA FUL! och sen var ju förståss min älskling Björn Gustavsson också med :D Annars så var jag vaken till typ klockan halv 7 och gjorde lite allt möjligt ;) trevligt trevligt :P haha! Men sen gick jag och la mig och klev upp vid ett, så jag kan ju inte direkt påstå att det blev överdrivet mycket sömn inatt.
Idag har jag tvättat en massa kläder, hade glömt att lägga ner dem så att mamma tvättar så då fick jag fixa det på egen hand. Snart ska jag iväg till Fränsta och kolla på innebandy, herrarna som spelar. Får hoppas det går bra för dem. :)


Glöm dina bekymmer, imorrn kommer nya..

____._DATUM: 2008-02-16 | KLOCKSLAG: 22:23:52
Att det mesta håller på att ordna upp sig känns väldigt bra. Så som jag mår nu (trots all total nedtryckning på skolan;) har jag inte mått på länge, riktigt länge. Men bara för det säger jag inte att allt är bra, det finns fortfarande saker som inte är riktigt bra som jag inte vet om det ngn gång kommer bli riktigt bra? För med olika viljor och olika åsikter om det mesta så fungerar det inge vidare. Men det är väl bara att vänta och se hur det blir. Man kan inte göra annat än att hoppas på det bästa.

Imorgon kommer kusin-fanny upp, troligtvis har hon med sig en kompis med. Men dom lär man ju inte se speciellt mycket, med tanke på hur fanny är. Fusk att dom har sportlov redan, vi har ju inte förän v.10?! :O Hade hoppats på att "kusin"-marcus skulle komma upp då, men nejnej.. han dissade oss för Åre. Vilket jag också hade gjort om jag var han. Vad jag ska göra på lovet är ännu inte riktigt bestämt. Förslag kanske? :)


Sundsvall

____._DATUM: 2008-02-16 | KLOCKSLAG: 09:05:32

Snart bär det av till Sundsvall med Sandra. Skulle behöva hitta en snygg jacka och ett par skor iallafall och sedan kanske nått annat bara för att jag är värd det. ;)
See you later alligator!


Dagens offer: Jessica

____._DATUM: 2008-02-16 | KLOCKSLAG: 00:51:46

Tjohej vad bra allt känns just nu :D Överskottsenergi till tusen kan jag lova. Dagen började med ett långt pass med medieproduktion, jobbade med min depp-skiva. Vilket resulterade i att jag blev dagens offer. Retning och Nedtryckning på hög nivå. haha! ojoj... Svenska lektionen var rätt ok för en gångs skull, pratade om svordomar och en massa. En som föll mig i smaken var "Din gamla paprika" och sen förståss "Inte alla flingor i paketet". Jonte kom och hälsade på, inte sett pojken sen skolavslutningen i 9an :O Kul iallafall. Där skulle egentligen våran dag ha slutat men eftersom vi numera läser matte B också, så blir våra dagar ännu längre. Andra mattelektionen med killarna nu, och den var roligare - helt klart. Fnissigare får man leta efter skulle jag kunna gissa på. Hade genomgång, och vi fattade jätte bra från början och det kändes toppen. Men sen hängde vi verkligen inte med, fattade verkligen noll. k och m och allt vad det är. Yes, klart att dom ska börja med det svåraste inom matten? :O

Den här kvällen har jag tillbringat med några gofisar som heter så mycket som Sandra, Cissi, Tim, Johan, DeeDee, JessicaL och Filip & Mye ett tag. Det var trevligt. :)

och Cissi, jag tycker om dig såhääääääääääääääääääääääääääääääääääääär mycket, och lite till :) <33

image18
Bara för att Sandra är så himla bra och jag älskar henne massor :) <3


Ha en bra alla hjärtans dag :)

____._DATUM: 2008-02-14 | KLOCKSLAG: 12:09:30
Första matte lektionen med elkillarna är avklarad nu, och jaa.. det gick ju bra ;) Spännande...

Nu sitter jag på skolan med Sofia och nördar. Hon gör mig sällskap eftersom min buss inte går förän ett :) Vi har slutat för medialektionen blev inställd. Så det blev en tidig dag även idag, tredje gången den här veckan. Men det kommer jämna ut sig eftersom vi från och med imorrn går ända till tio i tre, för då har vi matte. :P

image17I'm just the simple girl I was born to be

____._DATUM: 2008-02-13 | KLOCKSLAG: 22:53:25

Ibland tycker jag illa om skolan, att ha första och sista lektionen men ingenting därimellan suger. Men det är smällar man får ta.
Ikväll har jag varit i fränsta med Sandra :) Det var riktigt skojigt, kollade på innebandy och var på gårn. Pratade, umgick med folk och varann och sånt där trevligt.

Just ja, ändrade planer angående matte B kursen.
Vi börjar imorgon istället, klockan tio har vi våran första lektion med el-killarna.
Spännande, vi får se hur det går :) Bra tror jag, vi får hjälpa varann nu i början ;)


Declan Galbraith - An angel

____._DATUM: 2008-02-13 | KLOCKSLAG: 08:51:19

Han är 91:a, vilken röst? :)I wish I had your pair of wings
Had them last night in my dreams
I was chasing butterflies
Till the sunrise broke my eyes

Tonight the sky has glued my eyes
'Cause what they see is an angel hive
I got to touch that magic sky
And greet the angels in their hive

Sometimes I wish I were an angel
Sometimes I wish I were you
Sometimes I wish I were an angel
Sometimes I wish I were you

All the sweet honey from above
Poor it all over me sweet love
And while you'r flying around my hand
Your honey kisses keep me fed

I wish I had a pair of wings
Just like last night in my dreams
I was lost in paradise
I wish I'd never opened my eyes

Sometimes i wish i were an angel
Sometimes i wish i were you
Sometimes i wish i were an angel
Sometimes i wish i were you

BUT THERE'S DANGER IN THE AIR
TRY SO HARD TO BE UNFAIR
DANGER'S IN THE AIR
TRY SO HARD TO GIVE US A SCARE
BUT WE'RE NOT AFRAID

Sometimes i wish i were an angel
Sometimes i wish i were you
Sometimes i wish i were an angel
Sometimes i wish i were you
I wish i were you
I wish i were you


Matematik m.m

____._DATUM: 2008-02-12 | KLOCKSLAG: 17:53:15

Hejsan, dagen började med att kliva upp halv sex för att sedan ta 06.27 tåget till Sundsvall. Det var väl ingen höjdare, men det fungerade.. precis som det brukar göra. Vår första lektion var mediekunskap med Niklas, fick en uppgift som skulle vara klar idag. Sedan blev det mentorssamling och vi fick lyssna på Kicki om "nti-dagen", rätt hemskt de där tycker jag. Direkt efter det så stannade jag, sofia, maria & sandra kvar och pratade om hur vi skulle göra eftersom vi vill läsa matte C/D, och då blev vårt beslut att vi ska skippa några kapitel i matte A och istället jobba ikapp el ettorna som förra veckan påbörjade matte B. Så vi ska joina deras klass på mattelektionerna. Spännande! Så i 2:an läser vi klart B och gör C kursen. Sen är vi fri från matten i 3:an om vi inte ska läsa D förståss. Hur som helst så hade vi lunch efter mentorssamligen, några gurkbitar blev det. ;) Sen var det matte och då jobbade vi på som tusan, gjorde klart hela geometrihäftet. Det var duktigt gjort tycker jag! Sista lektionen var ännu en mediekunskaps lektion, skickade bara in uppgiften och sedan gick jag. Två tåget hem, så det blev en kort och bra dag :) Sånna dagar som jag gillar. 


vem är jag och vad gör jag här?

____._DATUM: 2008-02-11 | KLOCKSLAG: 22:23:48

Jag hittar inte de rätta orden för att skriva en text om hur jag känner. Det är invecklat, och jag gör alltid saker 100 gånger svårare än vad det egentligen är.

1. ständigt trött
2. borta i huvve, tankar kors och tvärs - helatiden
3. humörsvängningar, ena sekunden glad andra ledsen

som sagt, jag finner inga ord.
( ` v ´ )


Reservdelsbutiken

____._DATUM: 2008-02-11 | KLOCKSLAG: 20:30:51

Idag när jag och mamma åkte ner på coop nära för att handla lite så möttes vi som vanligt av en massa tomma hyllor här och där. Som vanligt finns det inte alls något stort utbud av mjukbröd. Vi tänkte köpa yoghurt men så kom vi dit och där fanns det minsann inte många sorter att välja bland. Till våran förvåning hade dom flingorna "cherrios" där, det har dom aldrig haft innan. Sen skulle vi försöka komma på någonting som vi kunde äta idag, bara mamma och jag eftersom pappa jobbar och Robert var i stan. Vi gick omkring länge och funderade, och man blir verkligen inte inspirerad. Vi tänkte göra kycklingsallad, men lyckligen såg inte speciellt tilltalande ut. Det finns inte speciellt mycket att välja bland. Men så kom vi på att vi kunde göra hamburgare med bröd, kanske till och med att vi kunde köpa fullkornsbörd och därmed vara lite nyttiga. Men nejnej.. Något fullkornsbröd hade dom inte, inte ens vanligt hamburgerbröd. Skrattretande, det är ju inte direkt första gången dom inte har det man ska köpa. Så när vi sedan stod där och funderade så såg jag nudlarna och skrattade till och sa till mamma att vi fick väl ta och äta nudlar eller nått eftersom dom inte har något annat på denna reservdelsbutik. Nudlar blev det.
Kom också att tänka på det att för ett tag sen så hittade Magnus en gammal ost, som gick ut i februari 2007. HUR ÄCKLIGT ÄR INTE DET?!


nytt och fräscht

____._DATUM: 2008-02-10 | KLOCKSLAG: 17:23:00
Så, då var det klart. Ny header och nya färger. Tycker nog att det blev rätt bra med tanke på att det var första gången jag fixade det själv. Tog sin tid, men det var det värt.

Ikväll ska jag nog ta mig i kragen och läsa lite Harry Potter, måste ju bli klar med den någon gång också. För den är ju inget annat än bra. Bara det att jag inte är inne i någon "läsperiod" längre. Det kommer väl, till sommarn, som det brukar ;)

Melodifestivalen deltävling 1

____._DATUM: 2008-02-10 | KLOCKSLAG: 14:17:52

Igårkväll var det melodifestivalen, ingen höjdare direkt men ändå. Min favorit blev Björn Gustavsson såklart. Kan sitta och kolla på videor med honom om och om igen och skratta lika mycket varenda gång. :D "...min pappa är rik, ska vi hångla?"


Djurpark?

____._DATUM: 2008-02-09 | KLOCKSLAG: 22:09:38
Tidigare idag berättade jag om att ett lodjur hade tagit ett rådjur. Nu har den varit i farten igen. Det är nämligen färska spår på ett nyåkt skoterspår så den har varit framme någon gång ikväll. Min söta lilla kissemiss var ute när vi fick reda på det, så då blev jag lite skraj. Hon har ju inte en chans om Lodjuret får syn på henne. Men nu är hon inne igen, dock väldigt rädd och skärrad. Den vet väl att det finns ätbart här, för här på Åkervägen kryllar det av katter. Hundar finns häromkring med. Roger hade tydligen också sett en skabbräv. Usch för dessa dumma djur som bara är här för att döda.

Dinner time

____._DATUM: 2008-02-09 | KLOCKSLAG: 18:03:08

Hejsan, nu ska jag snart äta middag. Idag har mamma gjort tacos. Jag är inte ett dugg hungrig och har ingen matlust, men jag har ju inget val. Ät och se glad ut.

image10


och det är så svårt att säga till nån vad man egentligen tycker.


We've got a murder in Ljungaverk

____._DATUM: 2008-02-09 | KLOCKSLAG: 12:01:26

Här om dagen hade dem sett varg borta på "tuben" och här på våran gård har vi spår från ett lodjur. Imorse när Roger var ute och körde skoter hittade han ett dödat rådjur. Tydligen var det ett lodjur som hade gjort det. Det var bara huvudet kvar, och alla ben + en massamassa blod. Bilderna var vidriga, så jag skippar att lägga in någon.


Sånnahär upptäckter gör vi här ute i skogen, vad gör ni i stan? ;)

Hurt

____._DATUM: 2008-02-09 | KLOCKSLAG: 00:30:30
Dagen startade med friluftsdag på sidsjön, en massa kalabalik skulle jag kalla det. Ingen organisation för fem öre. Det var bara SandraE som hade med sig nått att åka på, en madrass. Vårat mål för dagen blev att ta oss ner för pulkbacken på madrassen, jag sofia cissi maria & sandra. Efter många om och men så lyckades vi. :) Dock blev det ingen lång dag för mig sofia och cissi när vi vid tolvtiden bestämde oss för att ta bussen ner till stan och sedan för min och cissis del byta till ångebussen och åka hem. Väl hemma gjorde jag inte alltför mycket, var social med lite folk på msn ett tag men sedan la jag mig och sov fram till middagen som idag bestod av mammas hemlagade pizza.

Kvällen hade jag inga planer alls för, tänkte ligga hemma och ruttna bort eller iallafall något i den stilen. Egentligen hade jag inte lust med något. Men vid åtta frågade Sandra om jag ville följa med till Fränsta, och jaa.. varför inte? Så for dit tillsammans med bröderna Kempe och gick sedan på gårn. Träffade lite olika folk, kändes som det var evigheter sedan man såg endel sist. Efter ett tag kom min älskling Cissi också ;) Babblade på med en massa trevligt folk om allt och ingenting. Rätt trevligt ändå, men känns som att man inte hör hemma där längre på något vis.

Nu ska jag antingen sätta mig och kolla klart på filmen "little miss sunshine" eller slå på ett avsnitt one tree hill. Alldeles själv..
Ha det bra, ring om det är nått.
puss.

Ge mig närhet

____._DATUM: 2008-02-07 | KLOCKSLAG: 23:21:10
Nu vill jag ha någon som bara kan ligga brevid mig och känna på samma sätt som jag. Nån som vet hur jag känner, nån som bryr sig, någon jag tycker om, någon som tycker om mig, någon snäll, någon förstående, någon bra.

Finns du där ute någonstans? Ge mig ett tecken.

image7

Here I go again

____._DATUM: 2008-02-07 | KLOCKSLAG: 12:01:18
Idag var både våran första lektion och all media efter lunch inställd. Så vi hade en lektion, matte dessutom. Hans tycker vi ska jobba så vi hinner ikapp planeringen, men hur lätt är det när han har genomgångar HELATIDEN? Smart där tycker jag.
Iallafall, har vi nyss varit på lunch och gått på stan jag, cissi & akad. Kollade på skor :) Nu sitter jag här en soffa från Cissi och väntar på att tiden ska gå. Bussen går nämligen inte förän om en timme, sedan har vi en härlig busstur på sisådär 1timme 40minuter framför oss.

Have a nice day

DAGENS........

____._DATUM: 2008-02-06 | KLOCKSLAG: 21:15:35

Dagens possitiva: Jag spikade datakunskapsprovet, 15/15 :D

Dagens negativa: Bilddagboken dampar på som vanligt. Less jag blir, fel att bara fungera!


Livet går vidare trots allt som händer

____._DATUM: 2008-02-06 | KLOCKSLAG: 08:50:47
You can close your eyes to things you don't want to see,
but you can't close your heart to things you don't want to feel.


Så jävla sant. Faktiskt är det så. Ingen kan styra över vad jag eller någon annan ska tycka/tänka/känna. Förlåt, men jag är den jag är och det går inte att ändra på. Hur mycket man än skulle vilja, jag varken vill eller kan vara någon annan än den jag är idag. Just nu vet jag hur det mesta ligger till i mitt huvud, för en gångs skull.

Vi hörs, I guess.

One day at ntigymnasiet

____._DATUM: 2008-02-05 | KLOCKSLAG: 22:41:43

14.03 slutade vi lektionen idag, då blev det panik och sprang iväg till tåget som går 14.10. Och jaa, vi hann! För jag och Cissi är så jävla bäst. En väldigt icke ansträngande dag idag, började dagen med mediakunskap då vi såg på en väldigt booooring film som jag fattade noll av och tillbringade dessutom halva filmen med stängda ögon. Handlade om ngt fejkat krig iallafall. Efter det hade vi mentorsamling, babblade om valet. Kom inte fram till nått, kanske att jag väljer graf. Det visar sig. Sedan blev det lunch, för mig blev det sallad. Ingen matlust för fem öre denna dagen. Men iallafall, efter lunchen hade vi matte och jag jobbade riktigt bra och förstår till och med vad jag gör :) Wiiihooo! Sista lektionen var ännu ett pass med mediakunskap, såg klart filmen. Dock inne i klassrummet eftersom dumma eltrean skulle se film i sofforna! :@ Det var alltså min skoldag, väldigt icke ansträngande. Hur var din skoldag?


Give me your love

____._DATUM: 2008-02-05 | KLOCKSLAG: 11:37:51
Han behöver en kram, likaså jag.

Krama mig :)


image5

I really don't like this

____._DATUM: 2008-02-05 | KLOCKSLAG: 08:40:40

I don't want to do this anymore. Det finns så mycket tankar i mitt huvud som jag inte kan beskriva med ord. Att allt ska vara så komplicerat. Jag vill inte, vill inte, VILL INTE! Egentligen ska jag väl inte klaga, för det finns så många som säkert har det sämre. Men jag kan inte säga att jag har det bra heller, och har inte haft på länge. Det är bajs att det inte bara är mig som det påverkar. =/


Mitt namn är Jessica och jag är en 22 årig tjej från en liten by i sveriges mitt. Numera bor jag i Sundsvall tillsammans med min pojkvän. Jag har ett stort intresse för foto och design (även om det för tillfället ligger lite på hyllan). När jag har pengar över lägger jag gärna dem på skor eller nagelprylar. I min blogg får du följa min vardag genom bokstäver och pixlar.. (även om uppdateringarna bli alltmer sällan än tidigare) Enjoy!

KONTAKT: jessicasjostrom91@gmail.com _________________________________